Author Topic: hyundai coupe 1.6 vs seat toledo 1.8 90ks  (Read 291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline coupe-street racerTopic starter

• Новак
  • *
hyundai coupe 1.6 vs seat toledo 1.8 90ks
« on: 12-01-2012, 19:42:02 »
днес направихме летящ старт с едно толедо 90 коня  на мен ми е износен съединителя та трагваме и тои е до мен не се отлепя от мен на 500 м един до друг вървяхме и се чудя дали би ме минало на дълго мн съм разочарован бях се гонил със същото толедо сас старата ми кола бмв 318и 115 коня изоставих го още от старта на 400м го изоставих с почти 2 коли .дали е от съединителя повече купето дърпа мн  се усеща залепя доста повече от бавареца но като сравня крайния резултат и се обърквам съвсем предложете някаква модификация която данаправя до 600-700лв.

Offline Spaidy

• Пристрастен
Re: hyundai coupe 1.6 vs seat toledo 1.8 90ks
« Reply #1 on: 13-01-2012, 09:27:05 »
За 700 лева си купи едно такова толедо и си свиркай.  :yes:
На никой не правя евала!!! ;)

• Новак
  • *
« Reply #2 on: 13-01-2012, 09:36:34 »
не ги харесвам ас ще стегна малко количката ще сменя съединителя и други работи и пак ще се дръпнем с него според мен няма шанс като сменя съединителя а и забравих да кажа ,че като и дам гас и на свободна и на скорост се замисля за част от секунда и тогава потегля на какво се дължи :confused: :confused:

Offline dan4otomov

• Новак
  • *
« Reply #3 on: 13-01-2012, 16:37:20 »
не ги харесвам ас ще стегна малко количката ще сменя съединителя и други работи и пак ще се дръпнем с него според мен няма шанс като сменя съединителя а и забравих да кажа ,че като и дам гас и на свободна и на скорост се замисля за част от секунда и тогава потегля на какво се дължи :confused: :confused:
Колега замислянето на колицата ти като я настъпиш се дължи на тва че е 1.6, а ако е 2.0 тва вече не е много добре !!!
 :h:  :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #4 on: 13-01-2012, 20:51:39 »
Колега замислянето на колицата ти като я настъпиш се дължи на тва че е 1.6, а ако е 2.0 тва вече не е много добре !!!
 :h:  :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:   :h:

Данчо ти какво каза? Я си прочети какво си написал и ми кажи разбираш ли нещо? Аз лично не.
На никой не правя евала!!! ;)

• Новак
  • *
« Reply #5 on: 13-01-2012, 21:24:49 »
значи това толедо според мен е барано днес се пуснах с калибра 2.0 115кс пак летящ старт както съм на 1-ва  до край газта и почна да изостава 2-ра и вече по сериозно почнах да го дърпам мн съжалявъм че не направих клип ,след като сменя съединителя ще направя  клипове ,пуснах се също и с вектра незнам какъв двигател беше но е под 100 кс  минах го се едно беше спрял  :h: :h: :h: :h: :h: :h: :) :) :)

Offline 1.6fx

• Напредващ
« Reply #6 on: 27-04-2012, 01:19:02 »
абе купето е бегачка ...  тва толедо няма шанс смени си съединителя ... купето е по вървежно от тва бмв 318 сам си прави изводите :) за толедото