Аз отново имам малък проблем.Преди известно време,километража ми започна да има собствено мнение

Докато карам стрелката се движи нагоре,надолу като ветропоказател.След време се оправя и работи нормално,после се дига ряско на 80-90-100км а аз карам с 20км. и като докосна леко спирачката стрелката почва да пада,но в момента в който си махна крака от нея и пак се дига на реалната скорост.После пак се оправя и отчита реално.Другия момент е че освен тези полтаргаист неща,докато си карам изключва изцяо да работи.Стрелката е на 0-км.И после старите номера,но докато не работи,всичко останало е изправно,оборотомер,стрелката за бензина,за температурата,светлините на километража,датчиците и тн.Но преди няколко дена съмсем загасна.Минах вече поне 1300км и не тръгва.

Помислих,че е жилото,но един приятел ми каза,че имало някакво моторче отзад,което може да се е развалило,понеже ми бил превъртан километража.Ще бъда много много много ,ама много задължен,ако някои даде съвет или идея,какво може да е ако не е жило. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО