Author Topic: Отзиви след срещата (07.02.2009 - Хасково) Ново стр. 2  (Read 6382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Преди малко излязох от реанимация. К'во да кажа... баси скучните и тъпи хора сте всички, това е най-смотания клуб от всички марки на света :cheezy: Така говоря понеже съм малко сантиментален и ще се разрева след малко, много добро мероприятие се получи колеги, ние сме най-големите, другите могат само да завиждат  :yes: :h:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline racing lady

• Новак
  • *
Само купета ли бяхте, нямаше ли поне някоя от бургаските И30-ки ?
Имаше една І 30-ка за цвят  :aha: но докато купелините се  :strak: І 30-ката катереше Перперикон  :hater: и понеже го изкатери за награда хапна рибка в плаващ ресторант на язовир Кърджали  :beer: Аз също чакам Цанко, че нямам нито една снимка, все идно не съм била на тази среща, бре!  :ohno:
If you do things well, do them better. Be daring, be first, be just.

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Да и аз това исках да вметна, ако не те вземе Vancuver направо минавам през София и аз те взимам :)

Чшшшш... Аз навигатора не си го давам. :PP
Панко наш герой! :PP

Offline spaiki

• Модератор
  • Загряващ
  • Fun To Drive Fun To Own
Не знам за Вас, ама аз се гордея с това ,че съм притежател на Хюнде!!!Не мога да разбера как един обикновен автомобил може да събере толкова яки образи като НАс!!!НАправо се разцепих на тая среща, от една страна толкова усмихнати хора и положителни емоции и дивеене и идиотщини  и ииии......не съм виждал от време едно 94 на Световното като станахме 4 ти!!!!  :beer:  Беше уникално, Благодаря Ви на всички, че сте такива ненормалници, ИЗБРАЛИ СТЕ ПРАВИЛНАТА МАРКА!!!  :party:  То поне един сдухан тип да имаше, ама не!!!Всичко беше на шестак!МНого яко и се надявам да увеличаваме адреналина с всяко събиране, а на тези които не присъстваха едно голямо  :PP !!!!Другия път заредени до дупка!!

пс!!!Само да поясня относно снимките - Ние с Chefo, не че нещо ама просто много се уважаваме - не си вадете грешни впечатления!!! :lol:

и още нещо!!! Вече като ходим на такива места ще гледам да не си взимам стая под колегата Vancuver и неговия спътник другар, че тия момчета незнам кво правиха ,ама цяла нощ имаше заметресение и трябваше да слагам четириточковите колани!!! :lol: целия хотел се тресеше!!!! :lol:

Абе едно имам да Ви кажа   -    :thanku:  viva  :h:
Scoupe MK1 4G63T - best Toy ever

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
хахахахахха да, ние с Ники се обичаме съвсем по мъжки :cheezy: В смисъл.. той ме обича, а аз му се лендзя, щото е звезда аххахахаха :rofl:

Иначе хаха... се радвай , че и другият Ванка (hishnika_pz) не беше с тях, че ако бяха тримата в една стая щяха да слезнат при вас :cheezy: Нека, нека.. трябва да си имаме и ячки момчета :PP

Иве, евала за последната снимка, ше имам да черпя :PP

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D

Иначе хаха... се радвай , че и другият Ванка (hishnika_pz) не беше с тях, че ако бяха тримата в една стая щяха да слезнат при вас :cheezy: Нека, нека.. трябва да си имаме и ячки момчета :PP

Заедно образуваме ударната бригада на клуба.  :devil: :PP :beer:
Панко наш герой! :PP

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Аз съм от бригадата на бироунищожителите :)

Offline [FloW]

• Новак
  • *
  • VW Vento 1.6mi 75hp
Да и аз това исках да вметна, ако не те вземе Vancuver направо минавам през София и аз те взимам :)

Чшшшш... Аз навигатора не си го давам. :PP
e това е !!!  :# чак се карат кой да ме вози  :PP якото е, че ще мога да идвам пак и пак и пак  :) :) :)  такъв купон няма , още ме държи готиното настроение :)
..::ULTRAS LEVSKI::....::VIVA LAZIO::..

