Такаа.. първо трябва да отидете до склад/магазин , в който се продават плоскости. може и цех където се правят мебели. Търсите пвч плоскости. Сваляте кората и я давате на мястото от където ще копувате , за точен размер, налагат я , мерят, дори някъде може да ви я отрежат, което е много добре, защото нашите кори са обли отзад и много трудно ще уселите перфектната линия. След като вземете плоскостта от пвч ( мен ми зеха 15 лева с рязането) отивате да търсите материал за покриване на въпросната плоскост. Най- добре става с вълнен плат, цената е около 25 лева квадрат. Също така може и да потърсите из големите вериги- практикер, ала бала , материал, подобяващ покривната повърхност на старата кора, мисля че може да стане с тънки мокети, но с плата е много по лесно за следващите стъпки. след като имате плоскостта и плата трябва да изрежете дупки в плоскостта за да поставите колоните в тях. след като направите и това ще ви трябва от тези пистолети, които изтрелват скоби, незнам как се казват. ще ви трябва да опънете плата по дъската . с лепило непрепоръчвам, защото от летните температури нищо няма да остане от него, а и е голямо мазало. с въпросния инструмент, това пистолетче със скобите става перфектно. след като облицовате кората е ред на захващането. старата кора се държи на алуминиева греда, захваната на 2 места със планки за старата кора. махате облицовката на старата кора и изваждате въпросната греда, защото е облицована със самата кора, а със новата кора ще седи необлицована. режете с макетно ножче, махате покритието, след което и планките, които се държат на по 2 видии, зимате гредата и я захващате на новата покрита кора със същите планки. Плоскостта трябва да е 1.8 мм , което с колоните които са на нея я прави бая тежка и бих ви посъветвал да не слагате въженцата за повдигане, а да си седи само долу. седи много яко и ефектно. снимков материал утре, който неразбира нещо да пита, много съм уморен може да говоря несвързано

размера на кората побира 8 инчови говорители перфектно, също и елипси . 10-ки не си спомням дали ще влязат, но като кача снимките ще се види.