Author Topic: Изпускателни колектори  (Read 877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Deacon FrostTopic starter

• Пристрастен
  • Почетен член
Изпускателни колектори
« on: 21-11-2008, 00:49:54 »
Колеги и колежки да ви запитам:

Да помогнете с инфо за цени и къде да видя, интересуват ме изпускателни колектори за моя Скуп, би трябвало да са същите като на акцент стоковите, но искам да погледна нещо по-така за турбината. Знам че знаете за какво говоря, много късно е вече и заспивам, ама цял ден ровя нет-а и немога да намеря. За турбина Garret T15 или Т25 еднакви са йм входовете
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
Ае ти таз турбина как си трагнал да я сменяш? В смисъл някви сметки нещо правили ли сте или просто ще натъпчеш квото намериш под капака?
"Скромността е за тези, които нямат други качества"

Offline Deacon FrostTopic starter

• Пристрастен
  • Почетен член
Хихих не ба момко, всичко е изчислено, само трябва да изляза от сегашния бокс, за да мога да стигна до въпросния за турбото, ама парите нещо свършват мамка му. Всичко е сметнако какво трябва, ако мине по план, което е въпрос на време единствено (времето е пари, така че е едно и също, което дойде по-напред). Новото турбо, то ше е 2-ръка освен ако не изпадне нещо тънкаж дотогава, ще е Garret T25, много по-здраво, по-добро и по-голямо. Интеркулер съответно, не съм решил дали сам ще си го слагам или ще си давам парите. малко ще оптимизирам въздуховода и охлаждането. Ще натъпча 2-3 датчика съответно с уредите, за да не си позволя за 2-ри път да "утърва" турбото и така. Не гоня конски сили и т.н., не му казвам тунинг на това, понеже искам единствено да оптимизирам всичко, а резултата до колко са предварителните сметки ще е към 130-140 кончета скромно. Всичко си върви със минимални корекции в компа заради новото турбо, казвам минимални, понеже са почети еднакви със сегашното ми, но е много по-издържливо и по-добро. Те парите ми ще свършат преди да направя всичко това, но парите са въпрос на време все пак ;) Следващата стъпка ще са ми колекторите и изобщо генерацията, също има нужда за оптимизиране, затова от сега искам да си направя сметката, за да знам ако ми се наложи отсега да реагирам за бъдещата ситуация, понеже заради кулера и турбото ще имам нужда от доста място. А забравих и за кулера за маслото, все ше го ръгна някъде :cheezy: Та така, дано съм бил ясен, да се върнем на колекторите ?
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
ще разпитаме Фрости...само малко време да остане....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline banderasz

• Загряващ
  • **
« Last Edit: 10-01-2009, 12:37:42 by banderasz »