Аз май пак ще искам много

Моето предложение е да напишем изискванията за снимките и всеки,който иска,да си снима колата,съобразявайки се с тях.Правим тема и снимките,които стават се пляскат в нея.Гласува се за всяка снимка (прдполагам,че ще се съберат повече от 12 снимки) и тези,които имат най-много гласове отиват в календара.Догодина пак същото.Така няма да има сърдити (защо ме няма мен;как се реши,че тази снимка ще е там,а онази не; и тн.) Може и градски срещи,специално с идеята да се снимаме за календара,да спретнем.
На всяка страница да има логото на клуба и надписи ХККБ .
Само дето ми се иска да сложим и общите снимки от националните,но нямам идея как да се съчетае (поне с моя вариант де).Освен (например) заглавната страница да няма дати и месеци,а само снимки(въпросните,от националните) .Аз,лично,искам и за плакат да си го ползвам календарчето

Или,ако календара е 6-листов(или както там се води),лицевата страна на един лист да е снимка(от евентуално гласувано-спечелилите) и два месеца,а опаковата страна да е плакатче със снимка от някоя национална.И така 4 листа.Останалите 2 - опаковата страна може да е голямо лого,хубава обща снимка или нещо такова.
Минусът,в предложеният от мен вариант - ще отнеме време.Направата на снимките,гласуването на снимките (пак някой неразбрал,закъснял,предложил снимка след края на срока и тн и тн),че оттам-нататък гласуване ...
Предупреждавам,че изобщо не разбирам нито от направата на дизайн за такова нещо,нито пък от изработката на календари.Не знам какво може и какво не,така че ако съм писала невъзможни неща ... соре.