Author Topic: имам проблем купето ми  (Read 199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline razoran_trotoarTopic starter

• Новак
  • *
имам проблем купето ми
« on: 11-10-2011, 21:31:10 »
Имам проблем с колата ми -  RD1,вчера както карах по магистралата с 130-140 километра изведнъж оборотите паднаха на 0 и колата все едно беше не свободна,след няколко секунди се оправи.Това го направи няколко пати.Днес както карах в града го направи същото,но този пат освен,че паднаха оборотите и изгасна колата и няколко пати трябваше да въртя докато запали .

Някои ако помогне ще му бъда много благодарен  :mighty:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re: имам проблем купето ми
« Reply #1 on: 11-10-2011, 21:33:22 »
Проблема е или електрически, датчик, запалителна система и тн или бензиновата помпа прави проблем и спира.
Но по-скоро си мисля, че е датчик затова отиди да те закачат, дано да има грешка.

• Новак
  • *
« Reply #2 on: 11-10-2011, 21:57:11 »
И аз така мисля и в най-скоро време ще отида да го закача .

Мерси за помощта :)

Offline djemodj

• Загряващ
  • **
« Reply #3 on: 13-10-2011, 16:16:01 »
Може и клиучалката да се е прецакала има го като вариант аз съм се сбласквал с такъв проблем и диагностиката на го хваща  :) :h:

• Новак
  • *
« Reply #4 on: 14-10-2011, 19:26:45 »
Оправих си колата,закарах я в младост-1 във VIP-сервиз на диагностика и ми показа грешка  на датчика на разпраделителния вал смени го с друг но се оказа,че не е от него.Оказа се,че е от някакво кабелче което отива към някакво реле което изпраща инпулси към цялата електроника на колата.И в крайна сметка за диагностика,изчистване на грешка за SRS-a и кабелчето ми взеха 100 лева .