Author Topic: Застраховки Каско/Гражданска отговорност  (Read 3123 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Момчета и момичета, предполагам всички знаете за увеличението на цените за застраховките гражданска отговорснот и каско през идната година ... искам да ви информирам просто, че имам един приятел които работи със застрахователен брокер и ако имате някакви питания и т.н. или искате да сключите една от въпросните застраховки на по-изгодна цена можете да се обръщате към мен :) аз от своя страна ще ви свържа с него :) аз самият ползвам вече неговите услуги и преди броени минути сключих гражданска отговорност на стойност 145лв за цялата година :) можете да проверите цените на другите компании ... ако прецените ... винаги можете да се обърнете към мен :) ще се радвм да помогна :) вече говорих с моя човек евентуално за някакви допълнителни отстъпки за членове на клуба ако има желаещи, разбира се :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Мда тва е хубава инициатива, но аз вече сключих за 148лв и валидна за ЕС!!! (без връзки)  :PP :beer:

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
:) бравос бравос :) аз не исках излезе, че съм синаправил застраховка с връзки, а на това, че имам приятел, който няма да ни преметне, а  ще ни предложи най-добрата оферта :) иначе ... да, все още има тук там офертички за някоя по тънка гражданска :) и не са необходими връзки за да си направиш :)

Offline il14

• Новак
  • *
аз имах каско към булинс и не съм доволен,за6тото за малкото стъкло ми платиха 40% а не цялата стоиност.кажете ва6ите впе4атления и мнения :h:

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
аз имах каско към булинс и не съм доволен,за6тото за малкото стъкло ми платиха 40% а не цялата стоиност.кажете ва6ите впе4атления и мнения :h:

аз съм също в Бул инс на 100% ми я застраховаха, но понеже си я разсрочих на вноски - като си платя последната вноска би трябвало да ми изплатят 140-те лева, които дадох за смяна на дясното ми, разбито от тъпанари стъко. Та моя застраховател каза, че няма да има проблем... не знам защо са ти изплатили 40%, ако ти е на 100% не би трябвало....  :ohno:
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
ее как така ще ти изплатят щетата чак като си платиш всички вноски?!?!? тва е глупаво нали каското е да ти покрива щетите независимо дали е на разсрочено или не има два вариянта или ти приспадат една вноска примерно ако ти е на 4х140лв ти си плащаш само три и така...
Аз винаги си го правя на вноски и след като си платя 2та си ми изплащат винаги заведените щети (тук е мастото да кажа че съм към Булстат) така че малко ме очудва това което казваш!! Като катастрофирах само ми казаха да си платя последната вноска и си ми изплатих като пичове застрахователите ;)
Сменяйте засрахователите :)
« Last Edit: 11-01-2009, 18:20:48 by chonkov »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Всички застрахователи за които съм чувал искат да си платиш и последната вноска за да ти изплатят щета.

Offline il14

• Новак
  • *
малкото стъкло струва6е 260 лв в индкомерс.това бе6е единственото място кадето ми го доставиха за 20 дена.От булинс ми казаха,4е изпла6тат 100% само ако стъклото е от Кобра(не са и 4ували там за стъкла на hyundai),или в сервиз на булинс,кадето ми казаха,4е ако си оставя колата за 2 месеца в сервиза има шанс да стане :)))).да не споменавам,4е си бях платил фул каското накуп.изплатиха ми 150 лв по техен ценоразпис.което е много сме6но заштото явно техния сервиз работи със стъкла 2 употреба или някакви на половин цена.така са направили системата,4е да не им ползваш услугите.Тези дни отивам в булстрад пък ще видим :D

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
ее как така ще ти изплатят щетата чак като си платиш всички вноски?!?!? тва е глупаво нали каското е да ти покрива щетите независимо дали е на разсрочено или не има два вариянта или ти приспадат една вноска примерно ако ти е на 4х140лв ти си плащаш само три и така...
Аз винаги си го правя на вноски и след като си платя 2та си ми изплащат винаги заведените щети (тук е мастото да кажа че съм към Булстат) така че малко ме очудва това което казваш!! Като катастрофирах само ми казаха да си платя последната вноска и си ми изплатих като пичове застрахователите ;)
Сменяйте засрахователите :)

Жорка ... баш така си е :) и моето каско беше на разсрочено ама ... като я разбиха ми казаха че трябва да си платя вноските ако искам да я правят в сервиз иначе ... греда :) и аз балъчето взех че си платих да се таковам ... а за много по-малко пари щях да си я направя много по-добре ... сега ме е яд :( повече в такъв сервиз няма да си оставя колата ако ще да е на хармоника ... баси мошениците!!!

