Тук ще обясня как си боядисах таблото.
Значи първо отиваме и си купуваме спрей за боядисване на пластмаса от някой магазин за бои.Купуваме си и един грунд на спрей.След това разглобяваме таблото,няма да обяснявам как става това предполагам,че всички знаят а за който незнае като мен до вчера си има темичка за това начинание.
Стъпка 1:След като разглобим таблото го изчистваме,много добре от всякакъв прахоляк и други мръсотии.
Стъпка 2:След като сме изчистили добре таблото взимаме грунда който сме си купили и напръскваме внимателно един слой върху цялата повърхност,която ще боядисваме изчакваме около 30 минути и напръскваме втори слой грунд след това,изчакваме около 2 часа за да може грунда да стегне добре.
Стъпка 3:След това започваме и нанасяме един слой от цветния спрей колкото да поставим една основа върху грунда,не прекалявайте при първия слой боя,защото ще се разтече.
Стъпка 4: Повтаряме стъпка 3, 3-ри или 4-ри пъти докато постигнем желания резултат,при мен стана с 3 слоя.Нанасянето на различните слоеве да става през около 30 минути.Оставете поне два часа от последния слой за да може боята да стегне добре,аз лично препоръчвам монтажа да се извърши на другия ден.
Стъпка 5: В зависимост от спрежа може да нанесем и един слой лак.Това е по избор,аз лично не съм нанасял лак.
Ето и крайния резултат:
Надявам се да съм бил полезен.