Author Topic: Последна среща в София за 2008-а  (Read 1425 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Еееекстра се получи според мен, завършихме годината, както я и започнахме- много коли, голям смях и (с някои) 14 часа купон  :cheezy: :cheezy: :cheezy: :beer: :fire: :party3:
Малко документация следва :P Който има мат'рял- да добавя
« Last Edit: 06-03-2011, 13:49:17 by verssus »

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Яко :) Де са ни любовните снимки? :)

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
И последната дестинация- боулинг клуба, в който за една бройка да си спечелим една бутилка уиски  :cheezy: :cheezy:
С най-издръжливите на нашите глупости хора  :cheezy: :cheezy: :cheezy:
Язък, че го няма Кирчо на снимките, евала, че дойде на боулинга и че хвърля на обратно като мен :beer:  :cheezy:
« Last Edit: 14-12-2008, 22:10:33 by chef4o »

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Има няква повреда в тея фотоапарати , на всяка снимка излизам с бира :( А за уискито , май е по-добре че не го спечелихме  :cheezy:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Как ше ме няма на боулинга бе !? На Ася мажът й ни направи снимка с нея така че .... и мени ма има :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Как ше ме няма на боулинга бе !? На Ася мажът й ни направи снимка с нея така че .... и мени ма има :)

Абсолютно вярно! И Киро беше там! Малко по-късно днес ще кача още снимки..................ООООоооооооооо всичко как ми липсва, ако знаете..............МНОГО ВИ ОБИЧАМММММ!!!!! :hug:

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Кофти, че е бил пълен паркингът... Лелееее, колко ме е яд, че не успях да дойда...

Правете следващата среща да е в началото на Януари. ;)
Панко наш герой! :PP

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Еми за 4-и януари се пада (първата неделя на месеца)/.. Обачеее..... не знам след НГ дали не е по-удачно да го направим на 11-и...

Offline askel35

• Новак
  • *
Оооо 4ти е идеално тъкмо ще сме загряли на нова година, пък и ще има повод да си говорим и да разказваме кой къде се е отрязал  :beer: !!!
Иначе срещата беше перфектна ( за първи път идвам) много готини хора ( специални поздрави за Варна  :yes: ) и се очертава да съм редовен посетител от тук нататък  :P !!!
« Last Edit: 15-12-2008, 20:07:10 by askel35 »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Момчета и момичета ... всичко много хубаво ама ... аз все още не си виждам мутрата по снимките  :P можем ли да направим нещо по въпроса?  :PP

Offline Gospodarq

• Напредващ
Споко и мойта мутра я няма :) Затва снимките са толкова хубави ;)

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Идеално! :yes: Искам 4-ти...........
Маааааааллллллииииииии колко време има  :shock: предвид това, че нямам търпение вече :jump: Отсега започвам да броя дните...15-ти, 16-ти........петък, събота...........Моля Ви не сменяйте датата, че се  :depress:
Моето предложение за място - пицария "ВИКИ" в кв. Левски, на последната спирка на автобус №120 :) Ако е сигурно ще направя резервация.........:P

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
То това е на другия край на света  :PP хихих ... макар че до 4-ти има толкова много време, че ... аз въобще не го мисля :) иначе е вариант де :)

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Сигурно е :) Ася, считай, че сме там :)) Време е софиянци пак да се съберем извън София като в добрите стари времена (Дружба, Панчарево...)
Gospotarq, що лъжеш :PP на цели две те има, пред колите и после дето Ивето те е използвала да се скрие от обектива, ма не и се е получило :PP
« Last Edit: 15-12-2008, 20:58:27 by chef4o »

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Ето и малко снимки от Ася :) И не , не съм много пиян :)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
аз лично гарантирам, че Крис повече от 1 бира не е изпил в мое присъствие! бях и в 14ч на Билла и в 1ч на боулинга! :)

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
А такааааа , видяхте ли , че всичко е от апаратите :) Просто така излизам на снимки :)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Ама ти си роден за рекламно лице на бира, на хюндай купе клуб (  :PP както знаеш с Чефо работиме по въпроса ) и на какво ли още не ... тва си ти е талант :)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Другия път обещавам да направя много и по-интересни снимки :PP :hug:

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
По-интересни? Аз май няма да идвам  :no:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane

Ася, виж сега какво направи!!! Изгони звездата на клуба ... не бива така! тези неща не се казват ...  :#

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен

Ася, виж сега какво направи!!! Изгони звездата на клуба ... не бива така! тези неща не се казват ...  :#

Е с кой ще правя по-интересните снимки бе? Малееееееее ще Ви смачкам и двамата!!!

Всеизвестно е, че Ви обичам!............Друго няма да кажа!

