Author Topic: Пловдив кой ще идва - 03 Май 2009 - Кавала - Гърция  (Read 1457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Мисля че е време да се организираме, и който е решил да идва да знае какъв е плана! Все още не е решено от къде ще се минава, давайте свойте предложения за най-добър маршрут!!! Надявам се че няма да бъдем малко от Пловдив все пак, не е далече...

Offline pampo11

• Пристрастен
Май аз ще сам с ретро автомобил сред вас но  :yes: смятах ги че през Кулата са около 340 км което е май по пряко а и от там ще се засичем с колегите от София и в петък ли ще се тръгва или в събота?

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Аз предлагам в събота да преспим в Кавала!

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Аз предлагам в събота да преспим в Кавала!

Еми значи го решаваме в Събота сутринта да тръгнем за да може следобед да сме там вече! Колегата който е в Гърция каза че ще говори за някво тънко хотелче :)

Offline pampo11

• Пристрастен
Значи в събота а маршрута как ви се струва :)

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Значи в събота а маршрута как ви се струва :)

За маршрута, кво да кажа нямам си на идея за какво иде реч, така че откъдето кажете от там ще минем стига да е по пряко ;):)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Ама ние ше минаваме през Кулата... Няма смисъл с нас да пътувате, да идвате до Кулата и оттам заедно... Май по-дълъг ви ивдва пътя... Както си решите де, или така, или направо като наближим Кавала ше се чуем и ще се засечем някъде в самия град (по GPS координати примерно ;) )
« Last Edit: 13-04-2009, 23:09:36 by chef4o »

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
До сега си свалях карти за Garmin че да съм готов за Гърция! Ето и карта с маршрута по който ще минем ние от Пловдив по тази карта илизат 224км до Кавала, това не е много така че хайде да се организираме и да си направим още едно яко събиране :):):) [attachimg=1]

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Ще помагам с каквого мога,но както казах за хотела момчето от Гърция ми каза,да му кажа точен брой хора и стаи за да намери нещо подходящо,той е от Кавала.

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Ще помагам с каквого мога,но както казах за хотела момчето от Гърция ми каза,да му кажа точен брой хора и стаи за да намери нещо подходящо,той е от Кавала.

Няма нужда да правим резервация защото не се знае колко човека ще сме, по добре вижте как са цените на хотелите и ни ориентирайте към някой по ефтин  :blush: :yes:

Ванка ето маршрута за който ми говорише, но според мен илиза по далече по него ето виж картата 262км грубо и то от Пазарджик + 30км мисля че беше до Пловдив стават 292км. (било 300км.)
« Last Edit: 14-04-2009, 14:58:56 by chonkov »

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Еми ок ще говоря с него пак и ще видим какво ще може да намери,но имайте на предвид че сезона в Гърция започва и без резервация незнам как стоят нещата,ще попитам пак де да измислим с него нещо.През Рудозем незнам майна в какво състояние е пътя имайте го напредвид,последно ми казаха,че от българска страна имало 4-5 километра черен път,но може и да са го оправили.В един хотел които погледнах двойна стая излизаше между 40-60 евро.

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
двойна стая излизаше между 40-60 евро.

ОооОоОо много пари бее  :cheezy: :cheezy: :cheezy: Повече от 10 евро не давам :):):)

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Жоре 300км е,ама пътя е по-лек и хубав и се стига бързо ;)

ПС:Пък и по тоя начин ще пътуваме с колегите от София.Можем спокойно да се изчакаме в Гоце Делчев и да си пътуваме заедно  :beer:
« Last Edit: 15-04-2009, 15:23:48 by hi6nika_pz »

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Жоре 300км е,ама пътя е по-лек и хубав и се стига бързо ;)

ПС:Пък и по тоя начин ще пътуваме с колегите от София.Можем спокойно да се изчакаме в Гоце Делчев и да си пътуваме заедно  :beer:

Не мисля че има смисъл да заобикаляме толкова, а и колегите от София не се знае кога ще тръгват и дали ще се засечем :)

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Както си прецениш  :yes:

Offline pampo11

• Пристрастен
Какво стана бе МАЙНААААААА?Жоре май няма желаещи  :depress:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
двойна стая излизаше между 40-60 евро.

ОооОоОо много пари бее  :cheezy: :cheezy: :cheezy: Повече от 10 евро не давам :):):)
Жоре аз викам в колите да спим....с тая криза...хахаха удобно е купето да ви кажа....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Силвенце, това си е оферта само ако сме по 2-ма в купе ... защото ако тръгнеме 4 човека в кола ... не знам как могат 4 души да спят в едно купе ... сложничко ми се вижда :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив

Жоре аз викам в колите да спим....с тая криза...хахаха удобно е купето да ви кажа....

Силве нищо не пречи да спим и в колите аз съм го измислил само едно по дебело одеало ще взема да се завивам  :) :) :)
П.п. Това значи ли че ще идваш ???

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Аз съм навитак да спим в колите.Само да не ни снимат с тия БГ регистраций,че тогава ще стане скандал..."тия мизерници нямат пари"..не че не е така де  :cheezy: ама де да знам :) Така ще е по голям цирк,само да не ни опандизят,че тогава ще видим хотел  :beer: