1. Къде прочете ,че разчитам на застраховка ГО.Да съм споменал цифра за сключени застраховки ГО ?
Споменах ето това -"Приходите на дадена компания идват повече от гражданска отговорност отколкото от каско.На 10 коли в движение по улиците 1-2 сигурно имат каско ,а 10 имат гражданска.Относно гражданската мисля знаеш ,че Левинс ги бият отвсякъде в стойността на премията,ако преди разликата 30-40-50 кинта не е била от голямо значение ,сега в условията на "кирза" мисля ,че това се гледа доста."
И да правя разлика между сключени и подновенни застраховки и при двата вида полицата има пореден номер.Най-смешното е ,че реагираш все едно компанията е твоя

И мога да ти дам пример за изплатена тотал щета по застраховка ГО в компания с по ниски премии.На познат за БМВ Е34 90 година 3000 лева изплатени.Съмнявам се ,че при по сериозните ще вземе по-голяма или дори тази сума...
2.Няма да ти обяснявам от къде знам тези данни ,но ти казвам ,че всяка полица има пореден номер и мога да ти кажа точно от кой до кой номер са СЪЗДАДЕНИ тази година.
3.Кое е повърхностното ,че миналата година съм назад над 2000 лева от премия и ремонти след сключена застраховка АВТОКАСКО! в Армеец с протокол от КАТ за ПТП в което виновният е другият участник?
Че трябваше да се набия още 600 лева за странични стъкла(аз не го направих) ,защото на някой келеш му хрумнали да ги надере,а те ми изплатиха 42 лева за полиране на двете.И се радвам ,че не послушах приятел който ме посъветва да ги счупя,за да ми ги платят със сигурност,защото тогава щяха да ме пратят в КОБРА да си сложа стъкла по 70-80 лева и при инцидент да ме нарежат като свински кебап.
Че ми изплащат за боядисване и изчукване 105 лева за детайл ,а аз давам 200 за да се направи както трябва.Не пожелаха да им представя фактура за извършените ремонти и подменени части ,защото не съм ползвал техен сервиз и съм си купил оригинални части.
Е би ли обяснил на ПРОСТИЯТ, ПОВЪРХНОСТЕН потребител за какво ми е тази застраховка, при положение ,че си плащам ремонта сам? За това да не ми откраднат дъртата кошница ли? Ми то така или иначе я държах в гараж...
Убеди ме моля те защо трябва да ползвам услугите на вашта компания отново?
Защото предполагам сам се досещаш ,че ако дойде клиент и ти каже ,чее е недоволен от нещо и е бил прецакан и ти му отвърнеш ,че гледа много повърхностно на нещата ,а те са по сложни и задълбочени ,то той най-малкото ще стане и ще си тръгне и вие ще го загубите завинаги.
Защото и в двата случая попаднах на служител ,който се отнесе по подобен начин към мен.На въпросит ми защо са ми изплатени такива смешни обезщетения ми беше отговорено ,че оригиналните части са много скъпи и те не могат да ми ги изплатят.
Пич от къде другаде да гледдам освен от гледната точка на ОБИКНОВЕННИЯ потребител.Боли ме за компанията,боли ме за служителите на компанията,мен ме интересува единственно като си направя тъпата застрахова ,ако се случи нещо и ми се наложи да мога да си въстановя щетите,а не както във въпросният случай да дам съмати пари за застраховка и после ощее толкова за да си оправям колата сам.Или може би трябва да се зарадвам,че чрез моита жертва аз помагам на компанията да просперира?
Не знам кое мнение е повърхностно ,но ти не каза нищо което да е в помощ на колегата.
Да наистина повърхностно е ,че съм изял дървото ,да повърхностно е ,че ти се храниш благодарение на ОБИКНОВЕННИТЕ потребители.
Мойте коментари наистина са повърхностни ,но от твойте какво ще помогнат на колегата в избора?
Че Армеец били номер 1 на пазара в продажбата на застраховки,че държали не 72% от пазара .Е , голяма помощ ...
Лично мен обикновенният ,повърхностен потребител от които се хранят подобни компанни не ми пукат тези неща ,а ми пука по евтина премия и коректно отношение.Което аз лично не съм получил от Армеец,да има хора които са доволни ,но аз НЕ и не натрапвам на никой моето мнение,просто си изказвам гледната точка.
От повърхностната ми гледна точка пак не разбирам какво общо имат тези неща за които спорим с въпроса на колегата и какво ще му помогне това.
Хайде кажи нещо същността на темата,какво е нещото което те кара да препоръчваш тази компания,освен това ,че по статистика е номер 1 и ти плаща заплатата
А относно компетентнността ми в областта която съм силен,ти едва ли някога ще се ползваш от моите услуги и съвети ,но вашата компания се ползва от тях

Спирам да водя безсмислен спор с теб успех ти желая