Poll

Къде желаете да бъде срещата?

Кос-Хол
26 (51%)
Сенатор
25 (49%)

Total Members Voted: 51

Voting closed: 11-04-2010, 21:24:54

Author Topic: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010  (Read 6615 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Re:НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010
« Reply #40 on: 03-04-2010, 18:39:22 »
От Пазарджик нагоре в балкана :) Язовир Батак  :beer: На 45км е от Пз и на 60км от Пловдив.  :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #41 on: 03-04-2010, 19:23:35 »
Младене, страх та е да не та отровим с храната ли бе :cheezy: Аз съм за 2-рото място, някак си по-разчупено е и предразполага за повече социализация. Лято като дойде всички ревем за полянки и събиранки на зелено и т.н. и т.н. Софиянци редовно ходят йз треволяците и се забавляват. На мен лично ми е втръснало от хотелчета и ресторантчета, замислете се, няма емоция в това, емоцията е в нещо различно и по-специално, пък и веселото си го правим ние, без значение дали ще чакам картофките и бирата от сервитьор и да плащам като поп или половин ден ще си прекараме веселяшки в приготвяне на масата. Всеки е бил предполагам и в двата варианта, да си признае пред себе си кое е по-веселото и да гласува. То чистенето на посудата не е весело после ама... нейсе.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #42 on: 03-04-2010, 19:28:11 »
За миенето,то за това са измислени пластмасовите чиниики вилички и чаши ;)
« Last Edit: 03-04-2010, 19:28:30 by stutsi »

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
« Reply #43 on: 03-04-2010, 19:31:47 »
Аз съм за от 14-ти  :beer:  :PP .
Помислете к'во ше правим ако ни изгонят от рестУранта щото Кр е скочил Мл или са направили 3-ка с Ц на рецепцията.

P.S. Силве трябваше да предложиш едно място по твой избор и с по малко подробности... Сега на Младен майка му трябва да му праща сандвичи иначе ще умре от глад.

P.S. Ае мен поовече ме влече втората защо  :strak: ще са по    :baha: и ще може да набием Цанко на двора заради чалгата която ще пуска на нашето  :party::  но разОма ме накара да гласувам за първата.

"Скромността е за тези, които нямат други качества"

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #44 on: 03-04-2010, 22:06:22 »
По принцип ако обявим първоначално по-голяма и сигорна бройка ,ще ни направят отстъпка.Например за Сенатор ако го вземем целия-50-60 човека...цената ще е 17-18лв на човек  ;)

Уау ... 2 лева на човек. Чакай да се обадя до Швейцария да разчистат трезора, че отивам да внасям милионите.
Не, сериозно ... това някаква подигравка ли беше?! За 60 човека капаро, отстъпка от 20 на 18 лева  :rofl:  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Колкото до русата сладурана от Пловдив ... Въобще не се хващай на въдичката да даваш капаро от твой пари. Дай си сметка, ако толкова си нямаш работа и който ти прати за него ще внасяш капаро .... / това последното си беше просто съвет, ама  гледам, че и Цанко споделя моето мнение :) /

И още веднъж за вариант 1 !!! / Там поне не са се изгаврили с 2 лева отстъпка за 60 човека :) /
Колега Свилен 1 благодаря за съвета и 2 незнам защо ме вземате за толкова наивна....пределно ясно ми е че пари на сляпо няма как да се дадат...предложих варианта да капарирам т.е. да запазя места като платя 50% от тяхната сума само и единствено за хора който са сигурни,говоря за тези които нямат достъп или не им се занимава с превод на пари по банка.Незнам ама аз ли не обяснявам както трябва или вие не може да ме разберете....Цанич,майна много добре съм запозната със твоя опит и ни най малко бих искала и аз да се сблъсквам с него....другото което е отново към Свилен,колега незнам за какви 60 човека говориш но да ти кажа едва ли ще се съберем повече от 40 максимум 50,даже и тва са много...и двата хотела са с капацитет:Кос-хол 58 и Сенатор-60...това което е възможно да стане е в Сенатор да ни направят отстъпка от цената която може да се договори вече след като се каже бройката на базата на която да се реши за отстъпката,жената която ни информира сподели,че собственика е склонен да падне на цена 17лв.от 20лв....колега Свилен незнам дали си разглеждал снимките,но местата пак повтарям са НОВИ и е нормално да са на тези цени.,ако тази отстъпка ви се вижда подигравателна да взема да уредя някоя заводска хижа за по 8лв на легло,че да няма кой да се подиграва с нас тогава....
« Last Edit: 03-04-2010, 22:37:05 by hyundai3016 »
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #45 on: 03-04-2010, 22:31:25 »
Ами .. сигурно аз не се изразявам ясно, но бройката 60 човека, пределно видно съм я копирал от мнението, над моето, ако не се лъжа беше на Ванката от Пазарджик ... аз не съм гадател, незнам колко хора ще дойдат, но за сметка на това гледам кво е писано преди да се разпиша аз.
Второ ... 20 лева, не виждам къде казах, че са много. Да ми кажеш 100, да ти кажа, че са много. Мене 20 за тея условия ми се виждат малко, ама в тоя край не съм ходил и нямам наблюдения.
Трето, хилех, се, че отстъпката е 2 лева. Значи, аз ако спа там за 20 лева, честно казано ще ме боли бибитката дали ще дам с 2 лева повече или по - малко. И за мен е подигравка някой да ми каже, ще ти направя отстъпка 2 лева ?!
И четвърто, за капарато, просто си дадох мнението ... съжалявам, просто исках да бъда полезен. Не съм искал да те обиждам, ако така се е получило ...  :omg:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #46 on: 04-04-2010, 01:10:56 »
Свилка дай да се средоточим върху гласуването.Мястото е хубаво, ще ви хареса 100%.Всичко ще е супер.Но моля ви дайте по същество.Инфо вече има достатъчно.Няма смисал да се обобщава за пореден път.Ти поне си идвал много и знаеш как е.И на Витоша на бесетката и по Гърция...лабаво няма.Само моля ви колеги дайте да решим къде и да идем със Силвето да запазим,че накрая няма да стане за тая дата.Както ви е известно Чефо и аз може да не сме там ако отложим срещата,а все пак Чефо е виновника да сме клуб ,а аз и Силвето да имате това инфо.

