1. Първото и НАЙ-важно нещо е да се разкачи жилото на врътката за топлия/студен въздух, което се намира зад и вдясно от педала на газта, като първо се развива винтчето на планката, а след това се освобождава самото жило:

2. Вече можем да започнем да разкачаме корите без нищо да ни задържа

Започваме с кората върху скоростния лост (за предпочитане е първно да си махнете топката на лоста, не като мен

) Кората се дърпа на горе, държи се само на щипки:

3. Сега централната конзола. Също се държи само на щипки, като се дърпа напред, в посока към задните седалки. Няма да е зле ако имате възможност първо да извадите аудио системата си от леглото и да разкачите всичките й букси, за да можете да сложите централната конзола настрани. При мен това беше невъзможно, понеже системата ми е доста сложно вързана...:

След като я издърпате напред, може да разкачите буксите на запалката и да я разкарате настрани.

4. Такааа време е да развием винтовете на кората под волана

От страната на централната конзола са 3 броя, като номер (1) се намира под капаче, много внимавайте с ваденето на капачето, защото крачетата му се чупят много лесно!:

5. Отляво на волана долната кора се държи на две винтчета, като (1) се намира зад капачето за регулиране на късите светлини. То се вади много лесно с тънка отверка:

След като сме свалилидолната кора (дърпайте смело, че и тя има няколко щипки) минаваме към разкачане на горната, която обхваща километража и козолата на парното.
6. Имаме два винта под копчетата за климатика и въздушния поток:

7. И един отляво наволана

8. Може би най-гадният и трудно забележим е отдясно над волана под бутоните за задната чистачка:

И това е... Сега дърпаме напред и разкачаме внимателно всички букси, като се стараем да запомним коя-коя е

На фаровете за мъгла отгоре-надолу са Ярко жилта, Синя и бледо жълта:

Вече километража е напълно свободен за махане, в зависимост от това какво искате да правите, може да разкачите цялата кора. като махнете буксите от централната конзола за управление на парното, за аварийните светлини и климатика, както и да развиете четирите винтчета на бялата планка, на която се държат механизмите на врътките (не забравяйте преди това да издърпате копчетата от предната страна)

Ако сме за крушки на таблото продължаваме

9. Развиваме 4-те винтчета на циферблатите и издърпваме леко и внимателно, че отзад са едни интеграли и писти, дето не искаме да ги надраскаме

Таблото отзад, за да добиете представа колко внимателни трябва да сте:

И накрая двата размера крушки: 4 броя T10mm и 2 броя T6.5mm

Дано съм бил полезен и успех