Author Topic: От къде може да се регулира ръчната освен от жабката до седалката?  (Read 323 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
От къде се регулира ръчната на RD1, освен от жабката до седалката. Доколкото разбрах е възможно да се регулира и от самото колело но не знам точно от къде?

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Да бе колеги я кажете. .. искам да ми кове ръчната , не да се изправям на пети за да я опъна че да хване леко да пресурка едната гума ...  :supermad:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Имате ли накладки отзад  :blush: ?

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
да имам и въпроса ти е малко нелогичен понеже както казах на едното колело държи а на другото не, от жилото е а не от накладките

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
От тук ли се затяга ръчната?
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
От тук ли се затяга ръчната?

точно оттам. Вдигаш на крик стягаш и гледаш да може да се върти колелото на свободна докато я настроиш. Иначе трябва да има и друго място, понеже на мен едното ми жило е по-изтеглено от другото няма как да я настроя от там. Един механик ми каза че има и от колелото за настройване та като се прибера в бс мисля да ида при него да го видя кво ще направи по въпроса.. явно така по направи си сам метода няма да стане