Моля ви отнесете се сериозно и давайте конкретно!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #47 on: 04-04-2010, 03:19:16 »
Да, Ванка, прав си. Аз щото се почуствах неразбран и така ...

Иначе то гласуването си показва. Вариант 1. Цената е ясна, условията са ясни ... не виждам какво има да ми се дообсъжда още. Да се мисли вече как ще стават нещата с капарото и т.н. ...

Offline hyundai3016

• Пристрастен
« Reply #48 on: 04-04-2010, 13:02:13 »
Хотел Кос-Хол: На брега на язовира със собствен паркинг и ресторант,24 двойни стаи с легла тип спалня,всяка стая с телевизор,климатик,санитарен възел а някои от тях и с тераса,цената на човек е 25лв или за стая 50лв.,в тази цена влиза свобдното и неограничено използване на спа процедурите които ще се убедите от снимките са доста задушевни,закрит басейн,сауна,турска баня и джакузи,искам да ви кажа че докато снимах помещенията щях да се задуша,температурата беше най малко 40 градуса. което за по бански ще е идеално...Както казах хотела има ресторант с капацитет - 90 места.. НО работното му време е до 23ч...
« Last Edit: 04-04-2010, 14:10:56 by hyundai3016 »

Offline hyundai3016

• Пристрастен
« Reply #49 on: 04-04-2010, 13:54:44 »
Колеги както ви обещах,отново се разходих до въпросните местенца,направих снимки и поисках малко по подробна информация за тях а тя е...
Хотел Сенатор: С капаицитет 63 места.,-6 вили с по 6,7,8,9,10 и 12 легла..хотела не разполага с ресторант,но пък за сметка на това със доста голяма механа битов стил с кухненски кът и телевизор..,паркинга е малко по малък,но спокойно може да са се пракира и около хотела,местенцето има доста голяма градина.Както споменах по горе  вилите са 6 на брой.
Вила ном.1:Общият капацитет е 10 човека.На 1 етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за 2ма човека със санитарен възел.
На 2 етаж има 2 стаи с по 2 спални и общ санитарен възел.
Вила ном,2 С капацитет 12 човека. На 1 етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за 2ма човека със санитарен възел.
На 2 етаж има 2 стаи, всяка със спалня и единично легло с общ санитарен възел. На третият мансарден етаж има 2 стаи със спалня със собствен санитарен възел.
Вила ном.3 Общ капацитет 8 човека. На 1 етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за 2ма човека със санитарен възел.
На вторият етаж има 2 стаи, всяка със спалня и единично легло и общ санитарен възел
Вила ном.4 Общ капацитет 12 човека. На 1 етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички необходими прибори.
 На 2 етаж има 2 стаи, всяка със спалня и единично легло. На 3 мансарден етаж има 1 стая със спалня и 1 апартамент с 2 мансардни помещения за 4+2 човека. Всички стаи са с самостоятелни санитарни възли.
Вила ном.5 Капаците 9 човека. На 1 етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички прибори и спалня за 2ма човека със санитарен възел.
На 2 етаж има 2 стаи – едната със спалня и единично легло, а другата със спалня и 2 единични легла с общ санитарен възел. Всички стаи във вилата притежават ТV с кабелна.
Вила ном.6 На 1 етаж са разположени трапезария с TV, оборудван кухненски бокс с хладилник, печка и всички необходими прибори. На 2 етаж има две стаи, всяка, от които със спалня. На 3 етаж има 2 стаи - едната със спалня, а другата с 2 единични легла. Всички стаи във вилата притежават собствен санитарен възел и TV.
Колеги съжалявам за подробната и отегчаваща информация,но го правя за тези които се притесняваха от общите WC-та....
п.с. Благодаря на колегата freemo/Пламен/ който прояви желание да разходи новото си купенце и да дойде с мен..
« Last Edit: 04-04-2010, 16:00:00 by hyundai3016 »

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #50 on: 04-04-2010, 16:49:53 »
Мама му стара, сега като видях, разни басейни, джакузита и прочие... разглезения ми варненски задник почна да го влече към хотелчето, ама... вече си гласувах за 2-рото място, пък и природа едно друго, зеленичко, горичка някакси по-разтоварващо.

Offline Gospodarq

• Напредващ
« Reply #51 on: 05-04-2010, 15:49:24 »
Мама му стара, сега като видях, разни басейни, джакузита и прочие... разглезения ми варненски задник почна да го влече към хотелчето, ама... вече си гласувах за 2-рото място, пък и природа едно друго, зеленичко, горичка някакси по-разтоварващо.
Ами Фросте така е като първо цъкаш, после четеш. Ако заради твоя глас сме в 2-рото място, познай кой ще е дежурен до скарата.  :PP

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #52 on: 05-04-2010, 16:07:42 »
Аууу незнаеш какви пържоли мога да ти начукам, не ме плашиш хич  :cheezy:

Offline freemo

• Новак
  • *
« Reply #53 on: 05-04-2010, 17:28:40 »
Здравейте и от мен, колеги!Въпреки, че съм новобранец и не се познавам с всички, смятам да споделя и моето мнение.Както разбрахте от Силвето, имах удоволствието да я придружа до въпросните хотелчета.Така че имам представа от първа ръка как стоят нещата.В общи линии на снимките ясно се вижда, че и двете местенца са доста добри.Хотелът си е супер  - спа, чудесии - на който му се остава за повече, ще има какво да прави през деня.Но имайте предвид, че въпросният хотел е по-скоро за отмора и почивка.Моите вшечатления поне останаха такива.Цигов чарк като цяло си е вилна зона и такива хотели напоследък започнаха да изникват.Но все още булшинството от туристите предпочитат да си наемат вили за почивка.Да се върна на хотела...ресорантът си е доста приличен, но затваря рано - 12-1 през нощта в най-добрия случай.Което значи, че след това ще трябва някъде да се продължи - дали по стаи, дали на друго място.За съжаление Цигов чарк не изобилства с "нощни клубове" или поне аз не знам да има.
От друга страна второто място Сенатор - там няма обслужване, но си има други предимства.Вилите са чисто нови.Всичко е заобиколено от борове и придава някакъв предразполагащ уют - изобщо само вино да се лей  :beer:   :cheezy: Там никой няма да ни се пречка.Единствения "недостатък" на Сенатор е както някои изтъкнаха липсата на сервис - всичко ще се прави от нас, което според мен не е лошо.Никога не съм присъствал на такива национални срещи и честно казано не знам кой с каква нагласа тръгва, но според мен идеята е да се съберем и да си прекараме добре.Дали на хотел със сервитьор или на друг без, няма кой знае какво значение.При всички положения и аз съм раздвоен, защото и едното и другото място имат плюсове и минуси.Аз дадох гласа си за Сенатор, само защото според мен по-добре пасва на идеята за национална среща.Но и хотелът си има своите предимства, така че където и да бъде, ще се получи добре :h:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #54 on: 05-04-2010, 17:35:14 »
Колегата над мен добре го е казал  :yes: Сега ми хрумна, замислете се, на Сенатор ще си бъде като събиране на домашно, направо 100% същото, просто ще сме много народ на едно място, понеже си имаме повод, малко ли сме запивали на домашно по цели дни и нощи, така че... не виждам избщо вече кое е притеснителното отностон липсата на персонал, лично само позитиви почват да ми изпъкват от това. Който иска да се наяде по пътя и после само са да пие кротичко със салатка, варианти бол.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #55 on: 06-04-2010, 20:08:37 »
Аз да пипитам билизо ли са едно до друго двете места?

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #56 on: 06-04-2010, 20:34:51 »
възможна е промяна на гласовете

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #57 on: 06-04-2010, 21:20:47 »
Все пак ако се стигне до решение че ще бъдем в виличките, кой ще приготвя мезетата?
« Last Edit: 06-04-2010, 21:21:28 by chonkov »

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #58 on: 06-04-2010, 21:24:12 »
Аз мога да поема скарите и там квото има изобщо, не ме е страх от кухнята, само да има кой да налива бирата докато са ми заети ръцете ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #59 on: 06-04-2010, 21:24:46 »
От мене музиката....  :P