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Крис виж какво думат хората, има надежди, хората не се плашат толкова лесно...поне повечето :cheezy:, знаеш за какво говоря ;)  :beer:

Аз като се гледам на снимките в боулинга разбирам защо не гепихме вискито, на последното решаващо хвърляне пистата ми изглеждаше на писта за ски славом, че и се движеше деа  :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
Екстра се е получило, браво ... :yes:

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
от няколко дни нямах нет и като ми го пуснаха веднага се впуснах да видя отзивите от срещата...На мен ми беше за пръв път и наистина мн яко ми беше...за пореден път се убедих че хората които карат купета са много готини...жалко само че нямаше от къде да разбера че после купона е продължил,за това ще си позволя да споделя и нещата които не ми харесаха,които са нищожни но все пак...Значи първото което предлагам за следващия път е да отидем на място където да можем да паркираме всички коли на едно място и все пак да им обърнем внимание,а не веднага да забиваме за кръчмата(не че е лошо)...например ако се срещнем на някоя писта или нещо такова...всеки да покаже какви подобрения е сложил,да ги демонстрира,също може и няколко старта да си направим...снимки и така нататък(например аз исках да огледам това новото купе от 2007,ама то момчето изчезна мн бързо)...а после вечерта най добре да оставяме колите и да ходим да пием както трябва...И другото което ми направи впечатление,е че трябва да се обръща повече внимание на новаците,защото забелязах че имаше хора които скучаеха...На мен специално ми беше мн хубаво...за това ако следващата среща е на 4-ти януари ще съм първи нареден там ;)

P.S. Много благодарности на Ася за коледната изненада(коледните топки)...беше мн мило...и мноооогоо ме е яд че моята си я забравих на масата...дано някой да ми я е взел и да ми я даде следващия път :)
« Last Edit: 18-12-2008, 20:45:56 by Tufaka »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Значи първото което предлагам за следващия път е да отидем на място където да можем да паркираме всички коли на едно място и все пак да им обърнем внимание,а не веднага да забиваме за кръчмата(не че е лошо)...например ако се срещнем на някоя писта или нещо такова...всеки да покаже какви подобрения е сложил,да ги демонстрира,също може и няколко старта да си направим...снимки и така нататък(например аз исках да огледам това новото купе от 2007,ама то момчето изчезна мн бързо)...а после вечерта най добре да оставяме колите и да ходим да пием както трябва...И другото което ми направи впечатление,е че трябва да се обръща повече внимание на новаците,защото забелязах че имаше хора които скучаеха...На мен специално ми беше мн хубаво...за това ако следващата среща е на 4-ти януари ще съм първи нареден там ;)

Леле срам и позор как може от толкова време те гледам в общия форум а сега и в този просто ти се чудя на акъла как може да не си пресъствал на една среща поне :omg: А за всиките ти предлужения повечето се знаят от доста време и може би затова не имало какво да се гледа ;) Това с летището и да се показва кой какво може е малко не нужно поради такива причини по-миналото лято две купета се надяноха едно в друго  :ohno:

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Пъки тва с летището не сер прави зимата :) Тия изпълнения- като се стопли :) Иначе тва с новаците винаги е малко кофти... Докато се опознаят хората понякога трябва да мине повечко време, особено ако са по-свитички... Все пак се надявам да няма хора, на които да им е било толкова скучно, че да не дойдат повече ...

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
Значи първото което предлагам за следващия път е да отидем на място където да можем да паркираме всички коли на едно място и все пак да им обърнем внимание,а не веднага да забиваме за кръчмата(не че е лошо)...например ако се срещнем на някоя писта или нещо такова...всеки да покаже какви подобрения е сложил,да ги демонстрира,също може и няколко старта да си направим...снимки и така нататък(например аз исках да огледам това новото купе от 2007,ама то момчето изчезна мн бързо)...а после вечерта най добре да оставяме колите и да ходим да пием както трябва...И другото което ми направи впечатление,е че трябва да се обръща повече внимание на новаците,защото забелязах че имаше хора които скучаеха...На мен специално ми беше мн хубаво...за това ако следващата среща е на 4-ти януари ще съм първи нареден там ;)

Леле срам и позор как може от толкова време те гледам в общия форум а сега и в този просто ти се чудя на акъла как може да не си пресъствал на една среща поне :omg: А за всиките ти предлужения повечето се знаят от доста време и може би затова не имало какво да се гледа ;) Това с летището и да се показва кой какво може е малко не нужно поради такива причини по-миналото лято две купета се надяноха едно в друго  :ohno:
оооо не ми говори а удари,че днес се изпердаших в една Лада Нива и напрао ме заболя сърцето...разминах се без полиция,а на каското я представих като паркинг щета...ама парите ще ми се бавят доста...сега са празници,няма кои да ми я прави...и направо ми се плаче...милата сега е като ударена с мокър парцал и не мога да я гледам...ама както и да е...иначе за срещите ще се опитам да съм редовен,до сега все изникваше нещо което да ми попречи да идвам...ама кво да се прави :(

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
Пъки тва с летището не сер прави зимата :) Тия изпълнения- като се стопли :) Иначе тва с новаците винаги е малко кофти... Докато се опознаят хората понякога трябва да мине повечко време, особено ако са по-свитички... Все пак се надявам да няма хора, на които да им е било толкова скучно, че да не дойдат повече ...
да за това трябва да им се помага...абе ше се напием някой път всички и сме готови...само без колите...А за пистата,никой не е казал да правим някви простотии...просто някое по спокойно място където да се радваме на красажиците си ;)

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Ей мноу пиете всички , едва ви смогнах :)