Author Topic: Членска карта  (Read 1567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PaBL0Topic starter

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Членска карта
« on: 18-03-2009, 13:35:35 »
Виждам напоследък,че имаме доста магазини които предлагат отстъпки на членовете на клуба.Въпроса ми е как мога да си изкарам членска карта с,която да се легитимираме пред партньорите на клуба.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Отг:Членска карта
« Reply #1 on: 18-03-2009, 13:48:34 »
Когато клубът бъде регистриран, ще бъдат изкарани и картите. За да се стане член на клуба ще бъде пускана заявка, която ще се разглежда от членовете на УС и ще бъде съответно приемана или отхвърляна.
За подробности ще трябва да изчакате, докато бъдат приключени процедурите по регистриране на клуба и изработване на картите

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #2 on: 18-03-2009, 13:55:34 »
Благодаря много за бързия и изчерпателен отговор.

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #3 on: 18-03-2009, 21:02:44 »
Значи клуба ни ще бъде регистриран официално ?  :h:
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #4 on: 18-03-2009, 21:18:15 »
Разбира се в най-скоро време това ще бъде Факт  :h:

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #5 on: 18-03-2009, 23:42:20 »
Браво! Евала!  ;)
На никой не правя евала!!! ;)

Offline Gospodarq

• Напредващ
« Reply #6 on: 03-04-2009, 13:38:18 »
Когато клубът бъде регистриран, ще бъдат изкарани и картите. За да се стане член на клуба ще бъде пускана заявка, която ще се разглежда от членовете на УС и ще бъде съответно приемана или отхвърляна.
За подробности ще трябва да изчакате, докато бъдат приключени процедурите по регистриране на клуба и изработване на картите

Това за отхвърлянето много ме озадъчи. Какво ще се взима предвид заслуги ли  :omg:

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #7 on: 03-04-2009, 14:29:55 »
Какво те озадачава? Все пак от членовете на клуба ще се решава бъдещето му. Те ще определят всичко с гласуване на събранията, , те ще избират местата за срещите, бюджета на клуба, инициативите му, те ще решават ще има ли клуб или не отново чрез гласуване... Нормално е да се одобряват кандидатурите само на сериозни хора със заслуги към клуба или поне с изключително сериозно отношение към него като такъв. Останалите хора ще бъдат потребители на форума, които ще направя всичко възможно също да се ползват с някакви превилегии, но това пак ще се обсъжда на закрити врати след като бъде регистриран клубът.
« Last Edit: 03-04-2009, 14:31:48 by chef4o »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #8 on: 03-04-2009, 16:53:29 »
На мен лично ми звучи разумно :) Все пак се смята за голяма привилегия да си член на клуба :)

Аз силно се надявам да ми дадет поне молба да попълня ... че няма да е приемат няма ама ... поне да я видя как изглежда!  :cheezy:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #9 on: 03-04-2009, 17:30:49 »
За пример давам БМВ-тата: при тях ВСЕКИ член на клуба трябва да бъде препоръчан от друг или най-малкото трябва да получи одобрение на някой от ръководството. Синтезирани изисквания за тях: да не е някой, който би навредил на имиджа на клубът, тъй като знаете, че там има доста "изпълнители"!
Така че смятам, че трябва да има подобни правила и при нас...

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #10 on: 03-04-2009, 17:41:26 »
Абсолютно съм съгласен с Цанко, въпреки че някой сега ше каже "Тия пък к'во се взимат на сериозно ?!" ... смятам, че точно така е редно за да е всичко по реда си и за да е приятно на всички и наистина клуба да си прилича както си трябва на организация.
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #11 on: 03-04-2009, 18:55:51 »
 :h: колеги аз съм с вас  :yes:
Колкото повече толкова повече!

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #12 on: 05-04-2009, 19:19:40 »
Разбира се,че трябва да има изисквания за да бъдеш пълноправен член на клуба.Едно е да взимаш важни решения друго е да пускаш мнения във форума.

