Author Topic: колеги помагайте ! копчето за реотаните нeзадържа  (Read 622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Filip(M)Topic starter

• Пристрастен
когато свалихтаблото си работеше монтирах всичко както е било . сега натискам копчето несе раздържа само и ненаграва стаклото ? нов бутон сложих няма ефект помагайте
« Last Edit: 23-04-2009, 03:05:36 by Filip(M) »
Колкото повече толкова повече!

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Нямам как да задържа поради простата причина че не е направено да задържа ;) Това копче НЕ задържа както на халогитените и др. То е направено само да се натиска което вкл/изкл. реотаните защото ако го забавиш то си е на определено време мисля че бяха 20мин. и изкл. само ;) Ако не ти светва виж първо дали си сложил правилната букса че по принцип виси и друга една която е по принцип за автопилота ;) , друга причина може да е изгорял бушон! 

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Аз имам подобен проблем с копчето за фара за мъгла,след разглобяването на тублото спря да работа сигурно съм включил друга букса ама сега не ми се занимава да разглобявам пак.....а и още нещо странно копчето за пръскалката на задната чистачка не свети сега а работи   :whatever: :whatever: :whatever: :omg: :omg:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
странно копчето за пръскалката на задната чистачка не свети сега а работи   :whatever: :whatever: :whatever: :omg: :omg:

Това не пречи да работи явно е че лапичката ти е изгоряла вътре в копчето, не знам от къде ще търсиш но тези лапички да толкова малки и супер трудно се откриват! Аз тук в Плд търсих и не можах да си намеря и си взех подобни 2лв бройката  :omg:

• Пристрастен
за копчето ок бушоните и те са здрави реотаните също  :ohno: буксата е тази утре се надявам че ще мега да я карам да я видят .

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Въобще няма и да търся  :cheezy: :cheezy:,сега по големия ми проблем е да си намеря лампичките за парното,че те не светият от когато съм взел колата,но и те са едни такива малко,че немога да открия такива въобще...

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Въобще няма и да търся  :cheezy: :cheezy:,сега по големия ми проблем е да си намеря лампичките за парното,че те не светият от когато съм взел колата,но и те са едни такива малко,че немога да открия такива въобще...

Те са същите като на таблото малките ;)

п.п. колега кво става с копчето оправи ли се ...

• Пристрастен
не е о него :( утре ще я карам да я видят  :ohno: някаде по веригата е но поне си имам 2 копчета  :P

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Кой като на таблото,ако имаш предвид като на скоростомера и другите органи при мен не бяха същите май......новите където сложих са такива малко ама старите си бяха бая големички да ти кажа....

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Кой като на таблото,ако имаш предвид като на скоростомера и другите органи при мен не бяха същите май......новите където сложих са такива малко ама старите си бяха бая големички да ти кажа....

Тук не е мястото ама ще драсна за последно! НЕ са като на скоростомера а са като тези който осветяват бензина и температурата... ;) 100% съм сигурен !

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
В темата за разглобяване на табло съм описал какви са крушките му ;)