А сега да питам защо решихте, че ако е с двигател 2ка е по - скъпа? Има различни хора, което определя и различното търсене! 2ката не е по - търсения двигател.

Само във форума така си мислят повечето.

Мой познат се занимава с коли от 15 години има автокъща не говоря глупости, а точа информация от извора!

Да не споменавам, че до преди 3 месеца продавах едно купе 2ка с газов инжекцион и всеки бягаше от двойката като чуеше... много харчела и били много измъчени защото малко вървяла пък много ги натискали, защото купетата били спортни коли. Това го чувах на всеки 2-3 оглед или позвъняване по тела, а на ден ми звъняха по най - малко 1-2 пъти. Обявата в мобиле ми беше постоянно ВИП и имаше голям интерес, но много бягаха като чуеха за 2ка...
Брато моя съвет е пусни колата за 3000 лева и си свали музиката и си продавай компонент по компонент.
Наскоро бях решил и аз да продавам моята кола и знам, че няма да мога да и взема и 2700-800, нищо че е пребоядисвана миналия януари, давам я с 2 комплекта джанти и 2 комплекта гуми и ЦД за 250 лева. След това си сметнах ако продам комплекта гуми и джанти с които се движа лятно време ще изкарам поне 350 от джантите и поне 200 от гумите + 250 от ЦД-то след това бих пуснал колата за 2400 с коментар и 2300 да и взема, то с другите неща цената и ще надхвърли 3000 лева което е невъзможно да и взема иначе.
Успех с продажбата, но имай предвид, че едва ли ще си вземеш по - добра кола за 3000 лева.