Поздравления за темата.Предполагам, че основната и идея е да научим по нещо за всеки един от нас, което ме радва изключително, тъй като съм се убедил, че сред нас има доста интересни личности...А сега конкретно за мен...
Принципно казвам се Иван, но тук където живея (Горна Оряховица и понякога Велико Търново) ми казват -Камбера, галено - Камберчето.Това идва от фамилията ми - Камберов.На 20 години съм и с това мисля да приключа с описанието си от лексиконов тип от средата на 90-те.Ще разкажа накратко за нещата, които ме вълнуват и засягат най-вече пряко.
Ако трябва да опиша себе си по някакъв начин бих използвал едно изречение, което носи голяма доза изчерпателност...А аз съм човек ценящ красивите неща в живота, които ни радват окото всеки ден, способен да взема решения, без излишни колебания, преценяващ всяка ситуация и нещото, което най-много харесвам в характера си е това, че винаги съм знаел какво точно искам.
По конкретно за живота ми ще разкажа с какво се занимавам и от какво се интересувам.
Баща ми се занимава основно с шивашки бизнес, в който аз вземам активно участие от известно време насам.Работя във фабриката ни, която има около 100 човека персонал и произвежда 500-600 мъжки класически панталона на ден за износ в Европа и Америка.В момента вървят 7000 броя за Pierre Cardin...

) Работя в склада наравно с работниците, но върша и някои задължения като ходене по банки и срещи с клиенти от цяла Европа с цел договаряне и бизнес предложения.80% от деня ми минава във фирмата, но затова пък нощите са ми свободни, затова гледам да ги прекарам по най-добрия начин избран от мен.Всички, които са около мен знаят, че аз възприемам автомобила си повече от машина.Всяка вечер когато свърши работния ден си мия колата на плаца във фирмата и мога да се похваля с това, че не е била нито ден мръсна, дори прашна през цялото лято 2008.Това ме прави щастлив.След като я измия правя едно алайче из града и се прибирам, за да се изкъпя и наглася за вечерта, а нея си прекарвам в обиколки, събирания с приятели с коли, заведения и демонстрации...

) През седмицата не излизам на дискотека, а и Горна Оряховица е по-малък град и след 12 часа всичко свърша, пък и на другия ден съм на работа и се разчита на мен.Но затова пък петък и събота обичам да ходя в Търново и двете нощи ги превръщам в партита, на които всеки около мен се чувства добре, понеже съм наследил от баща ми навика да черпя наред...Като цяло мога да кажа, че съм доволен от начина ми на живот.Обичам да ходя на шопинг.Купувам си най-често дрехи.Обещал съм си, че някой ден гардероба ми ще е стая разделена на сектори в завимост марката и вида на облеклото.Падам си малко материалист в очите на другите, но аз го определям по-скоро като ценител на красивото.Работя, за да живея добре и да си позволявам нещата, които си наумя - за мен това е много важно.
Принципно уча в Търново маркетинг и мениджмънт, но предпочитам практиката пред теорията, понеже смятам, че опитът е най-добрият учител.Познавам хора, които имат империи зад гърба си и те нямат висше образование.Е, аз смятам да имам едно за всеки случай...

)
Обичам музиката адски много и тя ежедневно ме съпътсва.Слушам предимно old school electro 80s, old school rap 80s, rap & hip-hop 90s, house, electro & club sound, а понякога jazz & solo.
За вбъдеще бих искал да печеля от наеми, имам разни идеи за отваряне на нощен бар, живота ми да е по светски модел, но да не изпадаме в излишни подробности, че много ще вляза във филма...