Златко,
имах избор: ДА ОТГОВОРЯ или ДА НЕ ОТГОВОРЯ ?!
Правя първото и то със съвършено ясното съзнание, че и тук, във публикациите ти ЛИПСВА ЧУВАЕМОСТ.
Толкова ясно написах и посочих ТРИ ВАЖНИ НЕЩА, за които предупреждавах и настоявах:
1. Подготвена като база кола с новите параметри на окачването - следа отпред и отзад, размер на гуми и фланци !
2.Незнайно откъде намереният лично от ТЕБ "майстор" на фланците, който донесе неизползвами ...20 кг. метал и изчезна, отнемайки ни ни по-малко, ни повече от
20 + 14 дни !
ТОВА Е ВРЕМЕТО ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ, НАПАСВАНИЯ И "ФИНОСВАНЕ" НА ИЗДЕЛИЯТА , което съм посочил изрично като срок за изпълнение - от 90 до 110 дни !
3. ТИ поиска да се срежат калниците и отворите на предната броня за фаровете, въпреки моето категорично несъгласие,
а след час "откри", че е...грозно и поиска да се "запълнят"...?!
Питам простичко: В кой ред от написаното от мен НЕ КАЗВАМ ИСТИНАТА и в коя моя дума има окърбително отношение към теб като клиент?!
Ти дойде за колата и аз ти казах, че имам нужда от десетина дни за довършителни работи по нея !
Точно ОНЕЗИ, които фланците ми отнеха !
В самото начало, в първия месец получавах от теб по 4-5 обаждания на ден, а на следващия месец, когато наистина стоях, поради безкрайното протакане на решението за новите параметри на ходовата част, аз започнах да те търся !
Задаваше ми в отговор...въпроси от рода: " Ами това спъва ли ти работата", а аз се опитвах да обясня, че е адски трудно да се работи на сляпо !
Как така и защо си ми спестил "малката подробност", че амортисьорите са изпуснали и колата люлее и кляка при рязък старт и спиране, при по-остри виражи ?!
Златко, това наистина са много сериозни неща и имат своите последствия, ако не са решени още преди оптичната намеса !
И накрая за т.н. "стъклопластика" - да, не е от екзотични материали, но не е и с ...българска смола и платове !
Да, не получи абсолютно напасвани детайли и с финосана повърхности, но не се поколебах да кажа, че точно за това ми е необходимо още малко време !
Самият аз имам своите лични забележки и неудовлетворение, особено за колизията със задната броня, след като изрязахме по твое настояване
задните калници и те се прибраха с 14-15 мм.
Ще завърша със следното : УВАЖАВАМ ВСЯКА ЕДНА ТВОЯ ДУМА ОТ НАПИСАНОТО, ВСЯКА ЕДНА ТВОЯ РЕПЛИКА И НЕСЪГЛАСИЕ!
Но някак не ми се искаша да повярвам и приема, че казаното от мен още в самото начало, няма да бъде чуто или още по-точно...осъзнато !
И уверявявям те, не бих си и помислил да ползвам епитети и изрази в отговор, които ти си си позволил в своите публикациите !
Това е ФОРУМ !
С УВАЖЕНИЕ,
В.СТАНЧЕВ