Author Topic: air bag  (Read 336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dispatcherTopic starter

• Новак
  • *
air bag
« on: 21-01-2011, 19:25:38 »
Здравейте колеги имам въпросче относно управляващият блок на въздушните възглавници.Светна ми лампата  на air baga и отидох да ми направят диагностика и ми казаха,че трябва да се смени управляващият блок на въздушните възгланици,та въпросът ми е някой знаели как изглежда този блок и каде се намира като искам да подчертая че става въпрос за rd 2 .Ще бъда благодарен ако някой ми покаже снимка на въпросният блок. :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re: air bag
« Reply #1 on: 22-01-2011, 09:46:15 »
Намира се до ръчната спирачка под пластмасите на подлакътника. Една метална кутиика, обаче трябва да гледаш да е със същият оригинален номер :)

• Новак
  • *
« Reply #2 on: 22-01-2011, 21:49:43 »
Благодаря за отговора caesar.Още утре мисля да проверя. :)

Offline toshe

• Напредващ
« Reply #3 on: 30-01-2011, 21:56:58 »
Някои компютри за аир баг, са за еднократна употреба (фиат със съгурност).Така че ако веднъж са отваряли еир баг втори път не могат.За хюндай не знам как седи въпроса но, от кола с отворен аир баг аз лично не бих си взел компутер.

• Новак
  • *
« Reply #4 on: 31-01-2011, 21:12:20 »
Аз също не бих.Но определено ще търся втора ръка,защото новия е скъпичък не знам точна цена,но един познат е купувал мин. година за фолцваген голф 2 и е струвал 500 лева а той самия е продавач в магазин за авточасти и като ми каза това се  отказах да си купувам нов. За сега мисля да карам така. :h:

• Новак
  • *
« Reply #5 on: 31-01-2011, 21:17:46 »
Също така мисля ,ако купувам да го пробвам на място(на моята кола) и ако ми изгасне лампата тогава да го купя ;)