Author Topic: Какъв размер са крушките на халогените на РД1?  (Read 788 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
с две думи не ми го препоръчваш..  :)

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
Колега слагай смело ксенон на късите, а на дългите примерно Osram Night breaker и ще си доволен.Също така зависи с какъв ксенон ще си на късите.Ако пък искаш сложи тезо Осрамки дето споменах на късите вместо ксенон и ще си доволен от осветяването, но нали знаеш, че всяка една крушка дето свети по-силно и осветява по-добре по-бързо дава фира?
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
Колега слагай смело ксенон на късите, а на дългите примерно Osram Night breaker и ще си доволен.Също така зависи с какъв ксенон ще си на късите.Ако пък искаш сложи тезо Осрамки дето споменах на късите вместо ксенон и ще си доволен от осветяването, но нали знаеш, че всяка една крушка дето свети по-силно и осветява по-добре по-бързо дава фира?

аз на късите имам ксенони 35 W :) Затова исках да сложа на дългите от тея дето са като ксенони да е по-красиво ама пък щом не се вижда.. за мен по-важно е на дълги да се вижда :)

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
с две думи не ми го препоръчваш..  :)
С две думи ако имаш ксенон на късите няма ефект да.Аз ги сложих защото ксенона ми е 6000 ,а на тези крушки светят максимално близо до светлината на ксенона.Ако нямаш ксенон ,слагай един на късите и да ти кажа за дълги няма и да се сетиш ;)