Здравейте на всички,
Нов сам и докато тарсех във форъма тема за един мой проблем намерих тази тема и в началото им помислих че тя ште е решение. За съжаление нешто не мога да отворя снимките които danny е публикувал на кабелите, копчетата и буксите.
Според мен втория кабел с букса под седалката идвашт от пода е за датчик (копче) на коланите, заштото открих не само по два кабела под седалките а и три отвора за фасунки с лампички на арматурното табло ( отворите имаха лепенки за да не влиза прах евентуално и няма6е фасунки и лампи там). Всички лампи са натписани и една от празните три преведох като "колани", тези лампи нямат картинки (като тази за бензина например) на таблото (така че и да сложиш фасунка с лампичка в отвора няма да се види когато свети), но имат силоети и този на вапросната лампа "колани" е са6тия като 4ове4ето с колана при дръгите марки автомобили.
Втората празна лампа преведох като "даржа" ( hold ако помня правилно), която нямам представа за какво е.
Третата беше от две съкраштения, парвото не помня, а второто ENG ( двигател според мен). Слойих крушка и се оказа че тя свети като дадеш на контакт и ми огасна след като изминах около 20 км без спиране