По темата - разликите в интериора и екстериора са според модификацията, а не според кубатурата на двигателя (ако не броим самия двигател и някои чаркове по него де).
Извън темата - много благодаря на stormi за полезния отговор! Като гледам така спирачните механизми доста приличат на нашите, така че явно при повече желание ще мога да ги сменя. Иначе съм доста доволен от спирането и също мисля, че няма да има разлика, освен във визията 

Не знам, но аз като си взех колата и като паркирах до купето на колегата
nass666 и като отворихме капаците едно към едно.Никаква разлика външна от към двигател.Казах си "айдеееее тоя ме прецака, че е 2.0"

.Та направи ми впечатление, че са абсолютно еднакви и на големина и на визия, което примерно при Италианските коли не е така.Обаче после като я изпробвах се уверих, че е 2-ка и ми олекна, нищо, че по долументи пишеше, че е 2-ка

.
Относно помощта колега да знаеш, че не пия алкохол, а може примерно Капи

.Майтап

.
Аз имам друг въпрос и знам, че не е за тук, но все пак да попитам

.Имаше май някъде тема за видовете части дето да стават на нашите коли от други марки примерно като Мицубиши?!Искам да попитам могат ли от Хонда да станат 4-те пружини и 4-те амортисьора на мойто купе и от кой модел на Хонда?!Намислил съм на пролет нещо, но не знам дали ще стане.