Свободни дискусии > За нещата от живота

Да представим себе си ...

(1/15) > >>

Mickey:
Всеки да каже по няколко думи за себе си,за да добием някаква представа кой кой е във форума :PАз започвам : Казвам се Мария.Живея във Варна,на 20 съм.Занимавам се предимно с образованието и колата ми.Специалността ми е в сферата на туризма,това и работих до скоро.Обичам да слушам музика,всякаква (и като казвам "всякаква" имам предвид наистина всякаква),но не обичам да ходя по дискотеки - напоследък се чувствам възрастна на такива места  :roll: Обичам лятото и мразя зимата във Варна.Обичам да пътувам,още повече обичам да си карам колицата и по принцип сме почти неразделни.Обичам я и заради това,че доста ми промени живота - благодарение на нея срещнах наистина страхотни хора,обединени от МАРКАТА и ми е наистина много приятно да ходим по всякакви срещи и ... разни други мероприятия  B)) Това е в общи линии,не ми се смейте много,ама съм доста зле в такива представяния по принцип    :baha:

chef4o:
Чичо Стефи :D) На 23, от Кaрлово, в момента живея, уча и работя в София. Работя във фирма за производство на оптични дискове и уча Компютърна графика и анимация  :roll:  И аз съм музикален помияр като Мимето, но на сърцето ми е рок музиката във всичките и варианти  :# Като изключим рисуването, което ми е голяма мания, другите ми забавления са все свързани с колата  :roll: Имам чувството, че мога да живея в нея, ако си инсталирам хладилник :D) И така :) Друго не се сещам засега  :P

Edit: Като чух колегите се сетих,че и аз съм запален скиор  :D) Малко ми куца левия завой, ма иначе се кефя много  :#

elidiangelo:
аз май съм една от най-възрастните тук - на 25 и половина  B)
от софия съм си, завършвам Право в Софийския - ще се дипломирам след няколко изпита време  :aha:  учих и малко индистриален мениджмънт, а преди това завърших английска гимназия.

занимавах се много активно с алпинизъм и спортно катерене, имам експедиционни изкачвания в Хималаите, Алпите и спортни маршрути в Щатите. Обичам зимата  :freeze: - карам яко ски и фрийрайд, но ги комбинирам и със ски-ходене и ски-алпинизъм. Обиколила съм над 50 държави в Европа и Близкия изток, Азия и С. Америка и то предимно с кола.  :hater:

музиката - heavy metal, марката -  :h:

BaiMitiu:
 Като сме почнали да се представаме, и аз да не остана по назад :). Казвам се Митко от София съм на 22, студент в ТУ-София, работя като "програмист" ама не точно. ЪЪЪ обичам всичко което ми се стори достатъчно интересно.. инересувам се от всичко което не разборам или не ме интересува :). ии така ... Лятото е моя сезон и затова си купих  Snowboard преди две седмици. .. бях се зарекъл никога да не карам зелена кола и сега карам ЗЕЛЕНО Купе (щото нямам пари за Бентли  ;) )

toni6600:
Така аз май съм най-дъртия тука  :D),на 26 от Варна,работя като....,по принцип съм фен на БМВ(но имам и Хюндай и Киа),така че и за тука ставам музика слушам това което ми харесва в момента съм на ретро вълна ама то е заради годините  :D).Завършил съм Икономика,неженен така че може да ми обърнете внимание  :D),леле толкова глупости не съм писал отдавна  :omg:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия