Author Topic: Качествен и не много скъп сервиз?!?  (Read 967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Момчета и момичета ... искам да ви попитам дали някой знае някои сервиз, който да не е зверски скъп, но все пак да работят качествено??? Става въпрос за някъде из София!

Благодаря предварително!

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Spaidy

• Пристрастен
Кире сервиз за какво ти трябва? Попринцип Колос са голями специялисти. Занимават се само с корейски автомобили и аз лично съм доволен от към цени или поне това което съм правил при тях защото повечето неща сам си правя по корееца или ако не до блока ми има един автосервиз който го държат 3ма съседи (Чичо Кики, Бате Тошко и Иво) ако е за смяна на ремъци, ролки, накладки, шарнири и такива неща мога да те водя при тях. Работят бързо и грамотно.
На никой не правя евала!!! ;)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Става въпрос за смяна на моторчето на шофьорския прозорец, монтаж на прозореца, смяна на външната лаисна на шофьорския прозорец и подмяна на конзолата заедно с пластмасите около скоростния лост ... :(

Offline Spaidy

• Пристрастен
Кире бате това можеш и сам да го направиш! Специялно за конзолата ако намериш и имаш път към люлин аз ще ти я сменя за 5 мин. Иначе за ел. джама ако не ти се пипа сам или я закарай в Колос или в някой сервиз по малък защото не се изисква някаква философия голяма. Само малко нерви и по - пипкави пръсти. А за лайсната на прозореца тя се държи на 2 винтчета можеш отново сам да я смениш. Тия съседи който щях да ти препоръчам са повече монтьори отколкото по тая част с прозорците.

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Тези неща мога и сам да си ги направя обаче другото, което е, че тия застрахователите трябваше да ми прегледат цялата ел. инсталация щото не се знае кое кво след като са ми изтръгнали касетофона! иначе тия другите неща ... съгласен съм че не е трудно да се направи щото са на щипки ... само прозореца и моторчето са по-трудоемки

Offline Spaidy

• Пристрастен
За инсталацията предполагам може да имаш само някой изтръгнат кабел. Закарай колицата по - добре да я види някой жичкаджия или там където монтират аларми и музики. Ако ти отремонтират инсталацията ги попитай могат ли да ти оправят и стъклото или да ти препоръчат някой доказал се майстор ако не ти се занимава сам да го правиш. :)
Успех и да кажеш какво е станало на финала.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Като каза Аларми и музика се сетих за едни пичове, дето ми ги хвалиха като много добри жичкаджии- под моста Чавдар някъде били...

Offline Gospodarq

• Напредващ
Ми баш на Климент Охридски има един сервиз за Корейски автомобили. (Точно преди гиганската дупка, жалко че сега го ремонтираха и нея няма да я има :) ). Свирни някои пат като сам на работа ще те водя.

(че аз и свещи искам да сменям).

Мога да пия и без да се забавлявам.....

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Е аз нали съм я оставил в ДЗИ да я правят ... още никакво развитие ... :(
тоя ми вика ... що не закрепиш прозореца с някоя пръчка ... и да си я караш пък като докарат частите ще ти се обадя да я докараш да я довършиме ... Викам, пич, колата няма рамка на вратата за прозореца ... как точно предлагаш да го закрепя тоя джам?! и той ... а така ли... не знаех  :blush: бахти тъпаците са тия!!! само да не ми направят количката както трябва ... ще ги взривявам ...

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
какви точно части ти трябват за тази врата??? аз имам дясна врата, ако ти трябва нещо пиши!

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
какви точно части ти трябват за тази врата??? аз имам дясна врата, ако ти трябва нещо пиши!

по принцип ми трябва моторчето за прозореца и лайната отвън която е, но ... пред и 2 седмици и нещо ми казаха, че са ги поръчали в ИНД ... ама още ги няма и ... почвам зверски да се нервирам ...  :supermad:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
поръчките от Инд идват най рано след 3седмици (личен опит) въпреки че казват 2седмици ;)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Маминката им ...  :supermad: :supermad: :supermad: