Author Topic: Разлики в интериора/ескстериора на Coupe двигатели 1.6 и 2.0 - наистина ли има?  (Read 1624 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline freakgTopic starter

• Напредващ
Мда, и на мен така ми казаха във Виликар, че има и такъв от Лантра!

Offline dineca

• Новак
  • *
ето снимки     маи двигателя има разлики а       а ако някои слу4аино може да намери някакво раководство за този рядак тибурон нека да каже защото аз каде ли не тарсих и няма

Изтрих половината снимки,това не е Галерия.
Мод
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               ок    извинявайте за многото снимки които пуснах вярно е 4е не е галерия и искам да добавя 4е двигателя ми е 16 клапана защото по горе пишеше 4е не е вентилиран  и аз по горе сам се обаркал 4е  ми излизат 4астите за елантраа не лантра сащо и gk-моделите имат такав мотор
« Last Edit: 15-10-2010, 16:04:43 by dineca »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
И кое му е рядкото? Първо как разбра, че ти е 105 или там колкото коне беше казал. Този двигател е точно с 2коня по-малко отколкото стандартният G4GF (както ви бях показал на скрииншотите). Разликите са минимални, мисля че съм чувал, че в повдигачите има...за други по отношение на вътрешностите незнам, но може да се провери. Също въздушният ф-р е различен. Колегата Дарин от Варна е с такъв и точно днеска коментирахме темата. Да наистина това е по-новият 1.6 двигател, но GK 1.6 е по-различен :)
Какво ръководство ти трябва по-точно?

Offline dineca

• Новак
  • *
по талон и на всякаде се води 107 коня/79/киловата разликата е в смукателния колектор     горивната система има разлики-в реиката на инжекцията бензиновия филтар както писах е разли4ен клапана за налягане на горивото е на самия него   катализатора незнам на другите каде е моят е изправен веднага след изпускателите общо взето това е но имат разлика виж двигатели на елантра 107 коня абсолютно сащия е вси4ки 4асти досега по обслужване на мотора които сам купувал излизат за елантра и така си пише на тях    Като тарся в раководствата този двигател не го дават никаде и гледам раководства за елантра незнам защо така и в колос и в инд-комерс питах и ми казаха 4е излиза само в някакви корейски програми по номера на шасито

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Или е сменян двигателя :)
Ако ми дадеш рамата на лично и аз мога да видя в същите програми, че ми стана интересно :)

Offline dineca

• Новак
  • *
в един магазин в пазарджик се самняваха сащо да не е сменян мотора когато тарсих бензиновия филтар но в колос дадох рамата и го намериха-тои пак излезе за gk -така ми казаха и затова струваше 50 лева но казаха 4е си е нейния двигател но 4астите били по разхварляни в техните програми но ще ти я напиша ако можеш да откриеш нешо   KMHJG31RP1U229797    като по4на да тарся някякви 4асти направо ме хварля в преклю4ение тази кола