Author Topic: ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНЕМ НОВАТА ГОДИНА СЪС СРЕЩИЧКА  (Read 614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline deisisita87Topic starter

• Загряващ
  • **
 Здравейте на всички :) Мисля че мина доста време от последната среща / миналата година/ и е време да се организираме.
Дайте да измислим нещо. Хайде колеги предлагайте варианти..... не бъдете скромни! Очаквам по-голяма активност от ваша страна. :yes:

Offline IRIZAR

• Напредващ
Okey...Предлагам обаче да не се засилваме още за тази неделя, защото не мисля че ще успеем да се съберем повечко. Предлагам да е евентуално за по следващата, и да си изберем място... иска ми се да се получи нещо като последната ни среща.  :h:

Offline pampo11

• Пристрастен
Айде да не е тази неделя,да мога и аз да съм на линия :yes: :beer: :h:

• Загряващ
  • **
Съгласна ;) щом и Краси ще си идва нека да е другата седмица- събота или неделя.
Само трябва да измислим за по кафенце или за крачмичка, или незнам приемам предложения всякаквии..... :)

• Загряващ
  • **
Okey...Предлагам обаче да не се засилваме още за тази неделя, защото не мисля че ще успеем да се съберем повечко. Предлагам да е евентуално за по следващата, и да си изберем място... иска ми се да се получи нещо като последната ни среща.  :h:

Да беше много забавно. Изтрих ти всички черни точки които беше натрупал.
Виждам по-голяма активност :P

Offline Nakata

• Загряващ
  • **

Offline 4efo_1912

• Напредващ
 :yes:и аз подкрепям идеята с 2 ръце... лично на мен ми се прави 1 кръчмичка.(нещо ми се е прияло имамбалдъ) :cheezy: :cheezy: :beer:... и тоник ми се пиеееее .....за неделя мисля че е добра и идея...
 :h: :h: :h: :h:

Offline sischo0

• Загряващ
  • **
Два пъти вече се разминавам със срещите.. и все вързвам така да се нарече "тенекия" на 4efo_1912 за което мн. се извинявам и ще се реванширам с някоя друга бира :p ако ми се размине хих .. та давайте да се организираме събота или неделя да се видим да се запозная с колегите най-сетне :)  :h:

Offline 4efo_1912

• Напредващ
Два пъти вече се разминавам със срещите.. и все вързвам така да се нарече "тенекия" на 4efo_1912 за което мн. се извинявам и ще се реванширам с някоя друга бира :p ако ми се размине хих .. та давайте да се организираме събота или неделя да се видим да се запозная с колегите най-сетне :)  :h:
:P :P :P :Pкак ще се отплащаш майна направо незнам :h: :beer:.... хахахха..... ако искате в НЕДЕЛЯ 19:00 да се съберем в ТРАКИЯ на паркинга на magazin PENY... и да отидем в КРАВАЯ......(което е на 50 м. от паркинга)...
ако имате др идея или др предложения,казвайте и да се решава..... :hater: :verycool:
 :h: :beer:ако има затруднения за мястото (къде се намира) ще обясняваме....
 ;)

• Загряващ
  • **
:P :P :P :Pкак ще се отплащаш майна направо незнам :h: :beer:.... хахахха..... ако искате в НЕДЕЛЯ 19:00 да се съберем в ТРАКИЯ на паркинга на magazin PENY... и да отидем в КРАВАЯ......(което е на 50 м. от паркинга)...
ако имате др идея или др предложения,казвайте и да се решава..... :hater: :verycool:
 ;)

Така ........ нищо против по принцип. На мен лично събота ми се вижда по-добър ден за кръчмица, но каквото каже мнозинството, а и ако някой има друга идея моля да я сподели.
Където са всички там съм и аз :beer:

Offline sischo0

• Загряващ
  • **
 ;)
перфектен ден и час лично за мен  :beer: и от сега ти казвам от мен имаш бира !  :PP ама ако решите друг ден друг час и място казвайте... аз съм ЗА  :mighty: :h:

Offline Nakata

• Загряващ
  • **
Какво става с Краси ще идва ли? Нещо се покрива.

Offline 4efo_1912

• Напредващ
 :h:краси е тук вече..... И ще дойде на срещата..... :roll:

Offline pampo11

• Пристрастен
Я сега и аз да попиша малко :P за мен няма значение кога ще е само да се посъберем повечко хорица  :mighty: и да си направим една яка срещичка :beer: :h: и да няма издънки той си знае кой е :PP :#

Offline 4efo_1912

• Напредващ
всичко хубаво,ама никой не казва окончателно решение....съгласни ли сте или не?

Offline sischo0

• Загряващ
  • **

аз ДА

Offline Nakata

• Загряващ
  • **

Съгласен  :h:

Offline IRIZAR

• Напредващ
Идвам бе хора.... последно остава за неделя нали така? паркинга на пени маркет в тракия в 19:00

Offline 4efo_1912

• Напредващ
 ;) точно така

• Загряващ
  • **
Ох добре :# съгласихте ме с много зор ама успяхте :yes:
така последно 19,30 на паркинга :P :h: