0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
В ебay големите продавачи НЕ ЛЪЖАТ - за разлика от нашите магазини... Принципно това е турбо кит, но по двигателя ще пипаш ли нещо? Защото само турбото ако сложиш ще го надуеш на 0.5 примерно, иначе няма да издържи много много
добре де с 0.5 бара колко коня може да докара? А и буталата не могат ли да се изпилят?
Quote from: wtf on 28-06-2010, 16:28:14добре де с 0.5 бара колко коня може да докара? А и буталата не могат ли да се изпилят?може би 20-тина макс.Какво искаш да постигнеш с това пилене.И коя част на буталото ще пилиш?
Quote from: muncho_ on 28-06-2010, 16:40:48Quote from: wtf on 28-06-2010, 16:28:14добре де с 0.5 бара колко коня може да докара? А и буталата не могат ли да се изпилят?може би 20-тина макс.Какво искаш да постигнеш с това пилене.И коя част на буталото ще пилиш?Ми освен да изпили челото на буталото друго не виждам какво може да му изпили.
wtf, братче, нещо конкретно ли ни питаш, или само се намираме на писане да си чешем езиците? Как по точно искаш да ти дадем мнение, т.е. да сравним или да ти предложим нещо сходно, като първият кит струва 400 долара, втория 1200, а третия 4300 долара ?! Кое да им сравним, че да кажем мнение и на коя от цените, да предложим сходна, че не разбрах ... за диапазона 400 - 4000 долара ли говорим ?!
тури си едно цк ключе с едно съпротивление около 4кОм и байпаси с него датчика на температура мотор към компютър ... постигаш по набиращ лесно мотор и интервенцията ще ти струва около 2 лева+ около час труд .. гаранция че няма да се прецака мотора......а ако ти се занимава монтирай от тия ключове дето работят на натиск с гърбица на полумесеца на дросела и тогава при всяко по яко натискане на гаста ще се включва тая система... разхпда ще ти скочи ама ти искаш да постигне по добро ускорение.. е с тая интервенция ще се получи. хем евтино хем и лесно... за сметка на някой и друг литър в повече бензин... ама то за да върви трябва и да гори така че не го мисли.Само да поясня какво се случва с тая интервенция1 во подава сигнал на компа че температурата на мотора е ниска, 4кОм дават информация че температурата е около -35 градуса 2той реагирамоментално с удължаване на импулса на инжекциите3 следователно пуща повече бензин към цилиндрите и мърда малко центровката към закъснение,от там се получава по доброто ускорение.ето ви една интервенция на тея които искат по добро ускорение.
ас си мисля че трябва да даде информация да отвори да влиза въздух и гориво на макс да върви и загрява по бързо двигателя но може и ас да се бъркам не знам точно какво става но определено има хубав ефект
На път съм колеги да си заръчам турбо кит ето от къдеhttp://www.alamomotorsports.com/alpine/alpine_hyundai.html
От http://www.ebay.com/ мисля да поръчам втора ръка ползван вече без турбото и ще туря по голямо турбо,едно приятелче ще го прави и тъка както ми обясни за 1000 лв ще се дигнат 100 коня