Такам ... да дам малко информация относно развитието на нещата! Днес посетих колегата Fido Dido в сервиза на Extreme Tuning (
www.extreme-tuning.bg ) за да видиме какъв точно е проблемът и какво може да се направи. Оказа се, че катализаторът ми е спукан и реално друга опция освен да го заменя с резонатор няма. Друг интересен и мисля доста полезен факт е че RD1 има само една ламда сонда, която се намира след колектора точно преди катализатора, което е супер.
Та ... как процедирахме ... Свалихме катализатора, който излезе изтърбушен по някаква причина (не съм го пипал аз, така съм купил колата) и дотук свършва лесната част. Оттук насетне се намесиха Fido Dido (Главен механик) и Драго (Управител и главен конструктор) и с наистина завиден професионализъм успяха да монтират резонаторното гърне, така че да изглежда и да звучи дори по-добре от фабричния катализатор. Предполагам за тях е ежедневие, но за мен работата, която свършиха момчетата е направо страхотна! (На снимките долу можете да видите крайния резултат). И не стига това ... ами и ми направиха 10% отстъпка. Мисля, че по-добро съотношение между качество на работа и цена в момента няма!!!
Предстой още една манипулация, която ще бъде извършена в понеделник и вторник и ... купето буквално ще запее нова песен
Благодаря момчета да перфектно свършената работа!