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
Само купета ли бяхте, нямаше ли поне някоя от бургаските И30-ки ?
Имаше една І 30-ка за цвят  :aha: но докато купелините се  :strak: І 30-ката катереше Перперикон  :hater: и понеже го изкатери за награда хапна рибка в плаващ ресторант на язовир Кърджали  :beer: Аз също чакам Цанко, че нямам нито една снимка, все идно не съм била на тази среща, бре!  :ohno:

НЕ КАЗВАЙ НА НИКОЙ ЧЕ ПОЗНАВАШ ТЕЗИ ХОРА. АКО СЕ ВИДИШ НА СНИМКА С ТЯХ ПОМОЛИ АДМИНА ДА Я МАХНЕ ИЛИ ДА ТЕ ИЗТРИЕ С ФОТОШОП.  :baha: :rofl:
"Скромността е за тези, които нямат други качества"

Offline Lubo

• Новак
  • *
Някой може ли да ме светне как да намаля снимка на 200kb  , че с наличните ми програми нещо не се получава  :blush:
А иначе за срещата - СУПЕР си беше!  :#

Edit:  Вече разбрах;)   След малко ще кача снимкии  :P
« Last Edit: 09-02-2009, 22:34:31 by Lubo »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
ей тунингът на хаскУлията е мноУ як  :mighty: :omg: :#

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Жоре нищо лошо за Хасково да не съм чул :) Любо хубави снимки :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Жоре нищо лошо за Хасково да не съм чул :) Любо хубави снимки :)

Никога не мога да кажа нещо лошо за този град след тази среща само хубави спомени ще ми останат :) а и след като познавам теб пак нищо лошо не мога да кажа хубави хора само познавам от Хасково  :h: :beer:

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Хубави хора и Младен  :rofl:

Offline Sensei

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
хахахах СКАНДАЛИИИИ   :cheezy: :cheezy:  стават разни неща около мене аз си избухвам   :cheezy: :cheezy: :cheezy:    пълни скици сме евала    :cheezy: :cheezy:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Колеги искам да започна с това, че незнам какво да ви кажа. Толкова емоции, изпълнения, ситуации, простотии, снимки, танци и каквото се сещате, че нямам сили и не ми достига речников запас с които да изкажа това което почувстах през тези няколко дни. Наистина всички сме прекрасни. След всяка среща казвам едно и също - Изключително се радвам, че ви познавам.
Както каза и Спайки, много е странно как една марка (кола) може да събере толкова много готини хора на 1 място и да ни накара да изживеем такива моменти. Когато видях всичките коли наредени на паркинга ми се късаше сърцето от кеф. Не мога да повярвам, че купчина ламарини и няколко бабаита зад волана могат да ме накарат да чувствам такова удовлетворение, че съм част от тях!
Не искам да конкретизирам нищо в този момент. След някой друг ден ще  коментирам и всяка една простотия която се случи.

:h: FOREVER

P.S. ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ВАРНА! ОЧАКВАМ ПОДОБАВАЩО ПРИСЪСТВИЕ ЗА РОЖДЕННИЯТ ДЕН НА КЛУБА.

P.S.S. Завърнах се от странстването ми.

P.S.S.S. Скоро ще ви дам линкчета към снимките. Пригответе се за големият хилеж  :beer: :beer: :beer:
« Last Edit: 10-02-2009, 13:09:24 by caesar »

Offline [FloW]

• Новак
  • *
  • VW Vento 1.6mi 75hp
caesar   нямам търпение да видя твоите снимки  :) ти не се спря да снимаш  :PP :beer: само така  :PP
..::ULTRAS LEVSKI::....::VIVA LAZIO::..

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Аз май няма да дочакам и ще скокна до тях да го изнудвам от първа ръка :mighty: :strak:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Ае някой да знае ника на Сашето (и Цветито) от София ? :)
Че бяхме заедно цяла вечер, а даже не сме си казали, че всичко станало в Хасково ще си остане там :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Ае някой да знае ника на Сашето (и Цветито) от София ? :)
Че бяхме заедно цяла вечер, а даже не сме си казали, че всичко станало в Хасково ще си остане там :)

да бе и аз искам скайпа им че много ми допаднаха и имам да ги черпя, нищо че не зарязаха с Лилито в дискотеката  :PP :PP :beer: