Author Topic: скорост мания  (Read 2084 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline IRIZARTopic starter

• Напредващ
скорост мания
« on: 01-07-2010, 22:07:09 »
я се похвалете колеги кои каква максимална скорост е постигнал на купенцето.....аз редовно я издувам до 190....и не знам, но ми се струва малко....има ли начин това да се подобри  :h:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Re:скорост мания
« Reply #1 on: 01-07-2010, 23:06:30 »
Аз съм я вдигал до 218 км/ч при това на пропан - бутан. На бензин не съм пробвал. Вероятно има и значение дали е 1,6 или 2,0. Моята е 2,0.

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #2 on: 01-07-2010, 23:13:03 »
С 1.6 180-190 ги държи без проблеми от там нагоре почва яко да се мъчи, по принцип като гледам може да докара и до 200 ама трудно всеки път като реша да пробвам и като гледам как почва да се мъчи и докъде стигат оборотите то да ти стане жал чак и се отказвам (това с газов инжекцион на бензин не съм я юркал много)

Svilen Ivanov ти какво на резерва ли я караш с тая скорост? Гледам индикацията ти свети, а и това червеното какво е прилича ми на индикацията за дръпната ръчна?!  ;)
« Last Edit: 01-07-2010, 23:16:51 by wtf »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #3 on: 01-07-2010, 23:14:23 »
ахахах ... явно сме се намерили все пропан - бутан - състезатели  :rofl: :rofl: :rofl:

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
« Reply #4 on: 02-07-2010, 10:38:09 »
 Аз съм с 1.6 и съм вдигал 200 с малко зор :) .
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
« Reply #5 on: 02-07-2010, 10:45:56 »
230 km/h по километраж, но по мои сметки може и още малко, защото бях на границата между белия и червения сектор.
П.П. Колата е с 2.0 двигател
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #6 on: 02-07-2010, 12:34:32 »
А защо гледате километража? По ГПС когато километража ми показва 200 реалната е към 180. Рекорда ми е 206 по ГПС с МНОГО зор за автоматика :)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #7 on: 02-07-2010, 12:46:40 »
Почти 230км. на бензин, но съм забелязъл , че километража ми е 4км. в + , така че 225км може би.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #8 on: 02-07-2010, 12:51:12 »
Аз съм стигал до 180,но нагоре не съм пробвал ,че ме хваща шубе .Създава ми се чувство ,че е нестабилна или просто идва от факта ,че е по лека нз.

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #9 on: 02-07-2010, 13:48:51 »
ми тя си е нестабилна на тая скорост със сток окачването  :cheezy: иначе  caesar е прав ама при моя отклонението е 4-5 км не повече сравнявал съм го с ГПС-а

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #10 on: 19-07-2010, 15:15:34 »
оня ден пробвахме на магистралата варна софия колко ще върви но напълни километража от 240 а се осещаше че има и още малко вътък отпред не знам колко е реално но бая бързо се движехме определено и това мойто окачване момо и спойлера отзад си казаха
тежката дума а имено стабиларка яко  :aha: :hater: :h: 

Offline IRIZARTopic starter

• Напредващ
« Reply #11 on: 19-07-2010, 21:02:46 »
 :# 240 това нормалната скорост ли е при 2.0 мотора или си правил нещо по колата....я раздухай... :h:
я които знае какво е необходимо да се направи че да върви по бързо колицата  да сподели.... че на мен тези 190 ми се струват малко  :hater:

Offline danny

• Напредващ
« Reply #12 on: 19-07-2010, 21:54:56 »
200-205 на газ 2.0 за повече нямаше път
;]

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #13 on: 19-07-2010, 22:33:44 »
колата е със бутан двигател без турбо но съм обеден че  е 160 коня който каквото иска да си казва по темата,защото оня ден карах купе без тунинг с мотор 2.0 и е далече от моето доста  далече:yes:
освен това съм и със спортно окачване на момо което също си казва думата за над 200 с обикновеното окачване не ви го препоръчвам защото си е рисковано доста.
Освен това тунинга  по колата като цяло е много аеродинамичен и имам и антикрило отзаде  :yes: и ви оверявам че 240 ги заковахме без никав проблем обаче свърши хубавия път и моя човек намали да не ни пишат редом до Мартин Лазаров-бореца дето се одари в мантинелата и събори 30 метра от нея с 250 с неговия мерцедес s clasa на влизане в търново оня ден и загинал на място  :shock: :me:

Гледам, че не караш много твоята кола, другият път направи една снимка на километража...

