Author Topic: Чистене на лепило от таблото  (Read 776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ЗлаткоTopic starter

• Напредващ
колеги много неприятно, зех колата с лепило на таблото( на айрбега) , сигурно е било лепено нещо отгоре. лепилото е твърдо, прилича на нашия каниколот , пробвах да го махна с топла вода и гъба, но резултат никакъв ..

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Това с водата го забрави. Кореселин или АМВ разредител... по-трудния вариант е Шкурка :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

• Напредващ
Кореселин или АМВ разредител, да не прееба таблото с тия препарати и откъде мога да ги зема, със шкурка неща и да пробвам щото ше съсипя таблото

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Е това със шкурката си беше майтап. По принцип и двата препарата са разредители за бои, като АМВ е специално за алкидни бои. Т.е. бои или лепила все тая, дано го разбираш. Във всеки железарски магазин ги има и навсякъде където има бои и лепила, а дори и в строителните магазини. 3-4 лв беше шишето от 1л май, като купувах последно, и за пластмасите не се тревожи, само не се уливай  :cheezy:, вземаш си пърцалце, попиваш докато стане много влажно и почваш да триеш. Недей да слагаш малко понеже много бързо се изпаряват във въздуха и реално нищо няма да правиш, не са вредни и за кожата на ръцете... поне на мен нищо не ми става :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Waterhand

• Новак
  • *
Отг:Чистене на лепило от таблото
« Reply #4 on: 08-03-2009, 22:33:55 »
лепилар! и в колата ли вече дишаш бе!?

• Напредващ
« Reply #5 on: 09-03-2009, 10:38:44 »
Хора това лепило си седи и неще да се маха, ко да правя видях се в чудо, отратително е

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #6 on: 09-03-2009, 13:12:49 »
Хора това лепило си седи и неще да се маха, ко да правя видях се в чудо, отратително е

Златко я пусни една снимка да придобием по добра представа за това лепило, че да измислим нещо всички заедно ;)

• Напредващ
« Reply #7 on: 02-04-2009, 19:00:12 »
колеги , помагайте! лепилото е късаво, неще да се маха по никакъв начин ! а това около лоста направо да го препоядисвам ли ?

Online 4efo_1912

• Напредващ
« Reply #8 on: 02-04-2009, 21:47:58 »
колега тва около лоста,нестава ли да го изтурка6 по някакав начин със някаква шкурка и направо да го боядисаш.а за другото нямам никаква идея. :whatever: :) успех

• Напредващ
« Reply #9 on: 02-04-2009, 22:00:46 »
това около лоста направо ше се пребоядисва, а това на айрбега направо май ще търся нов айбег.. някой ако има идея да казва щото шше се побъркам

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #10 on: 02-04-2009, 22:19:52 »
това около лоста направо ше се пребоядисва, а това на айрбега направо май ще търся нов айбег.. някой ако има идея да казва щото шше се побъркам

Не си отваряй беля как ще сменяш аербега бе човек тва е доста сложно и повярвай ми после няма да можеш да го затвориш както е в момента ;)

• Напредващ
« Reply #11 on: 02-04-2009, 22:51:04 »
набива ми се в очите това и направо ше го мина със ножа някой ден :D давайте идеи  :confused:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #12 on: 02-04-2009, 23:26:11 »
Ако стои релефно, тва на еърбега и е като коричка, зимаш едно макетно ножче и леката и внимателската го изчегъртваш. Стига да стои като на люспа отгоре, няма да имаш проблеми. А ако вече не е като коричка върхъ еърбега ... търси некви разредители наистина и търкане му е мамата. Както вика Frost едно парцалче, ама гледай да не е гладко, ми да е такова .... релефно :) един вид като с шкурка ще се получи, ама няма да нараниш таблото  :P

Online 4efo_1912

• Напредващ
« Reply #13 on: 03-04-2009, 12:38:47 »
ае колега ако пък неизлиза с нищо що невземеш да си намериш няква газарска лепинка и да е шибнеш отгоре.  :beer:

• Напредващ
« Reply #14 on: 03-04-2009, 13:43:12 »
незнам каква лепенка би подхождала, сега слизам пак да го мисля, преди малко с преобразовател за ръжда май тръгна да се маха  :# :# :# :# след малко ще кажа ще го бъде ли или не :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #15 on: 05-04-2009, 19:56:17 »
Колега аз имаш същия проблем с лепило.При мен помогна спирт.Натопих до със спирт потърках малко и след това излезна.