Author Topic: ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!  (Read 7603 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Златко

• Напредващ
цена от 1200 лева мисля че е супер. жалко че ги нямам парите ..

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Хахахах колега какво му е супер 1200 лв ???? това са една шепичка части, ма както и да е... просто ноу-хау -то се укрива доста добре, ама смятам да го променя това.
« Last Edit: 29-03-2009, 16:57:35 by Deacon Frost »
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Златко

• Напредващ
1200 лева със слагането, а и самия материал ми изглежда добър, отварят се на 90 градуса, добре е в сравнение за лудите пари които искат да се направи това тук

Offline muncho_

• Пристрастен
Някой да ми даде мостра и ще има панти за всички!!В мойта работа имам и стругар и фрезист и работим с фирми за метали и лазерно рязане.Просто трябва да се види дали може да се направи качествено и за колко пари.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Според това което ми каза един малдеж навремето кто я пуснах тая тема ... има разлика :) Тантите за РД1 са различни от тези за РД2 :) Дори тези за РД2 са по-скъпи ... не зная защо ... и каква е логиката, но той така и каза :) Другото интересно беше, че ... пантите за РД1 могат да станат и на ГК и са на същата цена ...  :PP абе общо взето само разбирачи и накрая потребителя страда, защото някой не си е свършил работата и ти е продал нещо, кеото е доста далече от това което търсиш ...

П.П. Иначе ... колицата много добре изглежда според мен ... ламбото е ... друталийка :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Бе дайте да вземем празмерите от Ванката със жълтия дзвер и да намерим стругар .. какво се занимавате 1200 лв.. луди ли сте ? дайте още 800 лв и що годе да си турбинирате колата... замислете се . Аз не мисля че стугаря ще ви вземе една торба с пари . Копуваме си материала.Намираме стугар.Изработва ни примерно 10-15 броя . И общо сигурно ще излезе 1200 лв . Не за 1 човек , а за 10-15 души. Не е ли по на оферта ?  :aha:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Е такива постово ми топлят душата, Ники... откога чакам да си докопам ръчичките до една мостричка, после отварям фирма за монтаж на ламбо дорс. Нещата никак, ама никак не са сложни или трудни, единственото което трябва е ноу хау, е... и качествен материал, макар че и това е под съмнение ;)
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Материала не е никакъв проблем има достатъчно фирми предлагащи най-различни метали.Има за лазерно рязане стругари фрезисти заварчици само ми дайте мостра!!!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Не се пъни за мостра, поне от клуба.

Аз от Март месец чаках една мостра, от клуба, и материал качествен бях намерил и цех, където щяха да направят детайлите 1:1 с плазмено рязане ( за уточнение, метод по - добър от лазерното, в момента най - добрата технология за рязане на метални елементи ).

И на виждаш ... с пръст в устата, 8 месеца по - късно. И със стругар бях говорил за някакви корекции след това, в случай че е нужна намеса, след плазменото рязане.

Нищо! Ама от сърце ...

Така че мостра ... евентуално от хора извън клуба, но аз поне нямам такива познати.
Иначе по този метод цената е ... смешна  :cheezy: Но няма кой да даде панта. Аз бях уговорил нещата даже само с една панта, не ми трябват и двете, поради простата причина, че те са огледални, а в цеха с плазменото рязане, със софтуерче щяха да направят и втората огледална ...

Както и да е, наздраве  :beer: Аз вече втора година търся вариант да заобикола тая цена от около 1000 лева, ама не ми се получава ... успех ако си се хванал също сериозно в начинанието  :yes:
« Last Edit: 10-11-2009, 19:43:41 by Svilen Ivanov »

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
Стискам палци на тези, които се трудят за  добра оферта за Ламбо Доорс, ако ми хареса някоя от офертите, ще съм ''ЗА'' и аз. :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline muncho_

• Пристрастен
Имаше едно момче от форума с такива панти ма си трае  :P

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
Така е, но все пак няма да сваляме неговите врати, че се спотайва така, да ви удари по едно рамо... :depress:

:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Re:ЛАМБО ДООРС на ниска цена!!!
« Reply #32 on: 05-02-2010, 10:25:30 »
Ако някой все пак успее да намери добра оферта,нека я сподели тук.Останалите коментари от темата,засягащи изработка,материали и идеи,са преместени в раздела Направи си сам,темата е Ламбо доорс.

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
« Reply #34 on: 14-02-2010, 00:49:50 »
Това ми звучи прекалено хубаво, за да е истина.. Свилен да каже дали може да направи нещо..
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #35 on: 14-02-2010, 02:00:23 »
Аз да ти кажа, че съм говорил с момчетата дето ми боядисаха колата (същите дето правиха на Чефо колата) и те ми казаха за тия универсалните да забравя просто. Отвратително много работа ... в повечето случаи самите панти са от некачествени материали и ... не издържат много, ако мога така да се изразя!

това което те ми препоръчаха и казаха че гарантират за качество - 1500 евро комплекта панти + амортесьори + 200 лева монтаж за двете врати.

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #36 on: 14-02-2010, 07:30:49 »
Това ми звучи прекалено хубаво, за да е истина.. Свилен да каже дали може да направи нещо..

Нулев шанс. Този модел мога да го имам след 3 дни на моята кола, но не си заслужава. Това е този тип панти, който е най - преебаващ от всичките. Цените, които казва Кирето, са за комплектите, които си заслужават. Тях търся и аз да ги откопирам, защото няма да дам 2000 лева за панти, при положение, че колата ми струва 5000.

Търсенето продължава, приканвам, всеки който може да помогне с намирането на мостра да пише ;)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #37 on: 16-02-2010, 14:12:51 »
Останалите постове са преместени в раздел "Направи си сам",тема "Ламбо доорс".За втори път местим постове от тук в другата тема.Тази е за конкретни оферти.В другата можете да обсъждате всичко останало.

Темата пак я заключваме и отново - ако някой има конкретна оферта,нека се свърже с колега от Екипа,за да я отворим.  :)
« Last Edit: 24-02-2010, 10:47:41 by Mickey »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Last Edit: 08-03-2010, 01:42:19 by chonkov »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #39 on: 08-03-2010, 02:20:06 »
Мда Жорка, този модел на LSD е хубав. 190 паунда са реално ... 420 лева някъде. Приемлива е цената.
Сега някой да се излъже да ги вземе и гледай после какво става ....  :shock: