Така за Булстрат мога да изразя мнение и аз. Та за една заведена щета на стойност 180лв (преден прозорец) чаках месец и половина. При изминал месец ходих да проверя всичко ли е наред с щетата, да не би аз да съм объркал нещо при попълването - най-вече на банковата сметка, тъй като всички разплащания вече се извършват по банков път... Получих отговор "Ми нормално, то сега е лято, много отпуски има. Ще дойдат какво те притеснява?"... Е няма такова нещо. И все пак парите дойдоха в целият си размер, но няма такова чакане. Когато дойде ред аз да внасям вноска за каското и закъснея ще се отворят ей такива усти

Започвам да се замислям относно дали да си правя каско при положение, че по гражданска отговорност ще чакам почти същото време, а и парите, които дават не са по-малко от каското. За пример мога да дам случка с другата ми кола (94г. производство), която преди 2 години претърпя сериозен сблъсък отпред и седя завита с чаршаф известно време, но получих скромната сума от 1800лв и сега е закърпена подобаващо и мете яко пътищата без оплаквания. На мой близък приятел колата пострада също ужасно отпред, че и отзад. Също по гражданска получи 3300лв (няма да коментирам сглобяването му, защото не струва и сега само проблеми).
За сведение и двете коли получиха обещетение от Виктория.