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Жоре при теб също е трябвало да си платиш последната  вноска за да ти изплатят щетите...така ли?...

За катастрофата ДА, но за дребни щети до 500лв няма ядове отиваш снимат ти колата и до 20 работни дни ти изплащат щетата ;) От личен опит го знам това от старото каско съм доста на плюс

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
За изплащане на щета не знам как стоят точно нещата, ама ... ако искаш да я вкарваш в техен сервиз да я правят ... 100% трябва да си платиш всичките вноски иначе никакъв шанс.
Не ми се спори за глупости, ;) просто казвам как е било при мен :)  :beer:

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Аз миналага година в Булстрад като ми счупиха ключалката на колата, също ми искаха да си платя всички вноски, за да ми я оправят (ремонтът беше смяна ма ключалка + боя, едва ли е бил над 500 лв.) Явно зависи от много фактори (застрахователна компания, вид щета, пък и ако щеш икономическа криза)  и споровете са безмислени.

Offline ghoul18

• Напредващ
хора аз също се занимавам със застраховки! мога да ви направя каксо и гражданса на всяка една компания на БГ пазар и то на добри цени! специално за каско ви препоръчвам "армеец"! нямат конкуренция! много съм доволен от тях! By the way занимавам се и със животозастраховане към "ING Life" ! Абсолютно тоговорно ви заявявам че са най-добрите дори в цял свят! Проверете Форбс и Форчън ако не вярвате! Най-смисленото в случая е че хем се застраховаш ( става въпрос за живота си , а ние гледаме да застраховаме само колите и жилищата си и излиза че те са ни по-ценни от живота), хем парите ти са на сигурно място и се увеличават без да губиш и стотинка! абе ако има заинтересовани да ми кажат ще им обясня! общо взето за каквито и застраховки да става въпрос аз саъм човека :) питайте смело!
ghoul1818

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Колега малко съм несъгласен с теб. 1 - армеец са далеч от най-добрите. Мога да ги сравня с Лев Инс като "качество" на услугите им. Цените са добри (както и на Лев Инс), но оттам започват и мъките. Ако нямаш връзки - забрави.

За ING - кое им е най-сигурното като едва преди няколко месеца бяха обявили фалит и щатското правителство им отпусна незнам си колко милиарда долара заем. Радвам се че не сключих инвестиционна застраховка към тях миналата година ...

Offline ghoul18

• Напредващ
ceaser лекичко бъркаш !!! фалираха не ING а AIG Life ! разликата е ОГРОМНА!!!! инг СА ХОЛАНДЦИ ! не БЪРКАЙ! А ЗА АРМЕЕЦ  гарантирам ти че са най-добрите на 100%
ghoul1818

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
Моето каско е в Армеец поради простата причина, че нямат увеличение за разсрачено плащане, както и това, че колата ми влиза на сервиз - т.е. ако стане нещо аз не правя нищо по нея. Единственото, че наистина всички застрахователни компании искат да са платени всички вноски за да изплатят щета или да се ползва сервиза :) 

Offline ghoul18

• Напредващ
и за това че вноските требва да са платени пак бъркате! ако ви остават вноски просто ви ги приспадат от стойноста на щетата! говора за армеец - най добрите!
и ceaser  ваобще не ми споменавай тези смешници лев инс! един сервизен час им е 6 лв а на армеец 14 лв ! разликата повече от два пъти! на тема застраховки недейте да спорите с мен :))
ghoul1818

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Странно, щото пък на мен един приятел ми каза да бягам от Армеец като от гладен циганин ;)

Явно всеки си е патил с някого :)) Аз съм при ДЗИ и са супер коректни с мен! Преди това бях в Болстрад- пак нямаха грешка!

По мнение на "потърпевши" и Лев инс и Армеец са един дол дренки :) (то и има защо де, кат погледне човек историята :)) )

Offline ghoul18

• Напредващ
ако някой е обърнал внимание 90% от скъпите коли в софия, а и не само, са със стикери на армеец! това говори красноречиво!
 както и да е! ако някои иска каско или гражданска, на кочто и компания икса да се обръща към мен ! заедно ще изберем най-изгодня вариант! а също и за животозастраховането!
ghoul1818

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Също така ако някой е обърнал внимание 90% от новите коли който се взимат на лизинг от автокомплексите ги задължават да си направят каско  :aha: а тези комплекси работят с максимум три фирми като най-често срещани са "Лев Инс" и "Армеец" е кажи ми как да не са срещани ;)
Както и да е въпрос на мнение, опит и вкус  :yes:  :beer: