Author Topic: 11.01.2009 - Много сме,силни сме,КРАСИВИ СМЕ!  (Read 1213 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
обаче забелязвам че се заформя клуб във Варна на РД2ки не че са малко РД1те но тези сиви РД2ки направо завладяват Варна  :PP :#

Offline 4efo_1912

• Напредващ
 :wow: :wow: :wow: незнам за друго обаче онова жълтото купе,така ме грабна че незнам дали ще заспя. :# ве4е мога да се впи6а в темата.За какво мечтаете.искам и моето да е така,тва купе заслужава да е в Пловдив. :# :strak: :strak: :strak:
« Last Edit: 12-01-2009, 18:31:52 by 4efo_1912 »

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
А моля моля... то си ни е диамантче.Наистина яки станаха снимките ,но трябва да се опитаме да вкараме цвят,че ...  :omg:

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
:wow: :wow: :wow: незнам за друго обаче онова жълтото купе,така ме грабна че незнам дали ще заспя. :# ве4е мога да се впи6а в темата.За какво мечтаете.искам и моето да е така,тва купе заслужава да е в Пловдив. :# :strak: :strak: :strak:

Да си фен на Ботев Пловдив и с такова купе а?............лелелееееее ти вярно няма да спиш :aha: ..........

Offline Sensei

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
е** му майката мно сме готяни !   :cheezy: :cheezy:  на Димича последната снимка с мерника ЦЕПИ !   :cheezy: :cheezy:
« Last Edit: 13-01-2009, 00:50:09 by Mickey »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Димича да си копува купе че ще го сцепя аз !  :hater:

Online pampo11

• Пристрастен
Големи сладури сте браво :aha:

Offline borisnismo

• Новак
  • *
лелее адски готини сте   :yes: :aha:  разглеждах снимките , много ме е яд че не мога да присъствам ... надявам се някой ден да бъда , първата ми работа като се прибера в бг е да отида на някой от срещите с фенове като вас .. само така и да се разраствате , успееех!!!
 :party: :h: :h: :h: :beer: