Author Topic: Как да си инсталираме неони под седалките  (Read 2684 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Scorpiona

• Новак
  • *
  • Street King
Ок  мерси все пак колега  :depress: :depress: :depress:

Offline sischo0

• Загряващ
  • **
не ми отваря снимки ;( а искам и аз да пробвам да ги направя

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
да има проблем с фотосите на 80% от прикачените файлове по темите  :depress:
Иначе по темата. Да, много е яко с интериорна светлина особено в комбинация със алуминиеви детайли в салона (под, педали, скоростен лост).  Става красота  :yes:

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
не ми отваря снимки ;( а искам и аз да пробвам да ги направя

Утре почивам и ще направя нови снимки, гледам че има интерес

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
ще чакаме с нетърпение  :beer:
аз обмислям варианта да направя духалките да светкат вътре (нещо ме грабна тази снимка:))

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Днес щракнах някоя снимка съжалявам че не мога да бъда така подробен както в 1-ят ми пост ама доста време мина от тогава и съм позабравил нещата, а и сега смених местата на пръчките че при постоянното местене на седалките имаше вероятност да се прекъсне кабела който ги захранваше затова сега ги монтирах над педалите (от моята страна) и под жабката (от другата страна)

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
Страхотно е колега!   :beer:

Offline sischo0

• Загряващ
  • **
Днес щракнах някоя снимка съжалявам че не мога да бъда така подробен както в 1-ят ми пост ама доста време мина от тогава и съм позабравил нещата, а и сега смених местата на пръчките че при постоянното местене на седалките имаше вероятност да се прекъсне кабела който ги захранваше затова сега ги монтирах над педалите (от моята страна) и под жабката (от другата страна)

колега мерси за снимчиците , но когато имаш време за обяснение как да инсталирам светлините ще съм много благодарен.. защото се чудя вече какво да си направя по купенцето :)

Offline IRIZAR

• Напредващ

колега мерси за снимчиците , но когато имаш време за обяснение как да инсталирам светлините ще съм много благодарен.. защото се чудя вече какво да си направя по купенцето :)

колега..много е просто вече решението... купи си 1 метър светодиодна лента 5 вата на метър,а цената е 10 лв на метър. Свети доста по силно от неона и е много по трайна. работното и напрежение е 12 волта, така че няма да имаш никакви проблеми с монтажа и...просто хвани си 12 волта от запалката, прекарай ги през прекъсвач, монтиран на място по твое желание, и си готов....в момента моето осветление в колата, на плафона, под седалките, на педалите, под жабката и във нея...дори и в багажника е с такава лента. и всичко това ми струваше 30 лв и самият монтаж е елементарен.......неоновото осветление стана скъпо демоде :h:

Offline sischo0

• Загряващ
  • **

колега..много е просто вече решението... купи си 1 метър светодиодна лента 5 вата на метър,а цената е 10 лв на метър. Свети доста по силно от неона и е много по трайна. работното и напрежение е 12 волта, така че няма да имаш никакви проблеми с монтажа и...просто хвани си 12 волта от запалката, прекарай ги през прекъсвач, монтиран на място по твое желание, и си готов....в момента моето осветление в колата, на плафона, под седалките, на педалите, под жабката и във нея...дори и в багажника е с такава лента. и всичко това ми струваше 30 лв и самият монтаж е елементарен.......неоновото осветление стана скъпо демоде :h:
колега мерси за инфото ще поразровя из Пловдив за такива ленти и ще се захвана... аа btw знам че въпроса не ми е за тази тема , но някой да има схема на сваляне на таблото на втората генерация ,защото мисля да сменя всички диодчета по копчета и километраж

Offline ivanov3736

• Новак
  • *
Отдавна мислех да си направя и аз,като гледа вашите е време и за моя  :cheezy: :hater: