0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Okey...Предлагам обаче да не се засилваме още за тази неделя, защото не мисля че ще успеем да се съберем повечко. Предлагам да е евентуално за по следващата, и да си изберем място... иска ми се да се получи нещо като последната ни среща.
Два пъти вече се разминавам със срещите.. и все вързвам така да се нарече "тенекия" на 4efo_1912 за което мн. се извинявам и ще се реванширам с някоя друга бира :p ако ми се размине хих .. та давайте да се организираме събота или неделя да се видим да се запозная с колегите най-сетне
Quote from: sischo0 on 24-01-2012, 00:06:55Два пъти вече се разминавам със срещите.. и все вързвам така да се нарече "тенекия" на 4efo_1912 за което мн. се извинявам и ще се реванширам с някоя друга бира :p ако ми се размине хих .. та давайте да се организираме събота или неделя да се видим да се запозная с колегите най-сетне как ще се отплащаш майна направо незнам .... хахахха..... ако искате в НЕДЕЛЯ 19:00 да се съберем в ТРАКИЯ на паркинга на magazin PENY... и да отидем в КРАВАЯ......(което е на 50 м. от паркинга)...ако имате др идея или др предложения,казвайте и да се решава..... ако има затруднения за мястото (къде се намира) ще обясняваме....
всичко хубаво,ама никой не казва окончателно решение....съгласни ли сте или не?