Author Topic: Суб Проект  (Read 1674 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline XeonZoneTopic starter

• Напредващ
Re:Суб Проект
« Reply #20 on: 07-08-2010, 13:46:59 »
ами и при мен се получава малко така ама се чудя сега какво да измисля

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #21 on: 07-08-2010, 14:58:02 »
Колега аз имам няколко въпроса.Първият ми е колко тежат общо тези говорители и така багажника няма ли да пада надолу.Знам, че са здрави по принцип амортисьорите отзад, но ако примерно са позаминали може някой път да те изненада багажника примерно като си се навел да си вземеш нещо от него :).Другият ми въпрос е с какво си подравнил така самата кора и "рамките" така да ги нарека за говорителите?В смисъл преди да се нанесе смолата нали си сложил нещо за да нанасяш върху него?Интересно ми е и се интересувам как си го направил.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline WARLOCK

• Загряващ
  • **
  • Coupe 1.6 RD1
    • Блог за уеб дизайн и SEO
« Reply #22 on: 09-08-2010, 14:57:35 »
Колега аз имам няколко въпроса.Първият ми е колко тежат общо тези говорители и така багажника няма ли да пада надолу.Знам, че са здрави по принцип амортисьорите отзад, но ако примерно са позаминали може някой път да те изненада багажника примерно като си се навел да си вземеш нещо от него :).Другият ми въпрос е с какво си подравнил така самата кора и "рамките" така да ги нарека за говорителите?В смисъл преди да се нанесе смолата нали си сложил нещо за да нанасяш върху него?Интересно ми е и се интересувам как си го направил.

Колега, всичко що е желязо бая си тежи. Иначе не знам какво мислиш да хващаш на капака на багажника, че да те е страх?! Буфера е в багажника, а останалото на кората, поне при XeonZone, до колкото му разгледах проекта. При мен тубата е в багажника зад седалката, а за среди и високи съм сменил вградените, които свирят доста прилично.

Както вече споменах, остана да измисля как да вкарам повече бас в купето, така че който се е справил, да дава мнения :)
Който твърди, че купето не върви, значи не може да го кара!

Offline kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #23 on: 09-08-2010, 16:06:37 »
браво браво колега кората за средите и мид басовете е станала много добре а филтри слага ли им и как ги изчисли ме интересува мен че моята кора съм я замислил по същия начин като тази  :yes:

• Напредващ
« Reply #24 on: 09-08-2010, 22:06:36 »
Ами да има два двулентови филтъра които са вътре,а за изчисляването може да ви се стори странно,но горе долу я изчислявах по обем с добре затворени пликове с вода.

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #25 on: 09-08-2010, 22:10:34 »
Колега, всичко що е желязо бая си тежи. Иначе не знам какво мислиш да хващаш на капака на багажника, че да те е страх?! Буфера е в багажника, а останалото на кората, поне при XeonZone, до колкото му разгледах проекта. При мен тубата е в багажника зад седалката, а за среди и високи съм сменил вградените, които свирят доста прилично.

Както вече споменах, остана да измисля как да вкарам повече бас в купето, така че който се е справил, да дава мнения :)

Колега аз обмислям да сложа 2 говорителя 8" , а те тежат около 3,6 кг. всеки.И като се сложи разната дървения за двата говорителя и смола няколко пласта и за това се притеснявам да не би да ме изненада багажника някой ден.Също така имам и спойлер на багажника и той оказва влияние все пак :).
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

• Напредващ
« Reply #26 on: 09-08-2010, 22:23:05 »
ами два 8" са си доста килограми моята кора стана общо 5кg. твойта ще стане сигурно 10 :)
« Last Edit: 09-08-2010, 22:23:28 by XeonZone »