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #14 on: 20-07-2010, 09:29:30 »
По-спокойно на всички! Всеки има право да си говори каквото иска...и моето голфче вдига 280 нагоре по баира но не съм го споменавал досега...

Offline kalokasa

• Пристрастен
« Reply #15 on: 20-07-2010, 09:31:58 »
колата е със бутан двигател без турбо но съм обеден че  е 160 коня който каквото иска да си казва по темата,защото оня ден карах купе без тунинг с мотор 2.0 и е далече от моето доста  далече:yes:
освен това съм и със спортно окачване на момо което също си казва думата за над 200 с обикновеното окачване не ви го препоръчвам защото си е рисковано доста.
Освен това тунинга  по колата като цяло е много аеродинамичен и имам и антикрило отзаде  :yes: и ви оверявам че 240 ги заковахме без никав проблем обаче свърши хубавия път и моя човек намали да не ни пишат редом до Мартин Лазаров-бореца дето се одари в мантинелата и събори 30 метра от нея с 250 с неговия мерцедес s clasa на влизане в търново оня ден и загинал на място  :shock: :me:

Гледам, че не караш много твоята кола, другият път направи една снимка на километража...
тъка и мисля да направя колега  :aha:

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #16 on: 20-07-2010, 11:56:06 »
Днес научих че спойлера и окачването вдигат коне и ти позволяват да развиваш по-високи скорости. Човек се учи докато е жив..

Offline kalokasa

• Пристрастен
« Reply #17 on: 20-07-2010, 13:25:07 »
аре моля ви се колеги без излишни спамове и глупости защото ще се разсърдя на някой от вас много
от тея работи не се вдига по голяма скорост обаче нат 200 нашите коли са много нестабилни колеги който са развивали тъкива скорости знаят за какво говоря  :)
и освен пътя ако не е огледален като в Германия е много голям риска да изхвръкнеш от него и да те пишат по весниците  :shock:
дори и на прав участък,мойта кола самия тунинг е много аеродинамичен,имам анти крило и доста прилично окачване 
и колата ми е предвидена като цяло за безпроблемно каране на високи скорости дори над 200 ,това имах предвид с  по горните си постове не разни колеги който не знаят какво има пот къпака ми да спамият само че колата била намси колко коня на събора ще се видим и ще пробваме на една права да видим коя кола колко коня е и колко върви колеги несе беспокойте за това също но много молия не спамете с глупости само и да изопаавате думите ми защото е смешно в вашите постове да се чете не в мойте защото ас несъм накъф вчерашен и знам какво правя и говоря много добре  :yes:
сега правя аудиото на колата и по двигателя не ми се занимава да барам той си е барнат достатачно но за в бъдеще не се знае нищо  :yes:
« Last Edit: 20-07-2010, 14:03:21 by kalokasa »

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #18 on: 14-08-2010, 17:52:09 »
аре моля ви се колеги без излишни спамове и глупости защото ще се разсърдя на някой от вас много
от тея работи не се вдига по голяма скорост обаче нат 200 нашите коли са много нестабилни колеги който са развивали тъкива скорости знаят за какво говоря  :)
и освен пътя ако не е огледален като в Германия е много голям риска да изхвръкнеш от него и да те пишат по весниците  :shock:
дори и на прав участък,мойта кола самия тунинг е много аеродинамичен,имам анти крило и доста прилично окачване 
и колата ми е предвидена като цяло за безпроблемно каране на високи скорости дори над 200 ,това имах предвид с  по горните си постове не разни колеги който не знаят какво има пот къпака ми да спамият само че колата била намси колко коня на събора ще се видим и ще пробваме на една права да видим коя кола колко коня е и колко върви колеги несе беспокойте за това също но много молия не спамете с глупости само и да изопаавате думите ми защото е смешно в вашите постове да се чете не в мойте защото ас несъм накъф вчерашен и знам какво правя и говоря много добре  :yes:
сега правя аудиото на колата и по двигателя не ми се занимава да барам той си е барнат достатачно но за в бъдеще не се знае нищо  :yes:

