Author Topic: Идеи за до-тунинговане на купето ми  (Read 2790 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline kalokasaTopic starter

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
Колеги в тази темичка  пишете какво може да се бутне по купето ми за да стане по красиво  и ас ще го бутна ако е добра идеята.
За сега мисля да правя карбонов  таван и спойлер с фолио на 3m  :hater: :h:
Спойлера според някой колеги стой грозно на колата ми но мен лично си ме кефи доста и на живо е дори по-добре само ще мо перна едно фолио  и един лак отгоре после мислия и джантите да боядисам но се чудя много какъв да е цвета точно и рисувах малко на пфотосшоп  :yes:
« Last Edit: 19-07-2010, 10:45:19 by kalokasa »

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
С карбоов таван ще стане много яко,крилото по би ми допаднало черено  за да се запази линията жълто черно.А за джантите не знам ,по добре не ги барай ;)

• Пристрастен
хммм мерси колега сега ще пробвам на фотошоп как ще стане първо и ако ми хареса идеята го правя веднага  :h: :hater:

Offline likantrop

• Загряващ
  • **
фолиото на 3М е хубаво.. но лака попива неравномерно и нищо не става..
"Вярвам,че върховният момент в живота на всеки човек,моментът,в който всички негови мечти се осъществяват,е тогава,когато той е дал всичко от себе си за една кауза и лежи изтощен,но победил на бойното поле."Винс Ломбарди (1913-1970)

• Пристрастен
то от лак до лак колега нали знаеш че има разлика от тук до луната  :verycool: :yes:
освен това фолиото ще го лепи един човек дето това прави по цял ден даже ми дава гаранция 3 години
и не се и съмнявам въопще че ще стане като истински карбон отгоре и отстрани ами тея джанти се чудя как да ги правя  :sorry:
да ги боядисвам ли или тъка да ги оставя само да ги лъсна хубаво до блясък  :strak: :h:

Offline likantrop

• Загряващ
  • **
майстори бол..а гаранцията на качествено фолио е 7-дем години..навсякаде кадето се занимават с тунинг казват че нестава...те в Перник правят имитация на карбон с перде и боя..
"Вярвам,че върховният момент в живота на всеки човек,моментът,в който всички негови мечти се осъществяват,е тогава,когато той е дал всичко от себе си за една кауза и лежи изтощен,но победил на бойното поле."Винс Ломбарди (1913-1970)

• Пристрастен
майстори бол..а гаранцията на качествено фолио е 7-дем години..навсякаде кадето се занимават с тунинг казват че нестава...те в Перник правят имитация на карбон с перде и боя..
той дава гаранция колега на работата си като цяло не на самото фолио ,като го направя ще видиш за какво говоря  :yes:
фолиото е лесно защото идеята е от 1-вия ден като взех колата но тея джанти  много им се чудя  :)
иначе другата седмица слагам и ксенон на късите ангелски учи не ми трябват щот колата много не се кара вечер
а ксенона свети и през деня много яко едно синьо такова   :yes:
« Last Edit: 19-07-2010, 14:39:35 by kalokasa »

Offline wtf

• Напредващ
За спойлера и мен не ми се вързва особено ама аз си падам повече по по-прибрани спойлери, такива големи не ме кефят ама въпрос на вкус де. Със две гърнета ли си и колко ти излезе всичко за гърнетата? Иначе колата ти на вид е уникална  :h:

• Пристрастен
с 2 гърнета съм колега и не знам колко е платил ванката  за тях като цена но ас купих колата за 3100 лв от предния и собственик като подчертавам колата беше заложена при него и гледаше да се отърве от нея много бързо а ас точно това и чаках  :# :yes:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Добро попадение в такъв случаи ..  :yes:  Ако питаш мен повече не ти трябва да я бараш .. ще започне да бие на цигания . Така е добре !  :h:

• Пристрастен
Ето какво съм замислил за в бъдеще колеги  :aha: :yes: :hater: :h:

Offline antonio.ivanov

• Напредващ
такава предна броня от смула колко пари излиза да си я купи6? 200 лв?

