Author Topic: ..............  (Read 1136 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ValettiTopic starter

• Новак
  • *
..............
« on: 28-07-2010, 10:19:21 »
........................
« Last Edit: 01-08-2010, 19:55:17 by Valetti »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колега радвам се че си поел някаква инициатива и се натискаш да ни помагаш със съвети и решения , но имам въпрос , даже май са два ... 1 . Добре че си се насочил към "Кар Дизайна" и тем подобните , но от къде си тръгнал ... учил ли си нещо за това и по принцип как така се специализира в тази среда .  2 . Бил си във "СЕАТ и по точно ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО в БАРСЕЛОНА" ..... прекрасно , но защо си пак тук във България .. Според мен там ще е ако не 2 поне 10 пъти по добре за живеене и т.н. И все съм чувал че на запад , ако постъпиш във голяма фирма или потръгващ бизнес , никои неможе копче да ти каже ако си вършиш както трябва работата ..  И все пак се чудя .. как така следе от "коня на магарето" ? Благодаря предварително , мисля че ще е интересно и за колегите във нашият така уважаван форум !

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Аз лично имам интерес от развитието на тази тема.Надявам се да се получи нещо полезно и ако не друго да се поуграмотя малко в областта

Offline freakg

• Напредващ
Определено има смисъл темата. Това което е започнал Валети, дано го обясни както трябва - ще е полезна информация. Също така, без да обиждам който и да е, са ми интересни и отговорите на 2та въпроса зададени от LanShot.

• Новак
  • *
..........................
« Reply #4 on: 29-07-2010, 19:03:51 »
..................................
« Last Edit: 01-08-2010, 19:56:56 by Valetti »

• Новак
  • *
.......................
« Reply #5 on: 29-07-2010, 19:09:12 »
...................................
« Last Edit: 01-08-2010, 19:58:06 by Valetti »

• Новак
  • *
...............................
« Reply #6 on: 29-07-2010, 19:19:41 »
..........................................
« Last Edit: 01-08-2010, 19:59:02 by Valetti »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Евала колега за постигнатите постижения във живота .. нещата които изреди не са никак за подценяване . Явно си професионалист и си разбираш от работата .. Проекти и тунинг .. вижда се че се справяш.. Тогава защо те спъва един постен на външен вид хюндай за да го доизкосуриш... Гледам че хората имат интерес , и тои така със нашите "приказки" става все по голям .. един вид се "опознаваме" . Всичко изглежда идеално , но ни е странно как така не се получиха нещата и със Златко.. По принцип си човек на изкуството и знаеш .. че и най-дребният детайл е от значение .. Защо тогава послуша момчето какво да правиш , а не му обясни на време как ще се получат нещата , защото не вярвам че не си се досетил от едно към две какво може да стане . Мисля че не съм засегнал никои . Просто ми е интересно и ако съм засегнал някои моля да ме извини !

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Е това му е проблема на човека,че не е изяснил нещата както трябва и се е получило недоразумение.
Разбирам го защо сега иска да обясни нещата,защото се получи кофти история и иска да се опита да си изчисти името.Чувства се засегнат.Това е добре ,но за да не се беше получило недоразумението ,това трябваше да се случи отдавна!Трябвало е да има повече информация към клиента и да се накара клиента да разбере ,защто нещата трябва да се получат така.Надявам се това да е било за урок за бъдещи проекти.
П.С. Очаквам развитие на темата ,как се развива един оптичен тунинг поетапно.Мисля ,че това ще е отполза за бъдещи проекти ;)

• Новак
  • *
..........................................
« Reply #9 on: 29-07-2010, 19:57:10 »
........................................
« Last Edit: 01-08-2010, 20:01:44 by Valetti »

Online Filip(M)

• Пристрастен
като гледам визитката  :shock: направо ми взе акъла :)
имам едно потане понеже искам някаква промяна но да може да се кара и през зимата :) поне засега та питането ми е колко ще ми излезе да се направи преднта броня на модела РД1 като на ГК само долната част кадето са халогените и отвора :)  и дали ако имам такава от 2те да стане 1 ще е по лесно и съответно по здраво и ефтино :) . И една молба към Валетти че намен рисуването ми куца дали ще може да го нарисува да добия представа как седи :)
« Last Edit: 30-07-2010, 06:26:12 by Filip(M) »
Колкото повече толкова повече!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Така като гледам, човека има опит и знания. Явно е имало недоразумение, но още ми е мъгла кой крив, кой прав.

Както и да е, мисля че подобна тема би била полезна, и то предимно ако Валери пише повече и обяснява, а не някои колоритни личности, които трупат мнения във форума да дрънкат бисери като непресъхващ водопад. Всеки знае нещо, но вероятно е по - добре да се наслага информацията синтезирано и структурирано от човек с опит.

Определено ще следя темата с интерес, ако има развитие и съдържание на смислени и целенасочени постове.

• Новак
  • *
..................................
« Reply #12 on: 30-07-2010, 06:20:50 »
............................................................
« Last Edit: 01-08-2010, 20:05:30 by Valetti »

• Новак
  • *
...........................................
« Reply #13 on: 30-07-2010, 06:27:29 »
.............................................
« Last Edit: 01-08-2010, 20:04:31 by Valetti »

Online Filip(M)

• Пристрастен
готово :) мн са яки скиците дай боже всекимо възможност за такова нещо :)  :h:

п.п. аз отивам да работя  :verycool:

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
хммм да тая скица последната за купето много ми хареса и на мен ,човека определено си разбира от работата няма какво да го хулим просто  ;)

• Новак
  • *
...............................................
« Reply #16 on: 30-07-2010, 20:33:52 »
.......................................................
« Last Edit: 01-08-2010, 20:03:23 by Valetti »

Offline XeonZone

• Напредващ
лелее това е жестоко,искам да видя и крайния резултат

Online Filip(M)

• Пристрастен

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Re:..............
« Reply #19 on: 13-08-2010, 12:29:39 »
Хахахах и то к'во стана "Човека взе парите ,каза чакай малко.Хвана самолета дръжте му мъ..те."
Изтри си постовете човека и подпали гумите.Явно ще сменя ника и гаража и ще почва отначало бизнеса с балъци.

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
Re:..............
« Reply #20 on: 13-08-2010, 13:54:26 »
Хахахах и то к'во стана "Човека взе парите ,каза чакай малко.Хвана самолета дръжте му мъ..те."
Изтри си постовете човека и подпали гумите.Явно ще сменя ника и гаража и ще почва отначало бизнеса с балъци.
хммммм много лошо направи този Валети спагети и явно е измамник от класа ,поуката е че трябва да внимавате на кого си давате колата особено за тунинг  :yes: