Author Topic: Повдигане на предница  (Read 1685 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline kaloyan

• Новак
  • *
Re: Повдигане на предница
« Reply #20 on: 26-10-2011, 00:29:34 »
Привет колеги,
Взех си преди няколко седмици ей това  купенце tiburon и имам същият проблем и се чудя какво мога да направя, защото ми идва твърде ниско отпред ( 10 см ). Обмислям да му изрежа прага на предната броня и се чудя дали няма да направя някоя глупост. Ще съм много благодарен, ако някой ми даде някой съвет или идея дали може да стане така и горе долу колко ще ми струва.  И за жалост този линк на колегата kalokasa е вече неактивен  :depress: .
Иначе колата е тотален чук  :h:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #21 on: 26-10-2011, 07:26:54 »
 :P мен ако питаш ако имаш парички си намери оригиналната броня и зимата си я карай с нея .Една приятелче така прави , защото мисля че тази броня ако се съкрати ще се развали
Колкото повече толкова повече!

Offline kaloyan

• Новак
  • *
« Reply #22 on: 26-10-2011, 08:48:56 »
Ами този вариант също го обмислям, но за 2 седмици 2 пъти закача и се поразкърти отдолу. И си мисля, че така или иначе няма да я бъде с тази броня та поне да пробвам да я модифицирам, а ако не ме кефи ще си търся друга.  :)

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #23 on: 26-10-2011, 11:50:41 »
Ако искаш колега ми пиши на скъпе kalokasa и ще ти кажа как моя майстор ми направи бронята и нямам ядове вече с нея.Но несме рязали прага защото ще стане грозна а директно я отрязахме през средата и имам снимки преди и след тази манипулация. :yes:
« Last Edit: 26-10-2011, 14:03:12 by kalokasa »

Offline kaloyan

• Новак
  • *
« Reply #24 on: 19-11-2011, 11:35:52 »
Благодаря много за идеята за тази модификация адаш!  :yes: Направихме я и стана перфектно.   :beer:

Offline kalokasa

• Пристрастен
« Reply #25 on: 20-11-2011, 00:17:15 »
Браво добре е станала колега и устана да почерпиш на следващата национална.  :beer: :mighty: :h:

Offline Petrarca

• Загряващ
  • **
« Reply #26 on: 20-11-2011, 18:01:12 »
 ех такива бели фарове е скъсах да търся 2 месеца и не можах да намеря. В крайна сметка се наложи и сложих оригиналните с жълт мигач отстрани, което не ми харесва много , но нямах избор. Но пък сега има един резервен бял ляв фар за ГК - ако на някой му потрябва.....

Offline kalokasa

• Пристрастен
« Reply #27 on: 20-11-2011, 19:41:47 »
Mойта с 5 сантиметра я скасих и ефекта е много добар,колата си устава ниска и бронята равни отзаде с праговете и неопира никъде да ме дразни само.Много се надявам колега да се видим на някой национална да обменим малко опит и идейки.