• Пристрастен
или 300 или 350 обаче трябва и после да я боядисаш още 100 поне за боя  :yes:

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
''Лично мнение'' - както се казва джантите са лицето на една кола, а твоите не са лоши.... Няма смисъл да даваш излишни пари за разни никелирани или кой знае още какви скъпи джанти, при условие че живеем в България(Дупкогария)  :sorry:  Колкото до колата, мисля че съм я виждал миналата година да се движи из Бургас, понеже там следвам и всеки ден минаваше покрай Университета. Събираше погледите на мацките  :#  Случил си на кола и така си е супер.....  Наистина както пише колегата LanShot по-горе, ако я пренакичиш много, ще заприлича на циганска.... :depress:  :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
Мен пък яко ме дразнят разните огньове дето излизат от предният капак примерно и тези от страни!Също така на праговете и на задната броня самите дупки са пръснати в черно.Ако е по-изчистено примерно само да е жълто купето ще е супер!Така мяза малко на селска работа!Колега надявам се да не се обидиш, но си изказвам мнението.Ако го пръснеш в оранжево примерно и без никакви такива тЮнинг огньове и черни ивици ще "изтепаш рибата" с купето.Давам пример по-долу с цвета.Иначе ако не ти се занимава с пребоядисване само да махнеш тея черните неща и пак ще е супер купето.

Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
ВъйЙЙЙ д'Ге, много грозно ще седи на колегата на Купето този цвят. Предимно на Опели съм го виждал - Тигри и Калибри, но на Хюндай няма да седи хубаво :( Колегата щом не ги е махнал тия черни ''ивици'', значи му харесват, но иначе на този Опел този цвят ''горе/долу'' добре седи  :me:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

Offline stormi

• Напредващ
ВъйЙЙЙ д'Ге, много грозно ще седи на колегата на Купето този цвят. Предимно на Опели съм го виждал - Тигри и Калибри, но на Хюндай няма да седи хубаво :( Колегата щом не ги е махнал тия черни ''ивици'', значи му харесват, но иначе на този Опел този цвят ''горе/долу'' добре седи  :me:

На мен ми харесва на купе как стои цвета.Ето един Тибюрон с подобен цвят.

Иначе тези "ивици" ако ги имаше на мойта кола веднага ги махам ако са с фолио и пастирам колата за да няна разкила в боите!Обаче там е кофтито дето е играло спрея (поне така изглежда като боядисано със спрей).
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
Той колегата от В.Търново си знае най-добре, да крадва идеи и да я прави както му хареса ;) Но цветът на този Хюндаец червения е мега яккк....  :yes: Моята мислех да я прявя червена, ама ''пилето ми'' както и всички колеги, че сребристо сивото ми седи СУПЕР и мисля, да им се доверя и другото лято да я вкарам в бокса за седмица-две, за да я тунинговам и аз(леко)  :h:

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Що тръгнахте да му пребоядисвате колата  :cheezy:

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK

Идеи колега, идеи.....  :PP :h:

Offline stormi

• Напредващ
Той колегата от В.Търново си знае най-добре, да крадва идеи и да я прави както му хареса ;) Но цветът на този Хюндаец червения е мега яккк....  :yes: Моята мислех да я прявя червена, ама ''пилето ми'' както и всички колеги, че сребристо сивото ми седи СУПЕР и мисля, да им се доверя и другото лято да я вкарам в бокса за седмица-две, за да я тунинговам и аз(леко)  :h:

Колега този Хюндай е оранжев, а не червен ;).Значи, че и ти си на мнение, че оранжевият цвят за купе е як както аз мисля :verycool:.

Еми колегата пита да дотунингова колата си и според мен един такъв цвят ще му отива много на колата пък и ще може да махне тези черните "ивици".Ако пък иска да ги остави може да се изработят отново.Имаше някъде сайт с разни винили ако толкова държи да е шарено цък.

• Пристрастен
Джантите колеги не мисля да ги сменям само да ги пребоядисам златно те са достатъчно добри  :yes:
Цвета на колата ми се иска в интерес на изстената да стане оранжева перла като на ламборгини  но засега нямам 1000 лв излишни и ще остане тъка.
А винилите ми допадат и не мисля да ги  свалям определено обаче съм решил да ги пребоядисам червено или да ги сменя с огньове ма рисувани с аерограф.
Иначе мерси за идеите колеги не се обиждам от нищо колкото повече по добре  :yes: :hater: :h: 

Offline stormi

• Напредващ
... или да ги сменя с огньове ма рисувани с аерограф.
Иначе мерси за идеите колеги не се обиждам от нищо колкото повече по добре  :yes: :hater: :h:

Колега ако си гмениш с огньове нали знаеш, че всеки нарисуван огън основата му е жълта, а на теб колата ти е жълта и мисля, че няма да стане добре.Само е се личи червеникавата част от винила.Лично мнение :).

