Такааааа имам следната дилема/въпрос/проблем. Ще ми носят един подарък комплект ксенонови крушки (наблягам на крушки, без баласти кабели и тн). И започнах да се интересувам дали мога да си поръчам само баласти + кабели и тн. и в ebay намерих следното нещо
Баласт цък . Двата баласта излизат 50$, тук в един сайт на варненска фирма единият баланс е 60лв. Реално 2-та баласта ми излизат 2 пъти по-евтино като си ги поръчам оттам. Единият ми въпрос е дали баласта за Би Ксенон
Баласт би цък ще стане ако вържа по 2 крушки на всеки, тоест да си вържа 2 броя H1 на него или трябва да сложа за всяка крушка баласт. Идеята е дали баласта за би ксенон поддържа 2 крушки или баласта за Би ксенона е за H4 примерно, където късите и дългите са на 1 крушка и затова да се води баласт за Би ксенон. Също така какво друго трябва да си почъвам освен баластите и крушките (които ще ми пристигнат така или иначе) за да мога да си ги сложа и свържа. Видях че и кабели май трябва да си поръчам
кабели цък за да свържа крушките с баластите. Също така видях, че на комплектите, които се продават, крушките идват в едни като пластмасови кожуси. Това задължително ли е и ако да дали мога да си намеря такива, защото крушките ми ще дойдат БЕЗ тях (99% съм сигурен), тъй като там откъде ще ми ги носят сменят само крушките на ксеноните, тъй като колите са нови и са с фабрични ксенони.
Дано някой се е зачел и може да ми помогне:)
Давайте идеи а пък аз на 7 февруари ще черпя