Author Topic: Въздуховод на капака  (Read 1501 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline The_headTopic starter

• Загряващ
  • **
Въздуховод на капака
« on: 07-06-2010, 19:09:46 »
Интересуваме някой тунинговал ли си е капака и  Колко парички са му взели за тази процедура ???
Искам да си сложа такъв ваздухопровод но нямам идея какъв точно ше отива най-много ако някои има снимки ше сам много благодарен  :strak:   :h: :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re:Въздуховод на капака
« Reply #1 on: 07-06-2010, 19:33:32 »
Lanshot е с такъв. Може да говориш с него направо.

• Загряващ
  • **
« Reply #2 on: 07-06-2010, 21:43:35 »
ок мерси

Offline rs_tis

• Новак
  • *
« Reply #3 on: 08-06-2010, 11:57:09 »
Може да се направи!

Виж в темата за тунингованото купе на Златко.
Може да се направи подобно,но не бумбалник,а въздуховод!

На лични може да говорим за цена и т.н.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #4 on: 09-06-2010, 17:15:12 »
Преди около 2 години бях питал за подобно нещо, и тогава ми казаха около 200-300лв без боя само да го направят ;)

• Загряващ
  • **
« Reply #5 on: 09-06-2010, 18:45:14 »
200 300 лева тва не е ли многооо  :h: :h:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #6 on: 09-06-2010, 22:45:44 »
За 200 - 300 лв трябва да ми направят карбонов въздухоотвод и да ми го монтират . Заради моят съм рязал капака , за да не е цигания а все пак да има някакво въздействие , не просто да е лепнато там и да седи . Относно това колко струва , мисля че беше около 40-50 лв. преди 2 години някаде го слагах . Тъй като досега си е седял гол , просто монтиран , без да съм слагал кит или да съм го боядисвал , пак седя добре , но сега хем ще е боядисан и ще се слива с колата . Колега ако си малко търпелив ( но не колкото мен 4 седмици да нямаш кола ) изчакай малко до 1 седмица трябва да си взема колата да кача снимки и да видиш как ще седи , зашото според мен по добре ще е да го боядисаш след като си сложиш :)

• Загряващ
  • **
« Reply #7 on: 10-06-2010, 19:10:57 »
Аз не бързам искам да сложа нещо готино такаче не бързам най-много искам ако се сещате от тези които почват от предното стъкло и и завършват в началото на капака с два големи отвора

Offline Златко

• Напредващ
« Reply #8 on: 12-06-2010, 03:51:00 »
 Интересно ми е от какъв материал ти е въздухопровода, защото мацнеш ли го с кит ще се напука за няколко месеца. говори с човек който е много вътре в тези неща да не съжеляваш

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #9 on: 13-06-2010, 17:25:05 »
Колега благодаря ти за загрижеността ..мисля че имам бегла представа от това онова , мерси все пак ...

• Загряващ
  • **
« Reply #10 on: 21-06-2010, 17:39:40 »
В събота ходих до сиджи и питах за въздуховод и се разочаровах че няма да имам скоро. Tози които гледах е подобие на въздуховода на някво ферари но незапомних кое и струва ефтино 120 лв но натам слагане 130лв боя минимум 200лв  та всичко около  500 лв :( :(  . Невярвах че ще излезе толкова затова явно въздуховод малко по натам :( 

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #11 on: 21-06-2010, 22:28:29 »
200лв за боя ти да не боядисваш цялата предница, тва са много пари за един капак ;)

Offline pampo11

• Пристрастен
« Reply #12 on: 22-06-2010, 14:03:55 »
С материалите излиза някъде там :aha:

• Загряващ
  • **
« Reply #13 on: 22-06-2010, 19:04:43 »
Боята е металик и за тва било по скъпо иначе и на мен ми се вижда многооо пари  :cheezy: :cheezy: но уви маи толкова излиза

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #14 on: 24-06-2010, 20:58:59 »
Ехеееееее.... 500 лева за някаква простотия на капака ли бе ? Алеее ХАХАХАХАХ .. братле , 200 лева за боя ДА , при положение че ти запекат капака и го пръснат в камера и то като ти вземат цвета по каталог и после ако не се различава . Тогава 200 лева , но да ти кажа нещо... Запичат боя само при цяла кола .. никой няма да се наеме за единия ти капак да пуска нагреватели лампи и т.н. да хаби ток .. не им вярвай! Другото което е 130 лева монтажа ли ? Да ти резнат капака и да ти хванат нещото с няколко болта и да го мацнат с кит тук таме .. Много надценено ! А пък 120 -те лева за "въздухоотвод тип ферари" надали ... Намери си нещо което да пасне и седи добре на колата , не нещо което ще ти излезе 500 лева на кола струваща 3000 лева .

П.С. Не искам да обиждам никой и никой да не се впряга , това си е личното ми мнение ... и колега ако искаш един съвет .. пообиколи и питаи на други места  :h:

• Загряващ
  • **
« Reply #15 on: 26-06-2010, 14:27:31 »
Колега напълно си прав и съм напълно съгласен с теб намерих същия въздуховод в свищов за 80 лв такаче ще търся докато не намеря нещо подходящо за нормални пари  :)  :h: :h: :h:

етого и въздуховода които сам харесал

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #16 on: 26-06-2010, 19:35:29 »
Дано да седи добре , успех с монтажа :)  После снимки пусни ..  :h:

• Загряващ
  • **
« Reply #17 on: 27-06-2010, 13:24:16 »
има бая време до снимки първо да намеря най доброто за нормални пари  :cheezy: :cheezy:

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #18 on: 05-07-2010, 10:03:13 »
Ехеееееее.... 500 лева за някаква простотия на капака ли бе ? Алеее ХАХАХАХАХ .. братле , 200 лева за боя ДА , при положение че ти запекат капака и го пръснат в камера и то като ти вземат цвета по каталог и после ако не се различава . Тогава 200 лева , но да ти кажа нещо... Запичат боя само при цяла кола .. никой няма да се наеме за единия ти капак да пуска нагреватели лампи и т.н. да хаби ток .. не им вярвай! Другото което е 130 лева монтажа ли ? Да ти резнат капака и да ти хванат нещото с няколко болта и да го мацнат с кит тук таме .. Много надценено ! А пък 120 -те лева за "въздухоотвод тип ферари" надали ... Намери си нещо което да пасне и седи добре на колата , не нещо което ще ти излезе 500 лева на кола струваща 3000 лева .

П.С. Не искам да обиждам никой и никой да не се впряга , това си е личното ми мнение ... и колега ако искаш един съвет .. пообиколи и питаи на други места  :h:
моя въздухопровод отпред на капака е  тип ферари но незнам колко е струвал на ванката дасиго направи тъка но по груби сметки може и да е повече от 500 лв  :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #19 on: 05-07-2010, 13:42:40 »
Те колите ви са все сглобени за по 20000 лева на части инъче колко им дават ? ...  :PP  :h: Успех на колегата и дано не му излезе "500" лева . 

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #20 on: 25-07-2010, 21:43:21 »
... изчакай малко до 1 седмица трябва да си взема колата да кача снимки и да видиш как ще седи ...

Колега какво стана с обещаните снимки :).
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==