Author Topic: 03 Май 2009 - Кавала - Среща с колегите от Гърция  (Read 8444 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

suvaLkata

• Guest
да да ..тва го знам  :) в смисъл трябва да отида до съответния мобилен оператор и там да ми го активират ли :roll:

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
да да ..тва го знам  :) в смисъл трябва да отида до съответния мобилен оператор и там да ми го активират ли :roll:
Отговор на ЛС.
Стига спам!  :P

Offline Gospodarq

• Напредващ
между другото сорка за тъпия въпрос,ама някой може ли да ми обясни тва с роуминга :blush:
Минаваш на други тарифни планове спрямо досегашните , тъй като минаваш към друг оператор...

ВТФ. Ами роуминг е когате си ползваш телефона изван БГ и общо взето в рамките на ЕС ти е кам кинта и 20-50 на минута. Ако ти званят от БГ пак ти плащаш. Абе телефоните там ще са набутвация. :) СМСа май е на нормална цена.

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Не е на нормална цена. Почти два пъти по-скъп е, но пак зависи от тарифният ви план. Влезте в сайта на оператора ви и според тарифният ви план си проверете колко са ви разговорите и смс-ите.
Сега по темата ако обичате!!!

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Та, по темата... Аз и Петър ще пътуваме на 2-ри сутринта, има свободно място за някой желаещ при нас :P ... Разбрахме се с колегите vankata.xm и Svilen Ivanov да сме компания по път... Маршрута ни ще бъде София-Благоевград-Банско-Гоце Делчев-Илинден. Ванката ме увери, че е много готин пътя - ще спираме за снимки, кафенца и т.н. .... Среща преди Кавала сладури, ако има още някой с нас на ЛС или скайп ще се доразберем.... Зелени карти да не забравите :yes:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
добре де Асе кво ще рече среща пред Кавала??!!?! ТОзи град само един вход ли има, мисля че така няма да можем да се намерим нито съм ходил там нито сигурно и вие така че ще е доста трудно да се нацелим пред Кавала!!! Някой има ли навигация, може да ми прати кординатите или аз да ги пратя на някой като съм пред някойя от входните табели на Кавала. А и другия ми въпрос нали щяхем да спим по край Кавала че било по изгодно ??!??!!?

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Ася идеята ми допада , но тъй като ще съм багаж зависи от други :) А и сутринта и разтегливо понятие при положение , че предната вечер може да сме в Маската :)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Ок, тука за входовете си прав - утре ще имам по-точна информация къде точно и ще пиша, а относно спането - за част от колегите разбрах че скъпо и ще търсим алтернативи на място...

П.С. Само да кажа, че палатков лагер отпада на 100% - проблеми на 200%!!!

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Най-лесно е първият пристигнал в Кавала на място, на което може да се съберем всички да прати координати по SMS на другите... Мисля, че така е най-добре.

За София: предлагам среща в 9:30, тръгване в 10:00 от паркинга на НИМ!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Паркинга на НИМ е хубаво, обичам го това място, но 10:00 ми се струва късно. Не че съм любител на ранното ставане, но ... нека се организираме по - рано и да използваме двата дни пълноценно. Идеята ми е да си караме спокойно като пичове и да имаме време да спираме където ни е кеф и да разглеждаме, защото съм убеден че ще има доста примамливи местенца  :P

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
е да де.. ама един час по-рано ако тръгнем няма да спечелим кой знае колко като време... пък 1 час повече сън е важен преди толкова емоции.. Пък и в петък вечер свирят Торнадо и мислим даги посетим клубно (на което сте добре дошли всички)
« Last Edit: 23-04-2009, 13:25:06 by chef4o »

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
е да де.. ама един час по-рано ако тръгнем няма да спечелим кой знае колко като време... пък 1 час повече е важен преди толкова емоции.. Пък и в петък вечер свирят Торнадо и мислим даги посетим клубно (на което сте добре дошли всички)
Мисля темата да се заключи и да се уточни точно кой, къде и как започва да прави своите събирания на форума за пътуването. Списъци и имена. Отговорност и реалност върху цялото това пътуване! Просто си трябва нова тема с имена и списък...

suvaLkata

• Guest
Ем като гледам чат пат софийската част са се разбрали...аз ще се уговоря с Жорето някъв час,в който ще го вземем от Пловдив и готово :) Принципно с Крис мислим да тръгнем раничко сутринта(става въпрос за 02.05)..примерно към 5-6-7 за да сме навреме в Пловдив, да не губим целия ден из пътищата и да ни е по-спокойно :aha:
И с риск да се повторя това,което ни трябва са стандартните документи,които си носим, зелена карта, ПАРИ и ГОРИВО нали така ?!? :blush: :) :P

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
И с риск да се повторя това,което ни трябва са стандартните документи,които си носим, зелена карта, ПАРИ и ГОРИВО нали така ?!? :blush: :) :P

+ сериозна доза настроение  :PP ( задължителен реквизит мацо :P )
« Last Edit: 23-04-2009, 08:34:06 by Svilen Ivanov »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane

+ сериозна доза настроение  :PP

Ти настроението остави на нас ...  :cheezy: :cheezy: :cheezy: но си бири повечко хахха :) аз предвиждам половината кола да е пълна с бири, че ... ще возя Божествения от Варна :) а той си консумира ...  :beer: :h: :strak:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Ти настроението остави на нас ...  :cheezy: :cheezy: :cheezy: но си бири повечко хахха :) аз предвиждам половината кола да е пълна с бири, че ... ще возя Божествения от Варна :) а той си консумира ...  :beer: :h: :strak:

Ти настроението ... му отдели сериозна доза и на мене  :P А за бирата нямаш ядове, нали помниш че съм ти обещал една почерпка  :verycool:
« Last Edit: 23-04-2009, 09:52:24 by chef4o »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Предлагам ... първо да стигнеме до там пък ... после ще се почерпиме взаимно както си му е реда! :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница

Все едно някога си ме виждал , тва са долни слухове :)
« Last Edit: 23-04-2009, 08:54:19 by NoLimit »

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
Стига спамихте !

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
аз само не мога да разбера защо не си минем през благоевград по пътя за кулата към серес и фащаме магистралата до кавала ?! защо трябва да кривим към банско и т.н. ?!
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/