Прав си колега, купето в мобиле го има беличкото другата седмица ще го видя пак нямаше акумулатор стои в гараж. Не съм го пробвала като возия. Ако двигателя е добър ще го взема сигурно. Моля кажете ми добре ли ще е да го кача на комп да го огледат и дали е удачно да мина през сервиз /ако продавача ми разреши разбира се/ Ако възникнат въпроси пак ще Ви питам. Благодаря Ви за отзивчивостта!
Разбирасе, че трябва да минеш през сервиз. То това си е направо задължително. Все пак купу ваш 5 год. кола, незнам за колко пари, но вероятно е над 10 000 лв. Ако собственикът се дръпне и откаже каране в сервиз, направо бягай далече. И сервизът, задължително по твой избор, не по препоръка на продавача. Както казаха колегите, поддръжката е малко по - скъпа и неможе на сляпо да се довериш и да я вземеш. Още повече, като я закачат в сервиза ще ти излезе и доста история на колата.
Колкото до .... липсата на части втора употреба. *бало си е ма*ката ... то като гледам на някой хора целия им живот е втора употреба. Незнам на кой му ги ражда главата, че 5 годишна кола се кара с части втора употреба. Купуваш си по - нова и по - скъпа кола - правиш си сметката можеш ли да я поддържаш. То по тая логика дай да спрем продажбите на нови коли, щото видиш ли и за тях няма части втора употреба ....