Author Topic: Загубен ключ и дистанционо  (Read 318 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline djemodjTopic starter

• Загряващ
  • **
Загубен ключ и дистанционо
« on: 09-12-2011, 21:28:27 »
Питането ми е относно дали някои си е правил ключ за купе 2003г. и дали е възможно да си купя ново дистанционо защото алармата ми е оригиналната ще съм много благодарен ако ми кажете и цени за орентировка. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. :h:

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
Re: Загубен ключ и дистанционо
« Reply #1 on: 09-12-2011, 23:36:04 »
Питането ми е относно дали някои си е правил ключ за купе 2003г. и дали е възможно да си купя ново дистанционо защото алармата ми е оригиналната ще съм много благодарен ако ми кажете и цени за орентировка. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. :h:

Колега да ти кажа преди четох в една тема, че за оригинално дистанционно ново от Инд Комерс било двеста и няколко лева без да е обучено дистанционното.Колега виж най-горното мнение на колегата toshe тук.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline Plamen

• Новак
  • *
« Reply #2 on: 10-12-2011, 12:00:20 »
колега и аз имам същото купе и едното ми дистанционо не работи и ми искаха към 250-300 лева за ново :omg:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #3 on: 10-12-2011, 12:10:21 »
то колкото една хубава нова аларма с монтажа  :omg:
Колкото повече толкова повече!

Offline toshe

• Напредващ
« Reply #4 on: 14-12-2011, 18:34:50 »
Хубавото на оригиналната аларма е че дори и да пищи сирената и да мигат мигачи, като дадеш контакт се дезактивира сама. Аз лично оставих оригиналната и поставих още една.За сега проблеми няма.Не можах да махна оригиналната и колата да пали след това !!! Смея да двърдя че е невъзможно освен ако нешо не се препограмира и компутера на двигателя или смени модула на алрмата с нов такъв които е само с имобилаизер но така и не разбрах как става, а и не намерих човек които да ми гарантира че ако ошашавя компутера на колата със смена на модула на имобилайсера ще я запали.

Offline djemodjTopic starter

• Загряващ
  • **
« Reply #5 on: 14-12-2011, 19:26:21 »
Мерси ,че сподели опита си за да не се заблуждавам да правя каквото и да е.

Offline ivanov35345

• Новак
  • *
« Reply #6 on: 07-02-2012, 16:35:21 »
250-300лв божее тези полудяли.