аре моля ви се колеги без излишни спамове и глупости защото ще се разсърдя на някой от вас много
от тея работи не се вдига по голяма скорост обаче нат 200 нашите коли са много нестабилни колеги който са развивали тъкива скорости знаят за какво говоря

и освен пътя ако не е огледален като в Германия е много голям риска да изхвръкнеш от него и да те пишат по весниците

дори и на прав участък,мойта кола самия тунинг е много аеродинамичен,имам анти крило и доста прилично окачване
и колата ми е предвидена като цяло за безпроблемно каране на високи скорости дори над 200 ,това имах предвид с по горните си постове не разни колеги който не знаят какво има пот къпака ми да спамият само че колата била намси колко коня на събора ще се видим и ще пробваме на една права да видим коя кола колко коня е и колко върви колеги несе беспокойте за това също но много молия не спамете с глупости само и да изопаавате думите ми защото е смешно в вашите постове да се чете не в мойте защото ас несъм накъф вчерашен и знам какво правя и говоря много добре

сега правя аудиото на колата и по двигателя не ми се занимава да барам той си е барнат достатачно но за в бъдеще не се знае нищо