Колега kalokasa вече би рекорд по най-дълго изречение както и най-много правописни грешки в него :).Иначе по-горе си писал, че ги е вдигнала без проблем 240км. което ме съмнява.Аз с Hyundai Lantra 1.6 вдигнах точно 200км., но идваше завой и намалих, иначе можеше поне до към 210 да ги направя и то с доста зор.Иначе с купето в същият ден като го регистрирах му вдигнах 160км.Повече не съм вдигал на купето, защото не ми се е налагало да се качвам на магистрала.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #19 on: 14-08-2010, 18:31:21 »
Колега Svilen Ivanov защо ми се вижда, че лампата свети за ръчната и е дръпната или се бъркам :verycool:.?!
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.

Offline dobri4kiq19

• Напредващ
« Reply #20 on: 14-08-2010, 19:18:25 »
сас скупи наи много до 170 сам го дигал , после ме фана шубето :whatever:
Tърся жена с трактор

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #21 on: 14-08-2010, 23:05:16 »
Колега Svilen Ivanov защо ми се вижда, че лампата свети за ръчната и е дръпната или се бъркам :verycool:.?!

Колега, естествено че е на ръчна. Аз какво правя :

1) Дърпам ръчната
2) Вдигам я до 220     

и тогава вече става мазалото       

3) Свалям ръчната надолу     и             
4) Колата се изстрелва и пълни километража още веднъж  :PP :PP :PP Не съм си играл да ги смятам, ама май ще изям Вейрон - а ако сме на магистралата ... :)

Майтапя се. Да това е индикацията за ръчната. Незнам защо свети ... тя е на настроения ... ту свети, ту изгасва, а аз ползвам ръчната много рядко. Вероятно нещо се е пецакало, но не ми създава проблем, в смисъл колата не е спъната, не задържа задните колела, така че не съм се втурвал да го оправям.
« Last Edit: 14-08-2010, 23:06:15 by Svilen Ivanov »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #22 on: 15-08-2010, 01:33:27 »
Преди генерацията и всички простотии които наблъсках в колата само веднъж съм я изпъвал до край на магистралата Шумен - Варна .. емии 210 на около 6500 - 7000 оборота..(имайте в предвид 2 човека + пълен багажник със сакове)  Ще я пробвам пак тези дни за да видим дали има някаква разлика .. :) 

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #23 on: 19-08-2010, 21:16:17 »
хахаххахха аз пак съм пропуснала да видя някои теми.... с''Белята'' след неуспешно ремонтиране на Г.И. и съвета на майстора да я продухам малко в по висок оборот..... тръгвайки от София,заредих бутилката с 40л.газ и на магистралата за Пловдив в момент на афект разбира се скоростта която развих беше 215-20 км/ч в 7000-7500 оборота ...... след 50мин. видях табелата Пловдив и газта ми свърши.....  :shock: :shock: колата е 2.0......след тази необмислена постъпка от моя страна газовата вече стана напълно неизползваема,повече няма да го повторя това със сигурност...
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #24 on: 19-08-2010, 21:20:18 »
Аз ли не съм разбрал нещо или ти е дала 30-35 на 100 разход?
Малее биеш всички рекорди  :#