• Пристрастен
ами ще видим как ще го направим мисля го с моя човек  :yes:

• Пристрастен
Ето какво съм измислил последно колеги за който не следи facebook  :yes:
« Last Edit: 20-01-2011, 16:59:15 by kalokasa »

• Пристрастен
Колеги какво мислите понеже някой търновски смотан вчера мие свил антикрилото  и сега се чудя какво да правя дали да търся ново или да го направя отзад с черно карбоново фолио както щего правя и отпред без крило  :yes:   

• Пристрастен
Ето какво измислих засега  :yes: :h:
« Last Edit: 01-02-2011, 01:45:13 by kalokasa »

• Пристрастен
Ето какво сътворих днеска докато нямаше какво да правя  :omg:
« Last Edit: 29-06-2011, 18:11:04 by kalokasa »

Offline IRIZAR

• Напредващ
ааааа не колега....НЕ... протестирам.... на последните снимки гледам си решил да маскираш колата като моята.....да не си посмял.....ще вземат после да ме бъркат с теб....абсурд  :ohno:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
ще вземат после да ме бъркат с теб....абсурд  :ohno:

:yes: :yes: :yes: Totally like !  :rofl:

• Пристрастен
Едва ли щото ще е карбоново фолио всичко и ще се различава доста от твоята колега  :yes:
Като гледам твоята няма ни една час където да е еднаква с моята,освен това цвета на твоята кола е жълто зелена перла а пък на моята e жълто червена перла от каталога на ламборгини и ако двете коли са една до друга ще видиш за какво говоря точно  :yes: :hater: :h:
Сега може се ебавате колкото си искате  с колегата но като стане ще е нещо уникално дане говорим че подготвям и турбина и доста повече коне.

« Last Edit: 30-06-2011, 01:32:00 by kalokasa »

Offline IRIZAR

• Напредващ
е тва е... в кЪрбона му е мамата... добре че са го измислили хорицата  :mighty:

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
има ли нещо при теб да не е от чужбина ...
едно време имах един съученик.И той  като теб ,всичко му беше я от чужбината я от КорекомО
Все неговото беше  най-хубавото и неповторимо...
Други неща като неговите никаде не се намираха по земята
Разликата знаеш ли каква е ,че не се казваше Калоян
Дали ще е от тук или от чужденеция разлика няма,все са правени от малките жълти човечета ...
Само комплекса изглежда по голям .
:noway:

П.С. само да те помоля наистина затъмни и фаровете .Уникално ще е
« Last Edit: 30-06-2011, 15:31:35 by stutsi »

• Пристрастен
Добре колеги няма да пиша в темата явно че дразня някой хора като видят нещо хубаво и качествено.

Offline ifgenio3

• Новак
  • *
ето които има излишни пари за тунинг :)

http://www.tolytuning.com/bg/catalog.html?page=shop.browse&category_id=24
Английски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и теб те питат
Български форум - питаш ... и ти обясняват колко си тъп и неграмотен.

• Пристрастен
Да и аз опътвам хората към тази фирма защото работят много качесвено като за България.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Абе мене ми е интересно, ти от толкоз канене и идеи и 2 страници мнения , направи ли нещо в крайна сметка или само си чешем езиците и бацаме картинки на Paint?

Ако има някво развитие де се вика нещо ново - покажи, ако не ... то е ясно :)

Offline pasatvr6

• Новак
  • *
Колега стига си драскал на този пейнт ами дейстай, мога да ти предложа този спойлер свален от купе 97г - http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,4355.0.html
Хайде време е за истински тунинг стига само приказки!!!!

• Пристрастен
Ще те разочаровам колега но вече си имам спойлер на моята колица,а ето какво се случи преди да я зазимя,защото знаете зимата не се прави тунинг а се сбират идеи за на пролет.
Малко тестване на аудиото ми в МОЛ Велико Търново