Автор Тема: Отзиви след срещата (07.02.2009 - Хасково) Ново стр. 2  (Прочетена 4267 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Fusion

• Напредващ
  • Публикации: 176
  • :Днес в 00:50:57
  • HardcoreRacing
Отговор на: Отново заедно - 07.02.2009 - Хасково
« Отговор #20 -: 12-01-2009, 19:16:44 »
И аз съм вътре момчета и момичета ... само дано кеш да имам достатъчно ... ние ще си се разбереме от Пловдив хората дано да сме доста ... Кико ти 100% ли си там ?  :)
Plovdiv Brutal Hardcore

Неактивен banderasz

• Загряващ
  • **
  • Публикации: 71
  • :23-07-2010, 18:40:30
« Отговор #21 -: 13-01-2009, 09:01:40 »
И аз съм там  :# с МИЛОТО  :cheezy: , от Варна ако решите може да се обадите и да пътуваме заедно  :h: :h: :h:

Неактивен caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • *
  • Публикации: 2 135
  • :Вчера в 15:26:26
  • Член почетен
« Отговор #22 -: 13-01-2009, 12:26:33 »
Някой ще тръгнем от петък от Варна :)
С някой от съботните може да се разберете

Неактивен banderasz

• Загряващ
  • **
  • Публикации: 71
  • :23-07-2010, 18:40:30
« Отговор #23 -: 14-01-2009, 11:55:09 »
Cezar-e може ли да тегля една ..... , намериха ми работа на 6-7-ми  :noway: . Ако се размине пътуването съм там . ................... - тук трябваше да има червена точка и

Неактивен chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • Публикации: 2 347
  • :Вчера в 19:39:47
  • London-Пловдив
« Отговор #24 -: 23-01-2009, 00:14:25 »
аз днес си направих резервация така че няма отърване там съм  :hater: :hater: :hater:

Неактивен NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Публикации: 389
  • :29-07-2010, 21:05:52
  • Пияница
« Отговор #25 -: 06-02-2009, 13:39:47 »
Отряд Варна 1 потегля след 2 часа :) Over and out :)

Неактивен NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Публикации: 389
  • :29-07-2010, 21:05:52
  • Пияница
Много ви обичам всичките :) Ники перфектен си братле :) Баси пак супер яко си изкарах , взе да става традиция :) Мерси за яките 2 дни :)

Неактивен Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
И на мене ми беше чудничко и много се радвам, че се видях със всички ви и също адски много съжалявам, че не останах да преспя, но ... обстоятелствата тоя път бяха такива ... с нетърпение още от сега чакам следващия такъв Hyundai Event :)  :mighty:  ;)  :h:
Plovdiv Brutal Hardcore

Неактивен chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
темата е отключена за отзиви от срещата :)

Хайде за да не спамим темата със снимките и видео материалите всички тук да изказват свойте впечатления и т.н. за срещата ни в Хасково

Неактивен kiko96

• Загряващ
  • **
  • Публикации: 53
  • :Вчера в 20:48:28
  • Аз и моето змейче
 :mighty: :beer:леле братлета беше много яко :beer:

Неактивен shamy

• Новак
  • *
  • Публикации: 47
  • :27-07-2010, 12:44:27
Леле хора направо се разтреперих от кеф като гледах клипчетата и снимките много яко сте си изкарали !!!Сега страшно много ме е яд че не присъствах и аз поради много причини!!!.С нетърпение чакам следващата среща където и да е!!! Много искам да се запозная със всички!
Искам още снимки!!!
СУПЕР СТЕ  :mighty:  :h:  :mighty:  :h:  :mighty:

Неактивен Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
Аз писах де ама ... ше си спамя и тук  :cheezy: като първа за мене такава национална среща ми беше адски готино въпреки, че не останах до вечерта ... следващия път да се моля да имам възможноста, а и да имам с нещо ново по колата да се похваля ...  :)
Plovdiv Brutal Hardcore

Неактивен V.I.P. Assya

• Член на клуба
  • Пристрастен
  • *
  • Публикации: 752
  • :Вчера в 19:36:21
  • The eighth wonder of the world ;)
Миииии....... Още ми е такава еуфория, че няма да мога да спя тази нощ :jump: Искам да Ви кажа, че много Ви обичам всички :iloveu: :hug: Емоциите не мога да опиша с думи.... :thanku: ...... Само мога да кажа, че искам пак и пак и пак...

Неактивен chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Леле хора направо се разтреперих от кеф като гледах клипчетата и снимките много яко сте си изкарали !!!Сега страшно много ме е яд че не присъствах и аз поради много причини!!!.С нетърпение чакам следващата среща където и да е!!! Много искам да се запозная със всички!
Искам още снимки!!!
СУПЕР СТЕ  :mighty:  :h:  :mighty:  :h:  :mighty:

снимки има много, но Цанко още не се е прибрал във Варна ;)
Така че съвсем скоро очаквайте много снимки от купона вечерта :)

Иначе и аз да си кажа моето мнение за срещата, отново бях много добре изненадан от всички купета който успяха да дойдат!!! Всички сте много готини и много народни хора :mighty: :mighty: :mighty:, радвам се че съм част от един исктински фен клуб с едни много истински хора....
Обичам ви  :blush: :h:

Неактивен chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
  • Публикации: 1 726
  • :22-07-2010, 07:46:55
    • Hyundai Coupe Club
Хахххаах.... адски разбиваща и много емоционална :) Залята от Купета, умрях от кеф! Най-голямата засега откъм коли, което е върха! Кофти, че беше среща на Купе клубът на практика, защото като изключим Купетата никой (освен Диди) от Хюндай Клуб не дойде, да има за цвят нещо различно от Купе :) Но ... срещата беше зверска! Направо почват плановете за следващата лятото :)

П,П,: Чакай че пропуснах... И аз ви обичам  :hug: :trust: :thanku:
« Последна редакция: 08-02-2009, 20:06:25 от chef4o »

Неактивен Vancuver

• Напредващ
  • Публикации: 180
  • :18-05-2010, 23:20:10
  • Въйййй... :D
Супер яка среща със супер луди хора. :) Малко не трябваше да мешам бира с уиски и водка, ама щом не връщах поръчката, значи нещата не са чак толкова зле. :))

Дискотеката беше малко странна - как мешаше стиловете, ама... :)

А на връщане беше много забавно - с Ася беше лудница като й дадох едно уоки токи и през доста голяма част от пътуването се ръсеха глупости. :PP
Панко наш герой! :PP

Неактивен pampo11

• Член на клуба
  • Пристрастен
  • *
  • Публикации: 519
  • :Вчера в 21:13:26
Аз взех да съжалявам вече че не останах  :@ като гледах клипчетата  :@ много яко сте си прекарали браво :yes:

Неактивен hyundai3016

• Член на клуба
  • Пристрастен
  • *
  • Публикации: 704
  • :29-07-2010, 11:46:01
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Аз взех да съжалявам вече че не останах  :@ като гледах клипчетата  :@ много яко сте си прекарали браво :yes:
не ми говори човече....не съм мигнала цяла нощ..така съжалявах,че тръгнах че немога да ти опиша....в момента в който се качих в колата-сякаш се разкъсах на две.......после на 10-тия изминат км.усетих как всички взехте адски много да ми липсвате....много ви се кефих,незнам как ще дочакам следващата среща... :iloveu: :rose4u:
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Неактивен chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
  • Публикации: 1 726
  • :22-07-2010, 07:46:55
    • Hyundai Coupe Club
Аз съм много възмутен , че мустакатия сервитьор обяви Мима за "шефката на клуба" ... Кво е тва нещо бе!?!? Къде е Кръчмаря, къде е кръчмарката! Направо мА прободе в сърцето тоя господин :D :D :D

Неактивен chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Аз съм много възмутен , че мустакатия сервитьор обяви Мима за "шефката на клуба" ... Кво е тва нещо бе!?!? Къде е Кръчмаря, къде е кръчмарката! Направо мА прободе в сърцето тоя господин :D :D :D

Между другото въпростният мустакат сервитьор беше адски възмотен, че не сме го черпили поне 1 бира, това ни го каза на обедната сбирка в ресторанта... та с му казах да си хване още две бири да се почерпи ама той вика ще взема една че съм до 17ч. на работа няма да мога да ги изпитя двете  :cheezy: :cheezy: :cheezy:  Образи бяха големи целия персонал  :mighty: (с две думи не знаеха за какво са там  :P)