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #25 on: 19-08-2010, 21:36:37 »
Алчно е Купето ... миналото лято, карам към морето 170 - 190 по магистралата с 3 маймуни и багаж и на Сливен я засякох към 19 на 100 .... :)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #26 on: 19-08-2010, 22:02:56 »
хахаххаха ами Сту..... за 147 км .....40л. газ са 27л./100км. малко много ама то на тоя зор е нормално..... хахаххаххах  :shock: :shock:
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #27 on: 19-08-2010, 22:09:38 »
А аз после съм се чудел като ми харчела в задръстванията 16-17газ с климатик... пффф

Offline kalokasa

• Пристрастен
« Reply #28 on: 19-08-2010, 23:50:16 »
ако настъпваш много и акулата става много лакома за бензин и хапе много обаче ако караш нормално си гори много добре под 150  :yes:

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #29 on: 20-08-2010, 05:45:52 »
А аз после съм се чудел като ми харчела в задръстванията 16-17газ с климатик... пффф
Цане ,а колко ти харчи без климатик?
« Last Edit: 20-08-2010, 05:51:07 by stutsi »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #30 on: 20-08-2010, 07:22:18 »
Не много по малко :)
Трябва да и правя осн. профилактика на газово, дросели, инжектори и тн.

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #31 on: 28-08-2010, 22:54:47 »
Моля ви придържайте се към темата!Иначе аз с мойта преди няколко дни вдигнах 210км/ч., но идваше завой и намалих.Иначе можеше още.Колата е 2.0 139 коня.

Offline tsanko5

• Новак
  • *
Re: скорост мания
« Reply #32 on: 11-12-2010, 15:27:08 »
Пичове вие сериозни ли сте или само така си пишете? До сега не сум видял нито един супер тунинг, както казвате тука, на живо и след всичко прочетено във форума ми се струва много нереално да се търсят унинг пакети и тем подобни за без пари или наи много до 200лв пък тука чета за оптични тунинги и други такива спортни окачвания които в белите държави не са без пари и способстват за повишаване на макс скорост. Лично съм пробвал до 200км без оптичен тунинг-добре стои на пътя. Е, не е на газ и разхода е приличен. Ама то като в една обява във 24 часа: Продавам ПОРШЕ КАРЕРА с газово-много се кефя на такива даже си я пазя за спомен колко е човешката простотия-купи си нормална кола и й солйи газово за да харчи малко ама пук после да е като спортна и всичко ако мойе тънка лайсна без пари.Направо е супер.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #33 on: 11-12-2010, 19:40:58 »
Пичове вие сериозни ли сте или само така си пишете? До сега не сум видял нито един супер тунинг, както казвате тука, на живо и след всичко прочетено във форума ми се струва много нереално да се търсят унинг пакети и тем подобни за без пари или наи много до 200лв пък тука чета за оптични тунинги и други такива спортни окачвания които в белите държави не са без пари и способстват за повишаване на макс скорост. Лично съм пробвал до 200км без оптичен тунинг-добре стои на пътя. Е, не е на газ и разхода е приличен. Ама то като в една обява във 24 часа: Продавам ПОРШЕ КАРЕРА с газово-много се кефя на такива даже си я пазя за спомен колко е човешката простотия-купи си нормална кола и й солйи газово за да харчи малко ама пук после да е като спортна и всичко ако мойе тънка лайсна без пари.Направо е супер.

Нищо не ти разбрах от мнението ?!   :whatever: Скрит замисъл ли имаше някъде, липва ли въобще замисъла ?! ....  Да не говорим въобще да го връзваме пък с темата за маскимална скорост.  :omg:

Offline 1.6fx

• Напредващ
« Reply #34 on: 06-01-2011, 00:14:20 »
1.6.. километража го пълня на газ пък на бенз незнам ко ше става с 240 хар4и 10 на 100 перфе хахах а сега сериозно със 1.6 съм не съм я напъвал но мойта е само на бензин .. и по опита на други напъвачи 1.6 прави към 220...222 (по километраж) на бенз а 2.0 към 230...233(по километраж) пак на бенз :) ... карайте разумно и наслука
« Last Edit: 26-08-2011, 00:52:24 by 1.6fx »