Author Topic: Национална среща 2010г - Източна девизия - Да се преброим  (Read 1244 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MickeyTopic starter

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Кой ще идва,кога ще се ходи,заедно или отделно... дайте да се видим кои сме и да го мислим  :)
« Last Edit: 23-04-2010, 06:53:23 by Mickey »

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
Аз съм твърдо решен да ходя, още от петък даже, но в неделя ще съм нощна и трябва да се прибера до 18 часа. Иначе ми се ходи с моята кола, но на бензин си е... ако има желаещи да се возят при мен да правим бизнеса. Естествено съм склонен и да пътувам с някой. :hater: :cheezy:
Освен това да направим нещо по въпроса с капарото за хотела.
« Last Edit: 23-04-2010, 07:50:36 by glarusa »
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Ние също можем да тръгнем още в петък-именно заради това пуснах такава тема - нека тези,които ще идват,поне да се отбележат тук,за да можем да обсъдим варианти.

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Аз също съм за петък. То може и да се съберем хора за 2 вечери :)
Предпочитам да пътувам с моята кола, а търся и празна задна седалка за помощ с пренасянето на техниката ми!

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Идвам аз за една вечер и сигурно ще съм с моята кола , надявам се да е излязла от боя до тогава и да е готова за националната .. Бате Виктор може да се качи при мен ако има желание да ходим с моята , постегнал съм я от всякъде , да чукна на Цанко на главата все пак но си мисля че е готова за по дълъг път , така че ...  :#

Offline Dorian

• Загряващ
  • **
  • Всичко което не ме убива ме прави по-силен
Ние с Весито ще дойдем за втората вечер и най-вероятно ще дойдат и двамата ми братя .... и братовчедка ми с приятеля си може да дойдат и се чудим ко да правим да резервираме две двойни или .... не знам и аз! ? За братята ще знам след 01.05 ,а за бртовчедката като отидем на концерта - демек 13-14.05 ... Някакви идеи !!??
Nightwish

Offline glarusa

• Напредващ
Ам Шоте моята винаги е готова за дълъг път, та все пак това си е призванието и. Така че за да не драскаме боята с мушички може да запалим жълтия звяр и да бегама с него.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Идвам аз за една вечер и сигурно ще съм с моята кола , надявам се да е излязла от боя до тогава и да е готова за националната .. Бате Виктор може да се качи при мен ако има желание да ходим с моята , постегнал съм я от всякъде , да чукна на Цанко на главата все пак но си мисля че е готова за по дълъг път , така че ...  :#

Ники, Лилито ме умири да ме пита дали ще идваш с жента ти че да има с кой да си прави мохабет за косите ;) (нали знаеш женски работи :) )  Казвай кога ще се дотътрите ако нещо още в петък елате в Пловдив да ви водим на Барче :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Би било добре човеко , ама се разделихме с "моята"  .. не пречи да я взема , даже с удоволствие , но и тя си има куп неща на главата ...и абитуриентска 1 седмица след националната , трябва да приказвам с нея за да разбера , но и проблеми с пари мари приготовления ... ще видим , но най-вероятно ако не дойдем с моята кола и поне 4-ма да сме в нея да си цепим пътя може и да не дойдем , че и аз съм закъсал малко с парите ,даже вися на Цанко със 60 лв за термолентата  :@  Ще ти кажа в скайп след като взема решение и пак зависи дали ще съм приключил с колата до тогава и дали ше ми останат пари .. Уффф  :whatever:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Колеги,за да сведа до минимум неудобствата по резервацийте,днес уговорих с управителката на хотела да се правят такива само с едно обаждане на мен в близките 7-8 дни,тъй като събирането на капаро се оказа малко трудничко... но не се притеснявайте имате още малко време да си направите резерваций само срещу едно обаждане на мен тел. ми е 0897655942 Силвия....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Ами още по-добре,значи вместо в хотела,звънкайте на Силвето  :)
Аз искам и друго да питам - само това ли сме от Варна?
Добрич и Бургас няма ли да се включат?От къде ще се минава,ще забърсваме ли някой по пътя(от другите градове)? Ако ще има и от други места дайте да си направим примерен маршрут и да нахвърляме ориентировъчни часове кога къде трябва да сме и кого ще "вземаме" .

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Дайте да се видим тези дни например - ЧЕТВЪРТЪК 19:30 AJ да се разберем кой кога и как ще пътува да можем да дадем бройка на Силвето!!!
Засега съм говорил с Бате Виктор, виждам, че и Мимето имат желание да дойдат от петък, Дарин, Крис от събота... Не вярвам само това да са хората които ще идват! Хайде по-сериозно да направим организацията, да се разпределим по колите и тн.!

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
За тези който ще пътуват в петък от къде ще пътувате и ще минавате ли през Пловдив да ходим на горе заедно? ;)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Кво става бе момчета и момичета ... нещо не виждам никаква организация :( Хайде да се съберем ... да се повеселим както само Хюндай Купе Клуб България може :) Наясно сте, че сме едиснтвени по рода си ... дайте да дадеме пример на другите клубове ... да им покажем как се прави :)

Аз лично ще се радвам да видя всеки един от вас и да седнеме на една маса и да се смажеме от смях ... бири .. танци и кво ли още не!

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline glarusa

• Напредващ
Най-вероятно през Пловдив ще е пътя, за да се съберем повече колеги, стига да се организираме и да тръгнем по едно време. :h:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Кажете по кое време ще сте налиния за да можем и ние да ви чакаме :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Всеки май иска да отиде с колата си .. и не всеки може така да капарира стая а да не е сигурен дали ще може да отиде , всичко става . А и както знаете 15 май е работен ден нищо че е събота , други пък са на работа , аз даже съм на даскало и имам изпит точно тогава ... как да кажа дали ще мога дали няма да мога да дойда ... най-лесното е да седнеш на маса и да пиеш бири , а преди това е най-трудното , да се организираш . Цане този четвъртък ли е срещата за уточненията ?  :whatever:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Всеки май иска да отиде с колата си .. и не всеки може така да капарира стая а да не е сигурен дали ще може да отиде , всичко става . А и както знаете 15 май е работен ден нищо че е събота , други пък са на работа , аз даже съм на даскало и имам изпит точно тогава ... как да кажа дали ще мога дали няма да мога да дойда ... най-лесното е да седнеш на маса и да пиеш бири , а преди това е най-трудното , да се организираш . Цане този четвъртък ли е срещата за уточненията ?  :whatever:

Shotе, не е като да не съм и аз на работа ... и ще тръгна към 18ч. ... така че организацията е въпрос на желание в случая! :)

Още повече Жорката, примерно, ще дойде от Лондон специално ... дали му е по-лесно да се организира! :) Ама е решил, че си заслужава, така че всеки да си прави сметката! ;)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Шоте тоя четвъртък да. Елате поне да заявите желание, че ще идвате! :)

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Още някой желаещ да се включи?