Author Topic: Да представим себе си ...  (Read 6815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MickeyTopic starter

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Да представим себе си ...
« on: 05-09-2008, 08:44:09 »
Всеки да каже по няколко думи за себе си,за да добием някаква представа кой кой е във форума :P

Аз започвам : Казвам се Мария.Живея във Варна,на 20 съм.Занимавам се предимно с образованието и колата ми.Специалността ми е в сферата на туризма,това и работих до скоро.Обичам да слушам музика,всякаква (и като казвам "всякаква" имам предвид наистина всякаква),но не обичам да ходя по дискотеки - напоследък се чувствам възрастна на такива места  :roll: Обичам лятото и мразя зимата във Варна.Обичам да пътувам,още повече обичам да си карам колицата и по принцип сме почти неразделни.Обичам я и заради това,че доста ми промени живота - благодарение на нея срещнах наистина страхотни хора,обединени от МАРКАТА и ми е наистина много приятно да ходим по всякакви срещи и ... разни други мероприятия  B)) Това е в общи линии,не ми се смейте много,ама съм доста зле в такива представяния по принцип    :baha:
« Last Edit: 05-10-2008, 13:04:41 by chef4o »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Чичо Стефи :D) На 23, от Кaрлово, в момента живея, уча и работя в София. Работя във фирма за производство на оптични дискове и уча Компютърна графика и анимация  :roll:  И аз съм музикален помияр като Мимето, но на сърцето ми е рок музиката във всичките и варианти  :# Като изключим рисуването, което ми е голяма мания, другите ми забавления са все свързани с колата  :roll: Имам чувството, че мога да живея в нея, ако си инсталирам хладилник :D) И така :) Друго не се сещам засега  :P

Edit: Като чух колегите се сетих,че и аз съм запален скиор  :D) Малко ми куца левия завой, ма иначе се кефя много  :#
« Last Edit: 05-10-2008, 13:06:01 by chef4o »

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
аз май съм една от най-възрастните тук - на 25 и половина  B)
от софия съм си, завършвам Право в Софийския - ще се дипломирам след няколко изпита време  :aha:  учих и малко индистриален мениджмънт, а преди това завърших английска гимназия.

занимавах се много активно с алпинизъм и спортно катерене, имам експедиционни изкачвания в Хималаите, Алпите и спортни маршрути в Щатите. Обичам зимата  :freeze: - карам яко ски и фрийрайд, но ги комбинирам и със ски-ходене и ски-алпинизъм. Обиколила съм над 50 държави в Европа и Близкия изток, Азия и С. Америка и то предимно с кола.  :hater:

музиката - heavy metal, марката -  :h:
« Last Edit: 27-12-2008, 21:41:06 by elidiangelo »
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline BaiMitiu

• Новак
  • *
 Като сме почнали да се представаме, и аз да не остана по назад :). Казвам се Митко от София съм на 22, студент в ТУ-София, работя като "програмист" ама не точно. ЪЪЪ обичам всичко което ми се стори достатъчно интересно.. инересувам се от всичко което не разборам или не ме интересува :). ии така ... Лятото е моя сезон и затова си купих  Snowboard преди две седмици. .. бях се зарекъл никога да не карам зелена кола и сега карам ЗЕЛЕНО Купе (щото нямам пари за Бентли  ;) )
Come out and play

Offline toni6600

• Новак
  • *
Така аз май съм най-дъртия тука  :D),на 26 от Варна,работя като....,по принцип съм фен на БМВ(но имам и Хюндай и Киа),така че и за тука ставам музика слушам това което ми харесва в момента съм на ретро вълна ама то е заради годините  :D).Завършил съм Икономика,неженен така че може да ми обърнете внимание  :D),леле толкова глупости не съм писал отдавна  :omg:
« Last Edit: 05-09-2008, 18:43:43 by Mickey »

Offline blackslap

• Загряващ
  • **
аз съм Стефан на 20 от София (мрааааааазя го този град вече), мечта ми е да живея в Miami ( http://www.usatourist.com/photos/florida/miami3b.jpg ), тази кола ми е от 2 месеца само и съм НАПЪЛНО inlove в нея.. вече не си представям живота без hyundai coupe :P работя в сферата на автомобилното застраховане, и с други неща се занимавам ама те не са за по форумите :P .. и последно за музиката.. общо взето музиката ми е живота. от hard през jazz до house и pop.. :)
I've been lonely, I've been waiting for you.
I'm pretending, and that's all I can do.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Казвам се Цанко, живея във Варна. Моята история я знаят доста хора от форумите на Хюндай, повечето, които идват на срещите ме и познават. Сега съм с второто си купенце (бяло 2-ка автоматик). С първото изкарах около 2 месеца и отиде за Металекса (снимки повечето сте гледали), но ми беше предостатъчно да се влюбя в количката си. Запознатите ми "колеги" знаят колко време си търсих отново БЯЛО купенце по възможност 2-ка. За мой късмет го намерих на 50км от Варна в доста прилично състояние. И сега продължавам да съм си МНОГО ГОРД собственик и един от основните движещи фигури на Хюндай мафията във Варна :)  А иначе извън любовта ми към купенцето работя в една компютърна фирма, вече и все по-рядко като DJ :)

Offline MantuS

• Новак
  • *
Здравейте на всички,

Казвам се Иван на 22 лета и с повечето от вас се познаваме покрай обащата ни любов -  :h:. Карам купето с номер 4488 и единственото което няма халогени  :D)

Занимавам се активно с монго и най-разнообразни неща сред които: Каране на мотори ендуро/крос, както и пистови, IPSC динамична стрелба, Benchrest, лов и риболов

но само спортен - винаги си пускам уловеното  :) от време на време Muay Thai, сертифициран спасител и инструктор по плуване, а от това лято и водолаз.

Иначе в момента пиша дипломна работа за: XP 24000 Storage Disk Array (спецялност мрежови технологии). Работя в Hewlett Packard.

Музиката която ми е на сърце - metal  :aha:
« Last Edit: 08-09-2008, 23:07:38 by MantuS »

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Руслан - 22 - везни - Варна
Всички ми казват Фрост или Фрости, така че... Фрости
Карам единственото Ес купе GT от форумците от Варна и съм адски горд с избора си. Работя като главен технически ръководител в строителна фирма. Живея сам с котката си, принцеса Лея. През свободното си време се занимавам с колата си и четене и писане на всичко свързано с нематериалния свят. Хоби ми е изучаването на енергията и нейния контрол... голяма лудница нали :roll: Тъй като заговорихте за музика започвам да мисля че хюндайците сме фенове на хард частта, както и разбира се всичко останало, от класическа  до техно.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Kambera

