Баче Кико

гледай какъв е номера с тия фланци.
Аз на вектрата слагах фланци с дебелина 15мм само отзад и когато търсех се намираше горе долу на по 40 лева бройката, обаче аз направих следното питах един стругар дали може да ми направи и той ми даде телефона на негов приятел леяр. Звъннах на човека и за по 8 лева на бройка ми отля 2та фланеца после стругата ми ги разпроби и ми взе 10 лева за двата и за 26 лева и 3 дни имах фланци. Сега последствията. Отзад колата стана много стабилна влизал съм с голями скорости в завой и колата не мърда щото е малко по - разчекната. Не очаквах такова влияние, но вече ми е ясно, че дори всеки милиметър играе роля, но отпред бях с гуми 195/50, а отзад с 205/50 и след време забелязах, че колата нещо ми се изчеква отзад и започна да прелича на драгстер или на жаба не знам как да го опиша, все едно се рачекна и колелата седяха на криво. Когато ходих в Гърция вгиднах 240 и кур колата си е стабилна, но отзад не ми харесваше как изглежда. Преличаше на 3ка с гуми 245 широчина...
На теб каква ти е идеята за какво искаш да слагаш тия фланци? За да я разчекнеш или защото ти се струва нестабилна? С какъв диаметър искаш да слагаш? И ти ли само отзад или и отпред и от зад? С какъв размер са ти гумите? Ако има нещо питай ще помагам с каквото мога.