Offline Danny_Flirt

• Напредващ
« Reply #13 on: 05-04-2009, 19:31:10 »
Силно ЗА,трябва да има правила,за да няма хаус  :yes:
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #14 on: 05-04-2009, 20:15:17 »
Аз предлагам да не си чешем езиците повече и началството да обяви финалната дума като му дойде времето. Аз съм сигурен каквито и да са условията и който й да стане или да не стане член, ще е за доброто на целия клуб както е било винаги, както и започната идеята за Купе клуб първоначално. Няма да забравя разговора ми с Чефо, като ни гостува един път, когато повдигнах темата да се направи нещо такова, той вече го беше запланувал и от тогава насам не съм се разочаровал от него, все пак се вижда за колко малко време, колко много се случи.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #15 on: 05-04-2009, 20:29:09 »
Съвсем скоро ще има яснота по този и още много други въпроси който не можеха да бъдат решени заради липсата на офицялно регестриран клуб!!! След като всичко бъде готово всички ще разберат няма да има скрито покрито  :yes: :yes: :yes:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #16 on: 05-04-2009, 23:49:15 »
Значи чакаме включване от вас Жорка! :)  :yes:  :beer:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline nikito

• Загряващ
  • **
« Reply #17 on: 16-09-2009, 22:01:27 »
Какво те озадачава? Все пак от членовете на клуба ще се решава бъдещето му. Те ще определят всичко с гласуване на събранията, , те ще избират местата за срещите, бюджета на клуба, инициативите му, те ще решават ще има ли клуб или не отново чрез гласуване... Нормално е да се одобряват кандидатурите само на сериозни хора със заслуги към клуба или поне с изключително сериозно отношение към него като такъв. Останалите хора ще бъдат потребители на форума, които ще направя всичко възможно също да се ползват с някакви превилегии, но това пак ще се обсъжда на закрити врати след като бъде регистриран клубът.
Идеята за клуба е много добра , но наистена не разбирам какво имаш предвид под това някой да има сериозни заслуги или да е изключително сериозен. Според мен всеки който иска да членува в клуба би било редно да бъде приет, както е във всеки нормален клуб (съмнявам се че някой, който няма хюи ще си губи времето във форума) И относно срещите ,както казахте по горе ,че някой от по-големите в клуба ще ги определят , е нормално според мен да се уреждат от всичи желаещи да я посетят  :yes: В крайна сметка съм просто новак ... но си мисля че така ще е по-добре за всички ;)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #18 on: 16-09-2009, 23:25:39 »
Винаги когато се прави среща се обсъжда от всички пуска се дата и вече всеки изказва мнението си дали е свободен тогава и дали ще може да дойде при желание на повече от 60% срещата се прави, винаги има хора който няма да могат да дойдат на определена среща! Иначе за сериозните заслуги, не може просто ей така да стане човек член на какъвто и да е Клуб, всички знаете че всеки клуб си има свой изисквания и хората който искат да станат членове се съобразяват с тях! ;)
п.п. всеки може да стане член стига да покаже малко повече зайнтересованост и отзевчивост ;)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #19 on: 16-09-2009, 23:36:59 »
Човек... моля те ЧЕТИ, моля те! Писна ми да обяснявам вече! Ето ти темата: http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,1395.0.html
Всеки може да е член, но на ниво 1! Ниво 2 ОПРЕДЕЛЯ РАЗВИТИЕТО НА КЛУБА и не всеки трябва да бъде допускан до това, нищо лично, просто така седят нещата, така е във всеки клуб, а повярвай ми, аз съмн доста запознат с определението и структурата на сериозен брой сдружения от преди да основем нашето.
За доброто на всички е бъдещето на клуба да бъде поверено на определени хора.
« Last Edit: 16-09-2009, 23:40:40 by chef4o »