• Новак
  • *
  • Bohemian
Поздравления за темата.Предполагам, че основната и идея е да научим по нещо за всеки един от нас, което ме радва изключително, тъй като съм се убедил, че сред нас има доста интересни личности...А сега конкретно за мен...
Принципно казвам се Иван, но тук където живея (Горна Оряховица и понякога Велико Търново) ми казват -Камбера, галено - Камберчето.Това идва от фамилията ми - Камберов.На 20 години съм и с това мисля да приключа с описанието си от лексиконов тип от средата на 90-те.Ще разкажа накратко за нещата, които ме вълнуват и засягат най-вече пряко.
Ако трябва да опиша себе си по някакъв начин бих използвал едно изречение, което носи голяма доза изчерпателност...А аз съм човек ценящ красивите неща в живота, които ни радват окото всеки ден, способен да взема решения, без излишни колебания, преценяващ всяка ситуация и нещото, което най-много харесвам в характера си е това, че винаги съм знаел какво точно искам.
По конкретно за живота ми ще разкажа с какво се занимавам и от какво се интересувам.
Баща ми се занимава основно с шивашки бизнес, в който аз вземам активно участие от известно време насам.Работя във фабриката ни, която има около 100 човека персонал и произвежда 500-600 мъжки класически панталона на ден за износ в Европа и Америка.В момента вървят 7000 броя за Pierre Cardin... :D) Работя в склада наравно с работниците, но върша и някои задължения като ходене по банки и срещи с клиенти от цяла Европа с цел договаряне и бизнес предложения.80% от деня ми минава във фирмата, но затова пък нощите са ми свободни, затова гледам да ги прекарам по най-добрия начин избран от мен.Всички, които са около мен знаят, че аз възприемам автомобила си повече от машина.Всяка вечер когато свърши работния ден си мия колата на плаца във фирмата и мога да се похваля с това, че не е била нито ден мръсна, дори прашна през цялото лято 2008.Това ме прави щастлив.След като я измия правя едно алайче из града и се прибирам, за да се изкъпя и наглася за вечерта, а нея си прекарвам в обиколки, събирания с приятели с коли, заведения и демонстрации... B)) През седмицата не излизам на дискотека, а и Горна Оряховица е по-малък град и след 12 часа всичко свърша, пък и на другия ден съм на работа и се разчита на мен.Но затова пък петък и събота обичам да ходя в Търново и двете нощи ги превръщам в партита, на които всеки около мен се чувства добре, понеже съм наследил от баща ми навика да черпя наред...Като цяло мога да кажа, че съм доволен от начина ми на живот.Обичам да ходя на шопинг.Купувам си най-често дрехи.Обещал съм си, че някой ден гардероба ми ще е стая разделена на сектори в завимост марката и вида на облеклото.Падам си малко материалист в очите на другите, но аз го определям по-скоро като ценител на красивото.Работя, за да живея добре и да си позволявам нещата, които си наумя - за мен това е много важно.
Принципно уча в Търново маркетинг и мениджмънт, но предпочитам практиката пред теорията, понеже смятам, че опитът е най-добрият учител.Познавам хора, които имат империи зад гърба си и те нямат висше образование.Е, аз смятам да имам едно за всеки случай... :D)
Обичам музиката адски много и тя ежедневно ме съпътсва.Слушам предимно old school electro 80s, old school rap 80s, rap & hip-hop 90s, house, electro & club sound, а понякога jazz & solo.
За вбъдеще бих искал да печеля от наеми, имам разни идеи за отваряне на нощен бар, живота ми да е по светски модел, но да не изпадаме в излишни подробности, че много ще вляза във филма... ;)

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
Валката, гр. София, на 29 - женен, без деца (купона не е приключил  B)))
Обичам да снимам, снимам и пак снимам и да не забравя все още снимам... :#

Обичам скорост, енергия и заряд...
Различен, способен, необятен за някои, директен за други и най вече чвор  :PP

п.п. За тези които имат идеи и искат по-качествено фото...
- подписа! :beer: :h: :yes:

Offline Sensei

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
ехеее не не.. аз като тряа да мисля нещо по дълго от 2 изречения много са изморявам.. вии ма разбихте с тес фермани :cheezy:   Кристиян ; 21 години живея в село Каменар на 5 км от Варна ; завършил съм средно образование във Варненска Морска Гимназия специалност Морско Корабоводене ама така и не са качих да плавам и никога няма да го напрая :) родом съм от гр. Провадия - малко китно и любимо мое градче ; имам си един голям красавец - персийска чисто бяла котка вкъщи и голяма хубава Каракачанка на двора ; слушам сяква музика , особено много са взривявам на 5-та симфония на Бах ; ям диня със сирение , джумерки(пръжки) и много бахур ; имам ключалка на входната врата и прозорци на къщата ; с 2 крака съм и 1 нос... общо взето нищо не ми липсва туи съм аз  :cheezy: :cheezy: :cheezy:   извинете ме обикновено не е в мой стил да съм толкос сериозен  :cheezy:
« Last Edit: 10-09-2008, 00:52:04 by Kpynue »

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
Хей колеги...ама вие наистина ме изненадахте много приятно :mighty:...ще взема да доида на някоя от срещите :P...че в днешно време рядко се срещат толкова свестни,интелигентни и образовани млади и некомплексирани хора...Сигурно от доста време се чудите кой се крие зад прозвището tufaka,защото почти никой не ме е виждал...В предния форум не се ползвах по едно време с голямо уважение,тъй като бях обвинен за прекомерно налагане на джамбазки продажби и развиване бизнес с цел печалби...но само пак да поясня че беше станало недоразумение и не бях разбран(както и да е-минало) Истината е че наистина нямам никакво свободно време,поради многобройните дейности с които се занимавам,най  официалните от които ще поясня като започна да пиша за себе си,но имам голямо желание да се запозная с вас и въпреки всичко ще направя вс възможно да намеря време и да дойда на някоя от срещите :D ...
Така накратко...казвам се Филип Филипов на 23 г. от Ямбол,но вече от 3 години като мой дом вече чувствам София..Студент съм по архитектура вече 4-та година и сериозно работя в тази свера...обичам да ходя по клубчета с приятели,по кафенца,да пътуваме напред назад...по света и у нас(веднъж стигнахме до Испания,но океана ни спря да отидем и до америка,но и това ще стане ;) )...обичам високите скорости и екстремните преживявания...бързите коли,хубавите жени и слънчевите морски брегове...ноо за съжаление нямам вече мн време за всичко това :depress: Слушам всякаква музика най вече ретро и хаус...чалгичка(кючеци) или поп фолк само като подпийна :baha: Общо взето обичам всичко което би вълнувало всеки нормален мъж на моята възраст...Умен съм,забавен съм(поне според хората които ме познават и казват че може да се разчита на мен,за което не им вярвам ама айде :P )
« Last Edit: 10-09-2008, 09:13:59 by Tufaka »

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Здравейте! :) Казвам се Иван, на 19 години от София. Тази година започвам да уча Право в НБУ.
Обичам адреналина (което ми изигра и лоша шега с първата ми кола :(, но да се надявам от там да остане само поуката), не мога да си представя живота без музика (слушам всичко без народно)...
От много отдавна съм фен на Купетата и преди три месеца си поръчах едно от Инд Комерс, което вече е в шоурума, само чакам да ми дойдат парите, че станаха малко непредвидени неща и така - поне хората там са разбрани и не ми направиха проблем да изчакат :) Иначе щом дойде - стига да не съм зает идвам на форум срещите (дори съм за и за тази гръцката среща март догодина :))
Кво друго... едва ли ще откажа и на неофициална среща в някоя бирарийка или дори парк на по биричка. :)
Панко наш герой! :PP

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
То май и аз не съм се представял :)

Казвам се Кирил; от София съм;
Студен съм 3-ти курс в СУ;

Определен съм фен на спортните коли и високите скорости, което е и една отпричините да съм се запалил така по Хюндай-четата и особено Купетата :)
Не мога без музика ... просто на всяка работа, която съм започвал с първата заплата съм си купувал все неща свързан с музика - mp3 player; CD player za kolata и т.н.. Слушам всякаква музика с изключение на чалга - не ми понася просто ... трябва да съм много много много пиян за да мога да издържа на такава музика :)

Друго друго ... де да знам :) както каза колегата ... като се видиме на по бира тогава ако някой се интересува ще пита :)
« Last Edit: 04-07-2009, 20:14:58 by Novaka »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline cappy123

• Новак
  • *
Казвам се Елеонора, от София... на 17 години съм.Уча испански език, обичам да пиша стихове и да слушам музика.Купето е на гаджето ми , не мое!!! Почитателка съм на големите и луксозни коли, тип лимузина.Обичам големи джипове, пикантна храна, силна музика... Дразня се на скапаната ни държава, всеки ден псувам министрите !!! :#
Обичам високите скорости,обичам живота си...обичам бебетата. Искам да следвам Висше-психология...Мечтата ми е да си имам ЯГУАР със собствен шофьор!!!  :yes:
« Last Edit: 13-09-2008, 22:48:47 by cappy123 »
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пийте бира, защото от водата се ръждясва.

