Днес щракнах някоя снимка съжалявам че не мога да бъда така подробен както в 1-ят ми пост ама доста време мина от тогава и съм позабравил нещата, а и сега смених местата на пръчките че при постоянното местене на седалките имаше вероятност да се прекъсне кабела който ги захранваше затова сега ги монтирах над педалите (от моята страна) и под жабката (от другата страна)

колега мерси за снимчиците , но когато имаш време за обяснение как да инсталирам светлините ще съм много благодарен.. защото се чудя вече какво да си направя по купенцето 
колега..много е просто вече решението... купи си 1 метър светодиодна лента 5 вата на метър,а цената е 10 лв на метър. Свети доста по силно от неона и е много по трайна. работното и напрежение е 12 волта, така че няма да имаш никакви проблеми с монтажа и...просто хвани си 12 волта от запалката, прекарай ги през прекъсвач, монтиран на място по твое желание, и си готов....в момента моето осветление в колата, на плафона, под седалките, на педалите, под жабката и във нея...дори и в багажника е с такава лента. и всичко това ми струваше 30 лв и самият монтаж е елементарен.......неоновото осветление стана скъпо демоде