0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
да да ..тва го знам в смисъл трябва да отида до съответния мобилен оператор и там да ми го активират ли
Quote from: suvaLkata on 22-04-2009, 18:45:25между другото сорка за тъпия въпрос,ама някой може ли да ми обясни тва с роуминга Минаваш на други тарифни планове спрямо досегашните , тъй като минаваш към друг оператор...
между другото сорка за тъпия въпрос,ама някой може ли да ми обясни тва с роуминга
е да де.. ама един час по-рано ако тръгнем няма да спечелим кой знае колко като време... пък 1 час повече е важен преди толкова емоции.. Пък и в петък вечер свирят Торнадо и мислим даги посетим клубно (на което сте добре дошли всички)
И с риск да се повторя това,което ни трябва са стандартните документи,които си носим, зелена карта, ПАРИ и ГОРИВО нали така ?!?
Quote from: suvaLkata on 23-04-2009, 02:35:30И с риск да се повторя това,което ни трябва са стандартните документи,които си носим, зелена карта, ПАРИ и ГОРИВО нали така ?!? + сериозна доза настроение
Ти настроението остави на нас ... но си бири повечко хахха аз предвиждам половината кола да е пълна с бири, че ... ще возя Божествения от Варна а той си консумира ...