Offline Gospodarq

• Напредващ
Дравейте,

Аз съм Васил. И аз от скоро съм горд собственик на Купе. На 24 г. съм, почти завърших ТУ София - Телекомуникации. Надявам се догодина вече да съм официялно инж. и да уча  магистратура. Бачкам нещо като ИТ.

Обичам, компютрите, морето, снега  :freeze: и пиенето  :party3: :party2:. Надявам се тая зима да има много, много сняг, че да покарам малко борд на Витоша (ако дадат 13 заплата, може и на Банско :) )

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Така нека и аз да се представя все пак, въпреки че повечето ме знаят ;) Аз съм Жоро от гр. Пловдив на 21г. съм работя в фитнес зала (да не си помислите нещо, просто съм барман там) вече трети курс специалност " Туризъм " в свободното си време което е оскъдно се занимавам с най различни щуротии, но най обичам да си глезя купенцето. Сега започвам на ново с глезенето защото днес си взех 2то купе всички знаят защото е второто да не обясянавам пак!!!! Айде стига от мен че почвам да се оливам  :beer: :PP :h:
Обичам купета  :hater:

Offline Dani

• Новак
  • *
Здравейте фенове на Хюндай!!! Казвам се ДАнчо  но приятелите ми казват Дани  :cheezy:  така че всички вие сащо можете да ме наричате така. На 25 години сам  от град Варна  и се занимавам с коли. Мисля че тук ще ви стане интересно !!! Управител сам на автосервиз  познат на повечето варненци като " НАКЛАДКИТЕ"  той е специализиран  по спирачната система на колите и окачването. Така че ако някои има проблеми и вапроси без да се претеснява може да се обраща кам мен. Рзбрах  за вас савсем случаино снощи от една непозната за мен дама , но претполагам  до болка позната на всички вас а иманно МАРИЯ. Излизах от пикадили и си влизах в колата когато забелязах че тя тича кам мен с цел да се запознаем след което ми разказа за вас и така реших и аз да се вклуча защото сащо като вас с почитател на марката и особено на модела КУПЕ   :h: :yes: РАдвам се че сте се сетили и сте направили този саит. А сега палете двигателите и да им покажем как се карат тези коли  :hater:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Аз съм Николай и не съм добре.Хюндая ме тресе (по варненските пътища) .. На години съм между 19 и 21 .. някъде там . Карам тъмно синьо купе РД и се опитах да бъда различен като си сложих пейка и въздухоотвод .. естествено цепнах и капака.. не искам да съм в стил голфаджия с 5 недействащи.Та както и да е , всяко лято се занимавам с туроператорска дейност по крайбрежните курорти. Завършил съм Професионална гимназия по електротехника във Варна с добър успех поне за мен  :roll: . Нищо интересно няма покрай мен.. еднообразието ме убива ! Нервак съм .. пуша ... пия когато ми се пие и само бира или уиски с редбул .. друго не искам да померисвам . През свободното си време си псувам свободното време , защото както казах еднообразие голямо. От време на време се ровя в нета в търсене на нещо любопитно и така си убивам времето . Ако ми е достатъчно просто и започвам да се замислям за самоубииство , скачам в купето и отивам да се разхождам .. най - вече вечер когато е по спокойно . Това са ми хобитата. В общи линии това е . А това ми е любимата емотинка .. изразява характера ми - :baha: